Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Glömsk - disträ - senil - förvirrad ?

Av Camilla - 13 februari 2009 12:03

Jag vet inte vad jag ska säga, men något av dom är bara jag!

Om jag inte har konstant påminnelse så "glömmer" jag bort saker och ting. Men får jag för mycket påminnelse, så uppfattar jag det som tjat och gnat och då kan jag strunta i det bara som en ren princip.

Jag förlorar konstant saker, förlägger dom. En strumpa försvann nog i skolan när vi hade idrott för 2 veckor sedan, mina tältpinnar till utställningstälten försvann efter Tvååkers-utställningen men dom hittade jag idag, där jag trodde att de inte låt när jag tittade.

Ja, ni har väl läst om mina cd-pennor.

För en tid sedan ville jag titta på Stolthet och Fördom. Inte den versionen med Keira Knightley, för den gillar jag inte alls, utan den med Colin Firth. Letade som en galning men fann dom inte någonstans, inte bland mina cd-skivor, inte bland mina dvder... idag hittade jag dom på trimbordet där även min regörningsskiva till cd/dvd låg.....


Inte heller är jag en sådan som följer en sak från början till slut. Jag påbörjar gärna projekt, men sedan tappar jag gnistan, hittar annat eller rent och slätt bara tröttnar.

Kolla min bantning, åt typ GI under ett halvt år, gick ner 27 kg och sedan bara ville jag börja äta normalt igen, POFF alla kilona tillbaka (denna gången är det lite annolunda eftersom det har varit OP, med allt som kan hända där)

Städa : URK! Nu har jag flyttat ut trimbordet i hallrummet, för att få mer plats och inte ha något som stjäl värmen från elementet, passade på att dammsuga, dammtorka lite här och där, och flytta lite möbler. Men så sitter jag här vid datorn, hittar annat som är mycket trevligare att syssla med,och min säng ser ut som en krigsplats, där ligger cd-skivor, kläder (använda en eller två gånger men absolut inte smutsiga, bara inte undanlagda igen) halsdukar, skolböcker, pärlor, vanliag böcker och så mitt i allt: katten Ika. Kommer att ta ett par timmar innan jag fått ordning på det, om jag inte tar mig i kragen.

Hade jag inte ställt min mobil så hade jag glömt bort att äta emellanåt, hur konstigt det nu kan låta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se