Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Helgen med Joel

Av Camilla - 12 oktober 2009 07:01

Helgen med Joel gick bra, vi tog en Underworld om dagen typ, fast även om min älskade Joel-baby inte ska erkänna de, så var de nog lite väl otäcka för honom. Han har haft trean sedan i somras när de var i Ullared, bara tagit bort plasten men inte sett den.
Han kallade varulvarna för jättechihuahua och hundjävlar. Tror det var hans sätt att bearbeta och slå ifrån sig. men visst ville han att vi skulle se dom. Två av do tittade vi på i fullt dgasljus och tvåan på kvällen. Det var den kvällen han gick till sängs redan vid åtta och sov vid nio.


I lördags tog han och jag hundarna och gick min lilla runda, 45 km lång. Gissa om han var trött då =)

Jag brukar gilla att gå i tystnad. Eller rättare sagt: musik i öronen men inget prat att koncentrera sig på. Och joel verkar vara lika dan, för vi hade varsin mp3/iPodoch lyssnade på vår musik i lugn och ro medan vi stegade på. Han har riktigt långa ben, o är längre än mig så det var han som fick hålla igen och jag som fick pinna på för att hålla jämn takt.  


Igår (söndag) kom Emme, Niklas o Wilma ner oxå. Skällde lite, va f-n kunde de inte kommit redan i lördags för? Men men....
Tjabbade lite gott med Niklas. Han ville jag skulle köra upp med ett par öl =) så jag sa jag skulle smsa upp dom. Tog först ett foto på ölen och sedan ett på alla cider och mmsade upp till honom ;)


Igår hade jag lite lätt ont i halsen, och så varma rysningar. Ni vet sådana när man har pippiskinn på armarna? Fast de brukar vara kyliga, endagången när jag har varma rysningar är när jag har feber. Lite brännande, stickande. Men feber har jag inte även om jag INTE känner mig pigg o manad till att gå iväg idag.
Och är det inte "konstigt" att jag har ont i huvudet nästan varenda dag när det är en skoldag jag vaknar upp till?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 14 okt 17:58

På grund av inplanerat födelsedagskalas var halva styrkan tvungen att åka vid 12, så vi tog en kort kaninlördag. Jag städade 8 burar, Linda 7 och Linus nästan 2. Resterande tar vi i morgon. Sedan ska vi ut till kyrkogården och lämna blommor till papp...

Av Camilla - Fredag 13 okt 12:53

Den 7 oktober var det kaninutställning i Värnamo, och vi anmälde 3 av var ras. Tyvärr fällde mina damer väldigt mycket och jag hade gjort ett typiskt nybörjarfel på hanen, anmält fel öronnummer, så jag fick inget på rexarna. Mamma och Linda hade 2x94...

Av Camilla - Fredag 13 okt 11:50

Tiden går snabbt. I dag, fredagen den 13 oktober och jag har gjort halva min LIA när jag slutar kl 17.    Lika bra att börja titta på alla uppgifter man har under perioden, samt latinprovet. Skolan sätter ju igång väldigt snabbt med prov och såda...

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:46

Är i full gång. Sedan vi började den 14 augusti så har vi hunnit med 2 inlämningsuppgifter och 2 prov i Företagsekonomi, ett prov i Latin och ett i Anatomi, samt ett projektarbete i Svenska.  Under LIA och en tid efter ska vi lämna in en LIA-rappor...

LIA

Av Camilla - Fredag 29 sept 14:40

Så nu har höstterminens LIA satt igång, sista dagen på första veckan nu.  Jag fick frågan i somras om jag kunde tänka mig att ha min LIA på samma ställe som jag haft mitt sommarjobb, och jag tackade jag. I somras satt jag bara i receptionen, denna ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se