Direktlänk till inlägg 17 april 2009

ÄNTLIGEN FREDAG!

Av Camilla - 17 april 2009 15:52

Jag är trött som ett helt ålderdomshem (svenskt ordspråk)


Var nog lite nervös inför besöket från min handledare idag, för redan innan halv sex var jag vaken och startade dagen med den första koppen kaffe.


Besöket gick bra. Min egen bedömning stämde bra överens med både min LUFare och handledares bedömning. Jag tycker själv att jag stressar igenom saker när jag håller i genomgångar eller lektioner. Och jag behöver få hjälp med min röst, för den bär inte riktigt som jag behöver ha den att göra i ett stökigt klassrum.


Barnen var underbara, duktiga, de gjorde en liten dockteater med sina strumpdockor som vi tillverkat tidigare, och spelade upp ett litet drama som hade koppling till vår stadsvandring och Sölvesborgs historia.


Nu har jag gått igenom de kaniner som ska med i morgon, klippt klor etc. Detta blir PippiLottas sista utställning för hon har odlat dubbelhaka sedan LU. När vi kommer hem i morgon ska hon paras innan hon får komma in i sin bur.

I morgon får jag två bruna honor och en svart hane hem från Rikard. Spännande!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:00

Livet går upp och ner som en bergochdalbana och jag vill bara hoppa av.....   Små saker kan såra så mycket mer än vad man tror. Och såren tar längre och längre tid för att läka. ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se