Alla inlägg under juli 2009

Av Camilla - 24 juli 2009 08:29

Ja, inte för Heffaklumpens del, han har sovit som en liten gris hela natten.


Nej, det är jag som haft det skitjobbigt. Klockan var halv två sista gången jag tittade på den, och då hade jag inte sovit en minut. Nästa gång jag kikade så var hon tre, så lite fick jag sova där, och till råga på allt så vaknade jag av att jag grät?!
Men så gick det timmar igen innan John Blund tog en runda på mitt håll. Och kl 8 var det dags igen då gick det inte att sova längre. Så jag ska klä på mig och köra in till Sölvesborg för att ta nya blodprover för att kontrollera min ämnesomsättning......


Har förutom min rastlöshet, haft stora problem med att sova som jag ska nu under juli. Och varit väldigt nedstämd. Det är skitjobbigt, för jag är så trött på allt och alla och vill inte vara sur och otrevlig, vilket jag fått höra att jag har varit under de senaste åren.....

Av Camilla - 22 juli 2009 17:53

alla redan och idag spränged han 400g gränsen.

Han äter och sover, sover och äter. Lyfter du upp honom så kurar han ihop sig och sover, det är bara på vågen som han vaknar till, eller precis när du lagt ner honom bredvid mammas mjölkbar igen.

Ska fota mer snart, jag lovar.

Söt är han!

Av Camilla - 22 juli 2009 09:40

Snodde denna länken på Leamingtons Blogg, bara kolla in... det är i alla fall så att jag får ståpäls och blir alldeles varm....

Snacka om tribute!

http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM
Av Camilla - 21 juli 2009 20:01

Först gick vi en runda på Dunken.se och kikade på roliga tröjor och t-shirts. Skulle vilja ha en där det stod: Ta mig på orden *fniss*

Annars fanns det en himla massa roliga, bland annat ett par hipsters till tjejer med "Bredlast" *skratt*

Man är inte full förrän man får hålla i sig när man ligger var en annan vitsig tröja, eller varför inte "Om du tycker jag är söt så skullde du se min mamma"


Inne på Fruit of the Loom hittade jag tre t-shirtar, som jag fastnade för. En vit som jag hade tänkt att ha under västen på lördag, en röd och en orange. Jag passar i lysande färger och sla ha det på mig. Fast Emme tyckte att jag såg ut som en skolfröken i t-shirt, väst och kjol...


Ja kjol, hittade två stycken som jag fastnade för på Second Hand i Bromölla. Ska fota senare och visa.


Av Camilla - 21 juli 2009 10:44

På grund av olika omständigheter så kommer jag att minska på mina kaniner. Därför är mina två blåa honor till salu, liksom en blå hane född i mars i år (eller var det april...hmm.. har inte kalendern framför mig).

Dessutom är kullsyskonen Krispy och Kocko också till salu. Krispy är en svart hane med blå pappa, stambokförd på 95p, och Kocko är svart hona stambokförd 94,5p. Båda har lämnat snygg avkomma hos mig.

Det bär emot, men jag har sparat deras yngre helbror Söting, och så har jag två honor födda i år, som har samma mamma, SDK CH Kiwi.


Av Camilla - 20 juli 2009 09:53

sitta framför datorn och spela spel alternativt besvara mail, och ha en varm härlig valpkropp i handen, med en underbar liten kille som rycker lätt i sömnen men inte låter sig störas av något större än mammas tvättning.


Finns en överhängande risk för att han blir väldigt bortskämd, lille Heffaklumpen.

Av Camilla - 18 juli 2009 19:30

Här ligger den "lille" killen och sover bredvid mamma Lillans ena bakben. Ett av de sällsynta tillfällen då han INTE ligger förankrad vid spenen.

Av Camilla - 18 juli 2009 14:19

Var lite light, den bestod av sammanlagt 8 minuter Hula Hula (hade Niklas börjat att skratta så hade jag dött av skratt jag också.... men ett stort steg: jag vågade rocka rockringen framför honom)

sedan gjorde jag alla de oliak step-övningarna. Sammanlagt en 45 min ca, med olika svettiga övningar innan jag avrundade med ca en kvarts balchoppning: enbart roligt!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards