Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Helgen med Joel

Av Camilla - 12 oktober 2009 07:01

Helgen med Joel gick bra, vi tog en Underworld om dagen typ, fast även om min älskade Joel-baby inte ska erkänna de, så var de nog lite väl otäcka för honom. Han har haft trean sedan i somras när de var i Ullared, bara tagit bort plasten men inte sett den.
Han kallade varulvarna för jättechihuahua och hundjävlar. Tror det var hans sätt att bearbeta och slå ifrån sig. men visst ville han att vi skulle se dom. Två av do tittade vi på i fullt dgasljus och tvåan på kvällen. Det var den kvällen han gick till sängs redan vid åtta och sov vid nio.


I lördags tog han och jag hundarna och gick min lilla runda, 45 km lång. Gissa om han var trött då =)

Jag brukar gilla att gå i tystnad. Eller rättare sagt: musik i öronen men inget prat att koncentrera sig på. Och joel verkar vara lika dan, för vi hade varsin mp3/iPodoch lyssnade på vår musik i lugn och ro medan vi stegade på. Han har riktigt långa ben, o är längre än mig så det var han som fick hålla igen och jag som fick pinna på för att hålla jämn takt.  


Igår (söndag) kom Emme, Niklas o Wilma ner oxå. Skällde lite, va f-n kunde de inte kommit redan i lördags för? Men men....
Tjabbade lite gott med Niklas. Han ville jag skulle köra upp med ett par öl =) så jag sa jag skulle smsa upp dom. Tog först ett foto på ölen och sedan ett på alla cider och mmsade upp till honom ;)


Igår hade jag lite lätt ont i halsen, och så varma rysningar. Ni vet sådana när man har pippiskinn på armarna? Fast de brukar vara kyliga, endagången när jag har varma rysningar är när jag har feber. Lite brännande, stickande. Men feber har jag inte även om jag INTE känner mig pigg o manad till att gå iväg idag.
Och är det inte "konstigt" att jag har ont i huvudet nästan varenda dag när det är en skoldag jag vaknar upp till?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se