Direktlänk till inlägg 17 april 2009

ÄNTLIGEN FREDAG!

Av Camilla - 17 april 2009 15:52

Jag är trött som ett helt ålderdomshem (svenskt ordspråk)


Var nog lite nervös inför besöket från min handledare idag, för redan innan halv sex var jag vaken och startade dagen med den första koppen kaffe.


Besöket gick bra. Min egen bedömning stämde bra överens med både min LUFare och handledares bedömning. Jag tycker själv att jag stressar igenom saker när jag håller i genomgångar eller lektioner. Och jag behöver få hjälp med min röst, för den bär inte riktigt som jag behöver ha den att göra i ett stökigt klassrum.


Barnen var underbara, duktiga, de gjorde en liten dockteater med sina strumpdockor som vi tillverkat tidigare, och spelade upp ett litet drama som hade koppling till vår stadsvandring och Sölvesborgs historia.


Nu har jag gått igenom de kaniner som ska med i morgon, klippt klor etc. Detta blir PippiLottas sista utställning för hon har odlat dubbelhaka sedan LU. När vi kommer hem i morgon ska hon paras innan hon får komma in i sin bur.

I morgon får jag två bruna honor och en svart hane hem från Rikard. Spännande!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se