Alla inlägg under mars 2009

Av Camilla - 29 mars 2009 09:04

Igår körde vi ner till Eko, där Joel valde ett spel han kan göra på sin dator. Tyvärr så knäppar sig datorn där nere så han kaninte spela det här hos mormor, och min är Vista, vilket det inte går att spela det spelet på. Men han kan spela på sin egen hemma ikväll.


Och igår kom det ett samtal från Malin, om att hon ville sova här. Och då ville Anton det också, fast att det egentligen är dags för ett anfall snart. Han har epilepsi, tyst sådan, och vi är inte säkra på att vi vaknar när det sätter igång. Men babyvakten följde med och allt gick bra, han har sovit så fint på en madrass på golvet bredvid storasyster =)

Av Camilla - 28 mars 2009 19:46

Men ännu bättre om man samtidigt vet sina begränsningar-


Så idag följde jag med Linda till vår repartionskille. Hade med mig mitt besiktningsprotokoll och tog ett snack med honom. Nemas problemas, köp grejorna så fixar jag, fick jag till svar.


Så jag och mamma körde till Biltema där jag skulle införskaffa lite saker, såsom en ny termostat och ett bränslefilter. Och när vi stod i kön så tittade jag mig runt, vi stod i gången med luftfilter.... alltså köpte jag luftfilter och oljefilter också. Och när jag ändå var på G så blev det nya tändstift.

Så när vi kom hem, och mamma hade klippt mitt hår, och jag hade färgat det RÖTT igen, så gick jag ut och bytte tändstift på min bil. Inga problem alls... kollade oljan när huven ändå var öppen, och det var i rättan tid... knappt utslag på ojestickan, snabbt fylla på det jag hade kvar, och på måndag får jag köpa mer och hälla på.  Visseligen byter M olja när han byter ojefilter, men utan olja i motorn så kommer den att hinna kärva innan det är dags. I morgon ska jag byta luftfiltert också.


På måndag får mamma sitta och ringa runt till afförerna och kolla vad ett fjädersäte till min gamla skorv kostar, det blir väl den dyrare delen, förutom jobbet förstås...

Av Camilla - 28 mars 2009 18:17

Sitter här med hela kalufsen insmord i färgmedel, därav stanken.

Mamma fick ta till saxen lite också, dags att kapa en bit. 10 cm ungefär blev det... och på det kletade jag Schwarzkopf nr 742... eller var det 842?? Rött är det i alla fall =)


Jag säger det igen, när generna blev ihopkastade för min del så var det alldeles för lite rött med i ekvationen, så naturen får lite hjälp på traven...


Och mina gråa hår försvinner =)

Eller gråa.... de är kritvita.

Skäms inte det minsta för dom, de kommer och de är här för att stanna, men jag vill vara RÖDHÅRIG så ett tag till får de vänta =)

Av Camilla - 28 mars 2009 06:42

Det är väl ett tvistemål lika stort som... som.... ja enormt i alla  fall.

Alla har vi olika tycke och smak (tack för det!!)

men jag tycker i alla fall att det var rätt par, att Magnus och Annika skulle vinna!


Om man tänker som det stod någonstans, Magnus har aldrig tidigare dansat medan Laila är utbildad dansare (??) då är det ju självklart Magnus som utvecklats mest!


Så GRATTIS Magnus och Annika!!

Av Camilla - 27 mars 2009 18:16

Ni vet, just den tiden...

Nej, inte bilbesiktningen, den gick ganska ok. Ett par mindre tvåor att fixa till men inget dyrt (vad jag vet just nu)....

Och inte är det det att vi snart ska ändra till sommartid, en vecka kvar där.

Nej, det är deklarationsdags, dags att gå igenom kvitton och kolla så att allt stämmer....


Mitt är redan avklarat, ett par små klick på datorn och min deklaration är inskickad och signerad - för denna gången. 

Av Camilla - 27 mars 2009 07:09

Jag verkligen hatar att besiktiga bilen.  Brukar se till att jag har något annat den dagen så att mamma får göra det istället.

När man har äldre bilar så är det nästan alltid något fel som ska rättas till, ibland är det ett dyrt fel också (urk)... största fasan är att det ska vara ett så pass stort fel på skorven, att man får ställa den och gå resten av dagen.


Nu vet jag att det finns risk för rost på undersidan, eftersom skitebilen läcker in vatten runt framrutan som troligen blivit bytt en gång och inte tätad ordentligt vid ditsättningen.

Jag har ett skydd som jag ska ha på hade jag tänkt mig, men hittentills har jag glömt bort det. Så  jag har vatten i hela baksätet passagerarsidan. Och fram också, men bara på passagerar sidan.


Denna gången kunde jag inte leja bort det, jag har VFU bara någon km därifrån så jag får snällt göra det själv, fast det gjorde jag väl förra året också?

Av Camilla - 27 mars 2009 07:06

Inatt har Malin sovit här. Hennes lillebror skulle till tandläkaren i Karlskrona tidigt idag, så Malin har sovit här, hos mormor och morfar (och moster) och henne taxi kommer att hämta henne här istället för hemma.

Så nu ligger hon på "sitt" rum och tittar på high School Musical 3 på sin bärbara DVD.

Efter skolan idag ska hon åka hem till sin familj igen, men då är Joel här i stället. Ska hämta honom efter skolan, för i morgon ska vi bege oss  till Eko eller någon annan rolig affär så att han får välja ut en bra/fin födelsedagspresent. Han fyllde egentligen år den 13 mars, men den helgen var Indar nyvalpad så jag stannade hemma med henne och bebbarna.

Av Camilla - 26 mars 2009 19:01

satt Molly och sjöng på denna, till Lindas stora förtret... hon kunde bara refrängen och den blir man rätt snart trött på =)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards