Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Morgonens rapport

Av Camilla - 14 mars 2009 08:28

Har under ett dygn ungeför gett extra mat till de två. Nu hjälpte det inte på Rödingen, men lilla Svartingen har ökat 5 gram i natt.

Tyvärr betyder detta troligen att Indras di klommer att sina, eftersom jag har gett Svartingen så ofta som varannan timme. Men så länge som jag tycler att det behövs, så kommer jag att fortsätta med det.


Visst är det ett jobb som man ville slippa. Inte för att det är just jobbigt, utan för Indras skull. Men vilken härlig känsla när man håller lilla valpen i ena handflatan och nappflaskan i andra, hon sträcker sig och suger som en liten igel.

Och 5 gram, det är bra. Det är mer än hon ökat innan. Håll tummarna!

 
ANNONS
 
Anki J.

Anki J.

15 mars 2009 01:04

Så skönt att läsa att det går bra för den lilla svarta. Vågade knappt gå in på din blogg för var så orolig för att läsa om fler bakslag. Hoppas nu allt går bra och att Indra får behålla lite mjölk till den lilla. Det går inte att mjölka ut på Indra? Har aldrig själv försökt mig på det. Fortsätter så klart att hålla tumarna!
Kram

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se