Alla inlägg under december 2009

Av Camilla - 12 december 2009 22:08

13 februari ska det anordnas en erotik-mässa i Karlskrona. Vi har planerat att åka dit. Bara kolla läget för skoj skull  .

Erotik för mig har inget med porr att göra egentligen. Ska bara bli kul och lite intressant att kolla på allt som finns och anordnas, inte minst stripteasen. Både manlig och kvinnlig strippa ska det finnas där.

Länk till evenemanget: http://www.sensations.se/sv/page/14/massa 


När jag hörde det på Radio Blekinge så sa jag meddetsamma att jag ville dit, och när jag pratade med Linda lite senare samma dag så sa hon samma.

Idag sa jag till Jessika att vi hade den 13 februari inbokat, och då sa hon att hon kunde inte för hon skulle dit   . Tre systrar med samma tanke   

Av Camilla - 12 december 2009 14:14

Ja, inte till alla idag, men nästan hela gänget som sitter inne i stallet har fått rent idag. I morgon står de resterande sju på tur. Har inte så många kaniner längre så det tar inte så lång tid, fast det gör ont när det är halvrått och kyligt som nu.

Försökte para Pippi och Iron igen, men hon bara vägrar att brunsta. Ska testa om någon dag igen.

När vi har vår nästa utställning i december kommer min nya kanin Geisha hit, så idag har jag ändrat två hermelinburar till ett större fack som passar henne. Hon är parad när jag får henne, så det blir förhoppningsvis fler kaniner snat.

Idag har jag också parat Kallie och Bosse, hoppas på små svarta sötnosar där.


Pippi surade när hon kom tillbaka till sin bur, för idag är det en hö-morot-knäcke-dag för mina kaniner. Hennes matskål innehöll inget gott alls, ingen pellets, inga solrosfrön och ingen kornkross... stackars henne då   


Av Camilla - 11 december 2009 12:13

Hade tänkt att para henne på första löpet direkt efter Heffaklumpen, eftersom hon bara fick honom, men jag är i ett skede av mitt liv där valpar inte passar så bra. Dessutom hade jag inte hittat den hanen jag vill ha till henne, och inte heller har hon ett hjärtintyg som gäller, då det är mer än 8 månader sedan det senaste intyget.

Lillstumpan får klara sig utan valpar denna gången, dessutom har hon Wilma och Godis att härja med, och veckan mellan jul och nyår får hon en eller ett par fler lekkompisar då jag ska vara hundvakt åt några cavalierer.

Av Camilla - 11 december 2009 10:56

+3 grader ute och jag fryser fruktansvärt. Trots dubbla vantar och strumpor så gör det riktigt ont i händer och fötter. Tår och fingrar blir alldeles vita, stela och jag tappar motoriken i dom. Har tagit upp det med mina läkare flera gånger och trots att läkarna inte kan förklara det så är det inget fel   .. nähä?! prova att byta en kylig dag och säg sedan att det inte är något fel. Nu har tom två tår börjat se konstiga ut... Blir galen!


Och när fingrarna börjar att få upp värmen igen så gör det så ont att jag kan börja gråta   

Av Camilla - 10 december 2009 19:08

Så har det hänt igen... jag har ätit choklad och lakrits och fått gå på toa och stoppa fingrarna i halsen.   

Inte första gången och lär sanneligen inte vara den sista, för det verkar inte som om jag skulle lära mig...

Av Camilla - 9 december 2009 20:07

är kanske inte det bästa, men det var precis vad jag gjorde för någon timme sedan, var så trött att det var nästan omöjligt att orka tvätta sig, stiga upp och klä på sig igen...

Av Camilla - 9 december 2009 20:02

Den 26 december har våran klubb: Blekinge Kaninavelsförening, utställning. Jag har anmält Ironman och sju hermeliner.... och eftersom tre av pojkarna inte varit ute sedan LU så har jag börjat att putsa på dom. Då putsar de sig också när de kommer tillbaka till buren, och får en bättre päls (hoppas jag i alla fall)

Av Camilla - 8 december 2009 16:02

Var i Älmhult med Emme, Linda och mamma. Emme skulle lämna in en lapp på arbetsförmedlingen och vi skulle lämna lunchen till Niklas. Passade på att ta en tur på IKEA (j, man fick verkligen tjata på oss att vi skulle inom där     eller inte )

Köpte två av de där lila kuddarna jag belv så färtjust i. Härliga i färgen och gosiga att röra på. Köpte också två konsoller i ljust laminat, och hittade en passande skiva på fyndavdelningen. Min nya hylla till kaninpriserna är det tänkt.

Hittade även gråa pyjamasdelar på fyndet. Hade kostat 79:- för medlemmar, men såldes för 20:- delen.


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards