Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Dagens promenad

Av Camilla - 21 januari 2010 11:40

Inte klokt vad jag byltar på mig. Jag som alltid avskytt att ha för mycket kläder på mig, som gärna har hela-dagen-i -pyjamas-dagar eller vill byta till nattlinne/tshirt/pyjamas så fort middagen är avklarad....

Idag hade jag tshirt, fleecejacka, stor collegetröja och sedan vinterjackan, dubbla strumpor och så vantar, förutom de vanliga underkläderna och jeansen. Känner mig som en michelingumma. Väntar på mössa också (mamma ska sticka en så fort hon är färdig med den hon gör nu).


Träningsvärken i benen börjar att lätta men vänster knä spökar fortfarande, gör ont när jag går, eller böjer på det. Och skoskavet ska vi inte tala om. Bara blåsa MEN det ömmar ju...

Jaja, ett litet pris att betala för härlig promenad i vintern på halt underlag, det är det värt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se