Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla - 13 oktober 2009 07:05

Lamporna har blinkat en tid inne på instrumentpanelen. Noga räknat sedan 22 augusti då jag o Rasmus körde hem från Emmes i Eneryda.

Igår åkte vi inom Biltema så jag fick köpa nytt vad-det-nu-heter till bilen. Kol till generatorn är det tror jag men dte heter något annat.

Niklas var gullig o bytte det till mig, sedan lånade han bilen för en tur. "För att testa om det lyser" hette det ;)


Pratade igår, och så sa jag att jag hade velat att de skulle kommit ner på lördagen, "det skulle du ha sagt då" sa han... Men hallååå!!!

Jag var rädd att han och Emme skulle tycka att jag var tjatig Skäms men jag ville gärna att de skulle komma ner.


Av Camilla - 12 oktober 2009 07:04

Inatt har jag haft Wilma hos mig. Emme o Niklas har sovit i Lindas husvagn (hyyyy!!! Jag vet!) Och även om Wilma är en allergivänlig ras (egentligeninte, hon är ju mix papillon/lhasa (tror jag) ) så reagerar varken Linda eller Niklas pappa på henne trots att båda är allergiker.

Först pep hon för att hon hörde Niklas röst nere, sedan pep hon för att jag släckte.  Men när jag vaknade så låg det lilal elementet bakom min rygg och sov så gott. Och idag när Emme o Niklas kommer in blir hon så glad, så glad =)

Av Camilla - 12 oktober 2009 07:01

Helgen med Joel gick bra, vi tog en Underworld om dagen typ, fast även om min älskade Joel-baby inte ska erkänna de, så var de nog lite väl otäcka för honom. Han har haft trean sedan i somras när de var i Ullared, bara tagit bort plasten men inte sett den.
Han kallade varulvarna för jättechihuahua och hundjävlar. Tror det var hans sätt att bearbeta och slå ifrån sig. men visst ville han att vi skulle se dom. Två av do tittade vi på i fullt dgasljus och tvåan på kvällen. Det var den kvällen han gick till sängs redan vid åtta och sov vid nio.


I lördags tog han och jag hundarna och gick min lilla runda, 45 km lång. Gissa om han var trött då =)

Jag brukar gilla att gå i tystnad. Eller rättare sagt: musik i öronen men inget prat att koncentrera sig på. Och joel verkar vara lika dan, för vi hade varsin mp3/iPodoch lyssnade på vår musik i lugn och ro medan vi stegade på. Han har riktigt långa ben, o är längre än mig så det var han som fick hålla igen och jag som fick pinna på för att hålla jämn takt.  


Igår (söndag) kom Emme, Niklas o Wilma ner oxå. Skällde lite, va f-n kunde de inte kommit redan i lördags för? Men men....
Tjabbade lite gott med Niklas. Han ville jag skulle köra upp med ett par öl =) så jag sa jag skulle smsa upp dom. Tog först ett foto på ölen och sedan ett på alla cider och mmsade upp till honom ;)


Igår hade jag lite lätt ont i halsen, och så varma rysningar. Ni vet sådana när man har pippiskinn på armarna? Fast de brukar vara kyliga, endagången när jag har varma rysningar är när jag har feber. Lite brännande, stickande. Men feber har jag inte även om jag INTE känner mig pigg o manad till att gå iväg idag.
Och är det inte "konstigt" att jag har ont i huvudet nästan varenda dag när det är en skoldag jag vaknar upp till?

Av Camilla - 10 oktober 2009 10:08

Idag ska vi ha maraton. Inget spring eller svettande, inte för oss i alla fall. Men Joel o jag ska titta på Underworld filmerna, börjar med den första och betar av dom alla tre idag.

Skojsigt!


Ute är det typiskt höstväder: lite blåst, moln, solsken och regn.

Av Camilla - 10 oktober 2009 10:05

Keep it in your pants, boys:


SÅ KAN DET GÅ....   




 
En betydelsefull man i Sveriges riksdag hade under många år en kärleksaffär med en italiensk kvinna. Under en av deras hemliga möten avslöjade hon att hon blivit gravid. För att inte förstöra sitt goda rykte eller sabotera äktenskapet, gav han henne en stor summa pengar och bad henne föda barnet i Italien. Han lovade också att varje månad bidra med underhåll tills barnet fyllt 18.


De stod på flygplatsen och tog farväl, då kvinnan sa:
- Hur ska jag kontakta dig när barnet är fött?
- Skicka ett vykort och skriv spagetti, så ska jag se till att ordna ett konto åt dig i Italien.
Efter 9 månader möttes mannen av sin fru efter jobbet.
- Älskling, du har fått ett underligt vykort...
- Jaha du, det ska jag ta itu med.
Frun såg sin man läsa kortet, bli kritvit i ansiktet och handlöst falla till marken.
Kortet löd: Spagetti, spagetti, spagetti. Två med köttbullar och en utan.

Av Camilla - 9 oktober 2009 10:15

I onsdags sökte jag ett jobb som personlig assistent, och igår ringde brukaren, Vi ska träffas på onsdag kväll. Spännande!

Av Camilla - 9 oktober 2009 10:12

Och jag känner mig osocial, trött och less.  Men inget allvarligt - jag lovar!

Och för att lätta på "trycket" så kommer Linda om ngn timme och hämtar mig för lite rolig shopping i Karlshamn.


Ikväll kommer Joel också, han ska sova hos mig i helgen. Vi ska käka popcorn, mat och titta på Underworld 3 och så ska jag absolut inte missa FAST and Furious!! Vin Diesel är en av de sexigaste männen på jorden och han har huvudrollen i den filmen. Får väl ha en dregelduk då oxå Flört Tungan ute


Av Camilla - 7 oktober 2009 21:08

Ett av mina favoritprogram.

Förra gången hade jag väl ingen särskild favorit, eller var det då Karl-Petter var med? För han var en superkille =)

Denna gången sitter jag här o ångrar lite smått att jag inte skickade in jag också... fast jag hade ju en två tre stycken jag skulle skrivit till i så fall.... kan man skriva till alla eller får man bara skriva till en?

Nästa år ska jag hålla ögonen öppna och kanske, kanske skicka in OM man fortfarande är singel.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards