Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla - 18 oktober 2009 10:04

Tittade på körslaget igår. Och ja, röstade oxå. Men fy sjutton var svårt. Alla körerna var duktiga (har jag tyckt hela tiden) men jag tyckte ändå att Amys kör borde ha åkt före Rigos.

Jag röstade på Ola och Caroline. Skulle slängt in en röst på Rigo också men hann inte, så går det när man sitter och löser korsord framför tv:n.

Carolines låt var inte min favorit när jag hörde den efter melodifestivalen (såg det aldrig på TV) men den vinner mer och mer, den är ju så sann så sann! Och ä'ven om jag förstår att många säkert retar sig på Caroline af Ugglas för hennes attityd etc så gillar jag henne, hon är en helskön människa!!


Av Camilla - 18 oktober 2009 09:57

Det är resultatet efter utställningen i Ingelstad igår. Ett enda stort HYYYYY med massor av ! efter sig...

Utställningen hölls på Ingelstad Naturbruksgymnasium, i deras ridhus... Trodde min tid i kalla ridhus var över men nej då...

Den som egentligen tjänade mest på detta var Lotta som hade hemstickade raggsockar, tumvantar och tv-sockar att sälja. Köpte ett par tvsockar och fick - nästan - tillbaka känslen i mina tår framåt eftermiddagen.

Hade bara med mig Ironman, men han var inte riktigt ute ur sin fällning, och domaren tyckte dessutom att han hade en dålig kropp... Men det skiter vi i, och tar nya tag i Åstorp om 14 dagar.


Pappa sålde en viltröd hermelin hane (fick 94p) och hade lika dåligt som jag på resten. Eller dåligt och dåligt. Fällningarna tar mycket på poängkorten, det drar ner kroppsformen, och pälsen står för 2-3 punkter så det blir inte så bra.


Naturbruksgymnasiumet hade ganska mycket att titta på, vi var inne i smådjurshuset och tittade på spindlar, ormar, fiskar, fåglar, ödlor, kaniner, marsvin, chinchillor, råttor o hamstrar. Och där var det varmt så det rekomenderades till en massa andra oxå att ta en runda inom där. Tjejerna som visade oss var 1års elever och duktiga.


Det fanns enhimla massa hästar: frieser, nordsvenska, halvblod etc. Gott att titta på.


Pratade med Marika och Anette och i december när vi har vår utställning i Blekinge så flyttar Geisha hem till mig. Efter det så kommer det en hane från Anette till våren. Inte sluta med varken harar eller hermeliner i svart, men komplettera känns det som. Självklart är det teckningen tan, svart på de nya djuren =)


Så som vanligt när jag varit på utställning:
GRATTIS!! Gösta Möller som blev BIS med en hermelin hane, svart silver och Anette Wardmo som blev BIM med en tan, svart.


Av Camilla - 17 oktober 2009 06:44

Strax dags att köra, sitter här vid datorn o borstar tänderna.

Jag ska bara ställa Ironman, Linda har väl en sex-sju stycken risknäck, och pappa ställer en dvärgvädur, en new zealand red och en hermelin. Inte mycket alltså. Men den sociala biten betyder minst lika mycket, och jag har inte träffat folket sedan jag ställde ut i Önnestad i maj tror jag...

Av Camilla - 16 oktober 2009 09:37

Två män är på fjälltur. Det är soligt o varmt så de solar nakna.
Plötsligt skriker den ena: Aj! Jag blev biten av en orm på ollonet! Den
andra ringer 112.
Läkaren säger att giftet måste sugas ut genast annars dör han.
Den bitne frågar oroligt: - Vad säger läkaren?
Kompisen svarar: - Du kommer att dö!


"Jag läste i tidningen om en man som hade spöat sin kärring med ett grytlock
i köket.
Vilken sjuk värld vi lever i.... Va fan hade han i köket att göra?"


Vad är höjden av manlig förnedring?....
Att springa in i väggen med STÅND å upptäcka att man har brutit NÄSAN!


Höjden av storhetsvansinne: En mygga flyter på rygg i Göta Kanal med stånd
och skriker ÖPPNA BRON ÖPPNA BRON

En blondin hade fått en buckla på bilen, och en man som gick förbi ville
skoja med henne: Ställ dig på alla fyra och blås i avgasröret så ska du se
att den ploppar ut igen.
Sagt å gjort, hon blåste utav helvete, när en blond väninna gick förbi o
undrade vad i helvete hon höll på med.
Hon förklarade läget, varvid väninnan sa: fan va korkad du e, du har ju
glömt att veva upp rutan.


Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att
kissa, den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med
en gravbukett.
Dagen efter ringer den ena äkta maken till den andre: - Det gick nog vilt
till igår! Min fru kom hem UTAN trosor!
-Klaga inte... Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det
stod "Vi glömmer dig aldrig! Från alla medlemmarna i Metall avdelning 23".

Av Camilla - 16 oktober 2009 09:33

Dagens fråga: hmm.... jag är nog egentligen en fegis, så jag är nog mest rädd för att misslyckas, men det beror nog på vad det är för utmaning det handlar om.

Jag är mest rädd för att misslyckas om det handlar om känslor, och när det är risk för kroppslig smärta av annat slag...

Men en utmaning då och då är inte helt fel, har stått inför flera personliga sådana i sommar som jag anser har stärkt mig som människa och gett mig mer självförtroende.

Av Camilla - 15 oktober 2009 14:40

Nu ska det bli av! Fast inte förrän om en månad. Då ska jag äntligen få min ena tatuering gjord. Ska ha en playboy bunny på ena skuldran. Längtat efter det.


Av Camilla - 15 oktober 2009 14:38

Under ett par veckor har vi i våran klass arbetat med ett storyline projekt och idag presenterade vi vad våra olika grupper hade kommit fram till. Det var intressant och lärorikt, eftersom vi skulle prata engelska hela tiden, så lärde vi oss en hel del nya ord under tiden.


Nu ska vi skriva varsitt eget, soms ka skickas in till lärarna senast på fredag nästa vecka.


Av Camilla - 13 oktober 2009 07:09

Jag blir galen. Jag är konstant frusen och mår inte allt för bra att jämnt och ständigt frysa heller. Igår hade jag (som i vanliga fall har kunnat gå klädd i tshirt på vintern) tshirt nedstoppad i jeansen, collegetröja, tjock fleecejacka och ovanpå det en väst. Var nog max en timme utan jacka o väst innan jag fick ta på mig igen, då frös jag ordentligt. Kör bil med vantar på för jag har dålig värme i bilen.

Idag när jag steg upp var det 18 grader i köket och 2,9grader ute. Vintern/Hösten är på väg med stormsteg och varken jag eller min kropp är redo.

När jag blir stor och rik (hallå, det ena är jag o det andra lär jag aldrig bli) då ska jag köpa mig en lägenhet i ett varmt land och bo där vintertid! Oskyldig


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards