Direktlänk till inlägg 17 april 2009

ÄNTLIGEN FREDAG!

Av Camilla - 17 april 2009 15:52

Jag är trött som ett helt ålderdomshem (svenskt ordspråk)


Var nog lite nervös inför besöket från min handledare idag, för redan innan halv sex var jag vaken och startade dagen med den första koppen kaffe.


Besöket gick bra. Min egen bedömning stämde bra överens med både min LUFare och handledares bedömning. Jag tycker själv att jag stressar igenom saker när jag håller i genomgångar eller lektioner. Och jag behöver få hjälp med min röst, för den bär inte riktigt som jag behöver ha den att göra i ett stökigt klassrum.


Barnen var underbara, duktiga, de gjorde en liten dockteater med sina strumpdockor som vi tillverkat tidigare, och spelade upp ett litet drama som hade koppling till vår stadsvandring och Sölvesborgs historia.


Nu har jag gått igenom de kaniner som ska med i morgon, klippt klor etc. Detta blir PippiLottas sista utställning för hon har odlat dubbelhaka sedan LU. När vi kommer hem i morgon ska hon paras innan hon får komma in i sin bur.

I morgon får jag två bruna honor och en svart hane hem från Rikard. Spännande!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se