Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Tidigare och tidigare

Av Camilla - 16 april 2009 06:29

Nu vaknar man innan klockan är fem och är klarvaken, bara lite kortare dvala-stunder mellan klockslagen...


Hundarna var lyckliga i morse: de fick en ärlig chans att skälla ut de otäcka sopgubbarna som kom och tömde våra soptunnor... eller otäcka och otäcka. Visst skälldes det, men med idel viftande svansar.


Kattskrället har sovit hos mig. Från att ha varit ett rivjärn i 8-9 år så är hon sedan några år tillbaka en riktig kelekotte, med två nackdelar: hon visar sin kärlek när man klappar henne genom att mjolktrampa, och har tyvärr inte förmågan att dra in alla sina klor längre, vilket gör att man gärna tar så mycket kläder som möjligt på sig innan hon kommer, och så dreglar hon. Borrar in sitt lilal åriga ansikte mot ens hals, arm eller bröstkorg och dreglar en alldeles blöt.

Men hon är 13 år i vår, så skit det samma. Nu är man bara glad att hon lever och trivs. Hon är ju en katt som alltid gjort som hon velat, och aldrig stannat inomhus. Hon har gått ut och in när det behagat henne. Till och med när jag bodde i marklägenheten i Mörrum...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:00

Livet går upp och ner som en bergochdalbana och jag vill bara hoppa av.....   Små saker kan såra så mycket mer än vad man tror. Och såren tar längre och längre tid för att läka. ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se