Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

(Just) idag mår jag bra

Av Camilla - 17 januari 2010 09:34

Efter fredagens djupdykning i mitt ciderförråd, och lördagens seghet att komma ifatt, så mår jag bra idag. Visst lite trött o seg, men inte full fortfarande. Jag som inte tål så mycket nu igen, drack 9 cider i fredags, tack vare bröderna bus... jag ville stoppa mycket tidigare, men Niklas hämtade cider och Ted öppnade... och det är väl synd att låta det förfaras   

Vid fyra gick vi upp på Emme o Niklas rum efter glatt BUZZ-spel som moi vann -oftast på ren chansning.

Uppe tittade vi klart på Fredagen den 13, tror det var den sjunde filmen i ordningen.

Halv sex tror jag hon var när vi gick o la oss... så ni förstår hur seg jag var igår. Hela dagen, blev inte människa förrän efter duschen vid femtiden på kvällen. Men kul hade vi! Trots att jag glömde att be om ryggtvätten, vilket jag fick höra när jag gick upp efter duschen, sorry, Nästa gång om du är här så ska jag komma ihåg det   


Idag vaknade jag vid 9, efter en orolig natt med mycket drömmar, och ljudet av blåsten utanför.

Har inte vägt mig på länge, så jag tänkte jag testar... och vågen pendlade mellan 70,9-71kg.... de ni! När fan hände det? Så gott. Betyder ju att det är bara en 5-6 kg väck tills jag är nere på den tänkta målvikten.

Nu väntar jag bara på operationstid också så att magen rättas till. Hade ont i bråcket i fredags, och tvekar på att fullfölja med någon eftersom det stör mig, vågar jag visa mig naken för någon med det? Tveksamt tveksamt.... jag har alldeles för dåligt självförtroene för det.

Men vikten... tjohoo!!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se