Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Glömsk - disträ - senil - förvirrad ?

Av Camilla - 13 februari 2009 12:03

Jag vet inte vad jag ska säga, men något av dom är bara jag!

Om jag inte har konstant påminnelse så "glömmer" jag bort saker och ting. Men får jag för mycket påminnelse, så uppfattar jag det som tjat och gnat och då kan jag strunta i det bara som en ren princip.

Jag förlorar konstant saker, förlägger dom. En strumpa försvann nog i skolan när vi hade idrott för 2 veckor sedan, mina tältpinnar till utställningstälten försvann efter Tvååkers-utställningen men dom hittade jag idag, där jag trodde att de inte låt när jag tittade.

Ja, ni har väl läst om mina cd-pennor.

För en tid sedan ville jag titta på Stolthet och Fördom. Inte den versionen med Keira Knightley, för den gillar jag inte alls, utan den med Colin Firth. Letade som en galning men fann dom inte någonstans, inte bland mina cd-skivor, inte bland mina dvder... idag hittade jag dom på trimbordet där även min regörningsskiva till cd/dvd låg.....


Inte heller är jag en sådan som följer en sak från början till slut. Jag påbörjar gärna projekt, men sedan tappar jag gnistan, hittar annat eller rent och slätt bara tröttnar.

Kolla min bantning, åt typ GI under ett halvt år, gick ner 27 kg och sedan bara ville jag börja äta normalt igen, POFF alla kilona tillbaka (denna gången är det lite annolunda eftersom det har varit OP, med allt som kan hända där)

Städa : URK! Nu har jag flyttat ut trimbordet i hallrummet, för att få mer plats och inte ha något som stjäl värmen från elementet, passade på att dammsuga, dammtorka lite här och där, och flytta lite möbler. Men så sitter jag här vid datorn, hittar annat som är mycket trevligare att syssla med,och min säng ser ut som en krigsplats, där ligger cd-skivor, kläder (använda en eller två gånger men absolut inte smutsiga, bara inte undanlagda igen) halsdukar, skolböcker, pärlor, vanliag böcker och så mitt i allt: katten Ika. Kommer att ta ett par timmar innan jag fått ordning på det, om jag inte tar mig i kragen.

Hade jag inte ställt min mobil så hade jag glömt bort att äta emellanåt, hur konstigt det nu kan låta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se