Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

(Just) idag mår jag bra

Av Camilla - 17 januari 2010 09:34

Efter fredagens djupdykning i mitt ciderförråd, och lördagens seghet att komma ifatt, så mår jag bra idag. Visst lite trött o seg, men inte full fortfarande. Jag som inte tål så mycket nu igen, drack 9 cider i fredags, tack vare bröderna bus... jag ville stoppa mycket tidigare, men Niklas hämtade cider och Ted öppnade... och det är väl synd att låta det förfaras   

Vid fyra gick vi upp på Emme o Niklas rum efter glatt BUZZ-spel som moi vann -oftast på ren chansning.

Uppe tittade vi klart på Fredagen den 13, tror det var den sjunde filmen i ordningen.

Halv sex tror jag hon var när vi gick o la oss... så ni förstår hur seg jag var igår. Hela dagen, blev inte människa förrän efter duschen vid femtiden på kvällen. Men kul hade vi! Trots att jag glömde att be om ryggtvätten, vilket jag fick höra när jag gick upp efter duschen, sorry, Nästa gång om du är här så ska jag komma ihåg det   


Idag vaknade jag vid 9, efter en orolig natt med mycket drömmar, och ljudet av blåsten utanför.

Har inte vägt mig på länge, så jag tänkte jag testar... och vågen pendlade mellan 70,9-71kg.... de ni! När fan hände det? Så gott. Betyder ju att det är bara en 5-6 kg väck tills jag är nere på den tänkta målvikten.

Nu väntar jag bara på operationstid också så att magen rättas till. Hade ont i bråcket i fredags, och tvekar på att fullfölja med någon eftersom det stör mig, vågar jag visa mig naken för någon med det? Tveksamt tveksamt.... jag har alldeles för dåligt självförtroene för det.

Men vikten... tjohoo!!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se