Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Helgen med Joel

Av Camilla - 12 oktober 2009 07:01

Helgen med Joel gick bra, vi tog en Underworld om dagen typ, fast även om min älskade Joel-baby inte ska erkänna de, så var de nog lite väl otäcka för honom. Han har haft trean sedan i somras när de var i Ullared, bara tagit bort plasten men inte sett den.
Han kallade varulvarna för jättechihuahua och hundjävlar. Tror det var hans sätt att bearbeta och slå ifrån sig. men visst ville han att vi skulle se dom. Två av do tittade vi på i fullt dgasljus och tvåan på kvällen. Det var den kvällen han gick till sängs redan vid åtta och sov vid nio.


I lördags tog han och jag hundarna och gick min lilla runda, 45 km lång. Gissa om han var trött då =)

Jag brukar gilla att gå i tystnad. Eller rättare sagt: musik i öronen men inget prat att koncentrera sig på. Och joel verkar vara lika dan, för vi hade varsin mp3/iPodoch lyssnade på vår musik i lugn och ro medan vi stegade på. Han har riktigt långa ben, o är längre än mig så det var han som fick hålla igen och jag som fick pinna på för att hålla jämn takt.  


Igår (söndag) kom Emme, Niklas o Wilma ner oxå. Skällde lite, va f-n kunde de inte kommit redan i lördags för? Men men....
Tjabbade lite gott med Niklas. Han ville jag skulle köra upp med ett par öl =) så jag sa jag skulle smsa upp dom. Tog först ett foto på ölen och sedan ett på alla cider och mmsade upp till honom ;)


Igår hade jag lite lätt ont i halsen, och så varma rysningar. Ni vet sådana när man har pippiskinn på armarna? Fast de brukar vara kyliga, endagången när jag har varma rysningar är när jag har feber. Lite brännande, stickande. Men feber har jag inte även om jag INTE känner mig pigg o manad till att gå iväg idag.
Och är det inte "konstigt" att jag har ont i huvudet nästan varenda dag när det är en skoldag jag vaknar upp till?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se