Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Tidigare och tidigare

Av Camilla - 16 april 2009 06:29

Nu vaknar man innan klockan är fem och är klarvaken, bara lite kortare dvala-stunder mellan klockslagen...


Hundarna var lyckliga i morse: de fick en ärlig chans att skälla ut de otäcka sopgubbarna som kom och tömde våra soptunnor... eller otäcka och otäcka. Visst skälldes det, men med idel viftande svansar.


Kattskrället har sovit hos mig. Från att ha varit ett rivjärn i 8-9 år så är hon sedan några år tillbaka en riktig kelekotte, med två nackdelar: hon visar sin kärlek när man klappar henne genom att mjolktrampa, och har tyvärr inte förmågan att dra in alla sina klor längre, vilket gör att man gärna tar så mycket kläder som möjligt på sig innan hon kommer, och så dreglar hon. Borrar in sitt lilal åriga ansikte mot ens hals, arm eller bröstkorg och dreglar en alldeles blöt.

Men hon är 13 år i vår, så skit det samma. Nu är man bara glad att hon lever och trivs. Hon är ju en katt som alltid gjort som hon velat, och aldrig stannat inomhus. Hon har gått ut och in när det behagat henne. Till och med när jag bodde i marklägenheten i Mörrum...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se