Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Helgen med Joel

Av Camilla - 12 oktober 2009 07:01

Helgen med Joel gick bra, vi tog en Underworld om dagen typ, fast även om min älskade Joel-baby inte ska erkänna de, så var de nog lite väl otäcka för honom. Han har haft trean sedan i somras när de var i Ullared, bara tagit bort plasten men inte sett den.
Han kallade varulvarna för jättechihuahua och hundjävlar. Tror det var hans sätt att bearbeta och slå ifrån sig. men visst ville han att vi skulle se dom. Två av do tittade vi på i fullt dgasljus och tvåan på kvällen. Det var den kvällen han gick till sängs redan vid åtta och sov vid nio.


I lördags tog han och jag hundarna och gick min lilla runda, 45 km lång. Gissa om han var trött då =)

Jag brukar gilla att gå i tystnad. Eller rättare sagt: musik i öronen men inget prat att koncentrera sig på. Och joel verkar vara lika dan, för vi hade varsin mp3/iPodoch lyssnade på vår musik i lugn och ro medan vi stegade på. Han har riktigt långa ben, o är längre än mig så det var han som fick hålla igen och jag som fick pinna på för att hålla jämn takt.  


Igår (söndag) kom Emme, Niklas o Wilma ner oxå. Skällde lite, va f-n kunde de inte kommit redan i lördags för? Men men....
Tjabbade lite gott med Niklas. Han ville jag skulle köra upp med ett par öl =) så jag sa jag skulle smsa upp dom. Tog först ett foto på ölen och sedan ett på alla cider och mmsade upp till honom ;)


Igår hade jag lite lätt ont i halsen, och så varma rysningar. Ni vet sådana när man har pippiskinn på armarna? Fast de brukar vara kyliga, endagången när jag har varma rysningar är när jag har feber. Lite brännande, stickande. Men feber har jag inte även om jag INTE känner mig pigg o manad till att gå iväg idag.
Och är det inte "konstigt" att jag har ont i huvudet nästan varenda dag när det är en skoldag jag vaknar upp till?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Måndag 11 dec 17:05

  Berntsson's D Charlie Fast vi kallar honom allmänt för ChalleBalle.   Turbo, vår allra första Rex ifrån Tyskland. 4,8 kg tung och enbart kärlek i hela kroppen. Han har lite för lång påls för idealet men det gör inget     Berntsson's Valle...

Av Camilla - Måndag 11 dec 16:54

Japp. Om det är en reaktion att stressen för skolan u börjar avta eller om jag bara är mer mottaglig av annan anledning får någon annan sia om. Men jag har lyckats med att för första gången någonsin i mitt liv, få inflammation i inte en utan BÅDA sto...

Av Camilla - Torsdag 7 dec 14:32


  Eller ja, 16 blir det här eftersom vi ska fira julafton den 23e då Markus går på nattjobb på julafton och behöver sova. Linus var först lite ledsen för det men har nu helt tagit det till sig, och är den som ska få dela ut julklapparna i år. Vi r...

Av Camilla - Onsdag 6 dec 13:31

Jag vet inte vad man ska säga.   På fredag har vi redovisning i Företagsekonomi, ett område om statistik. Läraren blev dock sjuk så en (1!!) genomgång har v haft och sedan är det redovisning, ingen möjlighet till drop-in och hjälp mer än via mail...

Av Camilla - Tisdag 14 nov 14:52


  Ganska nöjd med dagen    Linus och jag sov över i Agerum hos mamma så det inte skulle bli så tidigt för oss på lördagen.  Vi skulle haft släp men eftersom Lotta och Malin var ensamma i sin bil så kunde de fälla sitt baksäte och då ha 2 av vå...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se