Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

(Just) idag mår jag bra

Av Camilla - 17 januari 2010 09:34

Efter fredagens djupdykning i mitt ciderförråd, och lördagens seghet att komma ifatt, så mår jag bra idag. Visst lite trött o seg, men inte full fortfarande. Jag som inte tål så mycket nu igen, drack 9 cider i fredags, tack vare bröderna bus... jag ville stoppa mycket tidigare, men Niklas hämtade cider och Ted öppnade... och det är väl synd att låta det förfaras   

Vid fyra gick vi upp på Emme o Niklas rum efter glatt BUZZ-spel som moi vann -oftast på ren chansning.

Uppe tittade vi klart på Fredagen den 13, tror det var den sjunde filmen i ordningen.

Halv sex tror jag hon var när vi gick o la oss... så ni förstår hur seg jag var igår. Hela dagen, blev inte människa förrän efter duschen vid femtiden på kvällen. Men kul hade vi! Trots att jag glömde att be om ryggtvätten, vilket jag fick höra när jag gick upp efter duschen, sorry, Nästa gång om du är här så ska jag komma ihåg det   


Idag vaknade jag vid 9, efter en orolig natt med mycket drömmar, och ljudet av blåsten utanför.

Har inte vägt mig på länge, så jag tänkte jag testar... och vågen pendlade mellan 70,9-71kg.... de ni! När fan hände det? Så gott. Betyder ju att det är bara en 5-6 kg väck tills jag är nere på den tänkta målvikten.

Nu väntar jag bara på operationstid också så att magen rättas till. Hade ont i bråcket i fredags, och tvekar på att fullfölja med någon eftersom det stör mig, vågar jag visa mig naken för någon med det? Tveksamt tveksamt.... jag har alldeles för dåligt självförtroene för det.

Men vikten... tjohoo!!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se