Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Tidigare och tidigare

Av Camilla - 16 april 2009 06:29

Nu vaknar man innan klockan är fem och är klarvaken, bara lite kortare dvala-stunder mellan klockslagen...


Hundarna var lyckliga i morse: de fick en ärlig chans att skälla ut de otäcka sopgubbarna som kom och tömde våra soptunnor... eller otäcka och otäcka. Visst skälldes det, men med idel viftande svansar.


Kattskrället har sovit hos mig. Från att ha varit ett rivjärn i 8-9 år så är hon sedan några år tillbaka en riktig kelekotte, med två nackdelar: hon visar sin kärlek när man klappar henne genom att mjolktrampa, och har tyvärr inte förmågan att dra in alla sina klor längre, vilket gör att man gärna tar så mycket kläder som möjligt på sig innan hon kommer, och så dreglar hon. Borrar in sitt lilal åriga ansikte mot ens hals, arm eller bröstkorg och dreglar en alldeles blöt.

Men hon är 13 år i vår, så skit det samma. Nu är man bara glad att hon lever och trivs. Hon är ju en katt som alltid gjort som hon velat, och aldrig stannat inomhus. Hon har gått ut och in när det behagat henne. Till och med när jag bodde i marklägenheten i Mörrum...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se