Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Morgonens rapport

Av Camilla - 14 mars 2009 08:28

Har under ett dygn ungeför gett extra mat till de två. Nu hjälpte det inte på Rödingen, men lilla Svartingen har ökat 5 gram i natt.

Tyvärr betyder detta troligen att Indras di klommer att sina, eftersom jag har gett Svartingen så ofta som varannan timme. Men så länge som jag tycler att det behövs, så kommer jag att fortsätta med det.


Visst är det ett jobb som man ville slippa. Inte för att det är just jobbigt, utan för Indras skull. Men vilken härlig känsla när man håller lilla valpen i ena handflatan och nappflaskan i andra, hon sträcker sig och suger som en liten igel.

Och 5 gram, det är bra. Det är mer än hon ökat innan. Håll tummarna!

 
ANNONS
 
Anki J.

Anki J.

15 mars 2009 01:04

Så skönt att läsa att det går bra för den lilla svarta. Vågade knappt gå in på din blogg för var så orolig för att läsa om fler bakslag. Hoppas nu allt går bra och att Indra får behålla lite mjölk till den lilla. Det går inte att mjölka ut på Indra? Har aldrig själv försökt mig på det. Fortsätter så klart att hålla tumarna!
Kram

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se