Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Glömsk - disträ - senil - förvirrad ?

Av Camilla - 13 februari 2009 12:03

Jag vet inte vad jag ska säga, men något av dom är bara jag!

Om jag inte har konstant påminnelse så "glömmer" jag bort saker och ting. Men får jag för mycket påminnelse, så uppfattar jag det som tjat och gnat och då kan jag strunta i det bara som en ren princip.

Jag förlorar konstant saker, förlägger dom. En strumpa försvann nog i skolan när vi hade idrott för 2 veckor sedan, mina tältpinnar till utställningstälten försvann efter Tvååkers-utställningen men dom hittade jag idag, där jag trodde att de inte låt när jag tittade.

Ja, ni har väl läst om mina cd-pennor.

För en tid sedan ville jag titta på Stolthet och Fördom. Inte den versionen med Keira Knightley, för den gillar jag inte alls, utan den med Colin Firth. Letade som en galning men fann dom inte någonstans, inte bland mina cd-skivor, inte bland mina dvder... idag hittade jag dom på trimbordet där även min regörningsskiva till cd/dvd låg.....


Inte heller är jag en sådan som följer en sak från början till slut. Jag påbörjar gärna projekt, men sedan tappar jag gnistan, hittar annat eller rent och slätt bara tröttnar.

Kolla min bantning, åt typ GI under ett halvt år, gick ner 27 kg och sedan bara ville jag börja äta normalt igen, POFF alla kilona tillbaka (denna gången är det lite annolunda eftersom det har varit OP, med allt som kan hända där)

Städa : URK! Nu har jag flyttat ut trimbordet i hallrummet, för att få mer plats och inte ha något som stjäl värmen från elementet, passade på att dammsuga, dammtorka lite här och där, och flytta lite möbler. Men så sitter jag här vid datorn, hittar annat som är mycket trevligare att syssla med,och min säng ser ut som en krigsplats, där ligger cd-skivor, kläder (använda en eller två gånger men absolut inte smutsiga, bara inte undanlagda igen) halsdukar, skolböcker, pärlor, vanliag böcker och så mitt i allt: katten Ika. Kommer att ta ett par timmar innan jag fått ordning på det, om jag inte tar mig i kragen.

Hade jag inte ställt min mobil så hade jag glömt bort att äta emellanåt, hur konstigt det nu kan låta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se