Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Morgonens rapport

Av Camilla - 14 mars 2009 08:28

Har under ett dygn ungeför gett extra mat till de två. Nu hjälpte det inte på Rödingen, men lilla Svartingen har ökat 5 gram i natt.

Tyvärr betyder detta troligen att Indras di klommer att sina, eftersom jag har gett Svartingen så ofta som varannan timme. Men så länge som jag tycler att det behövs, så kommer jag att fortsätta med det.


Visst är det ett jobb som man ville slippa. Inte för att det är just jobbigt, utan för Indras skull. Men vilken härlig känsla när man håller lilla valpen i ena handflatan och nappflaskan i andra, hon sträcker sig och suger som en liten igel.

Och 5 gram, det är bra. Det är mer än hon ökat innan. Håll tummarna!

 
ANNONS
 
Anki J.

Anki J.

15 mars 2009 01:04

Så skönt att läsa att det går bra för den lilla svarta. Vågade knappt gå in på din blogg för var så orolig för att läsa om fler bakslag. Hoppas nu allt går bra och att Indra får behålla lite mjölk till den lilla. Det går inte att mjölka ut på Indra? Har aldrig själv försökt mig på det. Fortsätter så klart att hålla tumarna!
Kram

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 20 mars 20:40

  I morgon är det dags att rocka sockorna igen. För att alla är olika. Alla har rätt att vara olika, alla räknas och alla har lika värde!   ...

Av Camilla - Lördag 17 mars 15:16

Tittar ut och det ser jättehärligt ut. Solen värmer ganska bra MEN med jämna mellanrum kommer det en snöby och trots solskenet så är det svinkallt i blåsten. Jag vill ha vår nu. Jag behöver ha vår nu. D-vitamin och värme från solen.  ...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 17:59

I dag har det varit en hektisk dag. Började med att jag skulle till min blivande arbetsplats och skriva på anställningsavtalet. Den 4 juni börjar jag att jobba på Thorax Levnadsvanemottagning i Karlshamn. Efter det var det vidare till operation. Ja...

Av Camilla - Torsdag 15 mars 07:03


      Först blev Challeballebus champion i januari och på Danska LU blev Enya champion. På samma poäng 285,5p Challes mamma och Enyas mamma är halvsyskon. Mina 2a och 3e champions i rasen för först ut var Challes mammas kullbror på 285p.  ...

Av Camilla - Måndag 12 mars 06:25


I går var det klubbmästerskap i Bjäraryds Skyttelokal. Familjen Berntsson ställde ut 3 st lilla wiener, blå och 7 st rex, vit rödögd.   Bästa senior på klubbmästerskapet 2018: Familjen Berntsson, 1+2 Rex vit rödögd 285p Detta var för andr...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se