Alla inlägg under januari 2009

Av Camilla - 27 januari 2009 14:39

Var ett ämne som vi skulle skriva ett paper om under jul"ledigheten"

Jag fick idag veta mitt resultat, jag fick ett VG. Tjohoo!

Nu är det bara vad vi får på den vetenskapliga rapporten också som jag är nyfiken på, sedan är alla prov/paper klara för höstterminen.

Av Camilla - 27 januari 2009 07:15

När de kommer får jag be någon om hjälp med att byta den trasiga strängen och sedan stämma den så att jag kan börja öva på mitt gitarr-spel.

Jag hoppas att fingrarna vänjer sig snabbt för jag har fruktat ont i fingertopparna efter gårdagens kvart med Tom Dooley.

Men roligt var det!

Svårt dock, när jag skulle spela D (?) så tryckte jag ner på strängen bredvid så jag behöver verkligen ÖVA =)

Av Camilla - 27 januari 2009 07:11

Jag har läst böckerna, nu har jag sett filmen och kan varmt rekomenderar den. I vilken ordning kvittar nog egentligen, jag var inte besviken på filmen, även om den - som alltid- är en komprimerad version av boken.

kan knappt vänta tills nästa film kommer.

Och tycker ni att ni känner igen söte Edward, så kan det bero på att det är han som spelar Cedric i Harry Potter.


Av Camilla - 26 januari 2009 20:01

gitarr. Lärt mig att spela Tom Dooley på gitarr, en kvarts lektion, men fanken vad ont jag har i fingertopparna på vänsterhanden.

Ska leta upp min gamla gitarr och låta sätta i strängen som är borta för att sedan få någon kunnig att stämma den så att jag kan spela hemma också. Blev riktigt sugen när vi satt där. Och jag har ju faktiskt spelat gitarr.... för mer än 20 år sedan =) 


Av Camilla - 25 januari 2009 09:06

Sista dagen solo... eller solo och solo. det har jag ju inte varit, Emme och Niklas har sovit här.

Men i natt kommer de andra hem, så idag ska jag strö upp lite burar till de nya kanincherna som flyttar till Sverige. Jag vet att pappa köpt en ny new zealand red, och Linda har köpt två risknäck honor.

Vaknade i morse av att det bara var 17 grader i köket. Jag slutade att elda för tidigt igår. Har varit nere och satt fyr i pannan igen, och ska elda upp. Ska passa på att byta i min säng också, och tvätta undan det, för det kommer två väskor med smutskläder med en buss i natt =)

Lottas cavalier Kajsa ligger och sover så sött i min säng, mina egna ... ja Pyret sover vid mina fötter och Lillan är nere och leker snusklekar med Godis som löper, och Wilma som antingen har börjat att löpa eller som ska komma vilken dag som helst.

Himlen ser lite mysko ut, snöig så att säga, men temperaturen är för hög för dte så det blir väl regn istället. Soluppgången var makalöst fin, som det brukar när det är kyligare väder och lite bar himmel som syns mellan molnen.

Nu ska jag ner och kika så att det brinner i pannan, och lägga i nytt i tvättmaskinen. Ha det!

Av Camilla - 24 januari 2009 08:42

Ja, egentligen är jag ju glad att det inte blev någon snö, för om det blåser samtidigt så brukar vår väg upp till huset driva igen. Men regn är inte bättre, inte på några sätt. Det går ju inte ner i marken för tjälen som finns, utan lägger sig i pölsar, gräsmattan blir degig, och hundarna ser förjäkliga ut när de kommer in.

Igår torkade det till ganska bra med all blåst, men så kom det nytt regn, skit också.

Fast idag när man tittar ut så är det ganska mysigt, lite trolskt, med en dimma som når ända ner till marken, så träden ser ut som trollskogsträd =)

Av Camilla - 23 januari 2009 21:00

För jag är supertrött!

Lillan hade ju en dålig natt till följd av att hon länsade påsen med Wilma-mat, även om honinte var ensam. Men det var ett fasligt spring med henne vid 5 i morse. Och Kajsa ville inte alls ligga ensam i köket i natt, så ett tag ylade hon, vilket gjorde att jag gick ner och hämtade henne och lät henne sova i min säng.

Iväg och tog blodprover i morse, och sedan hämta Emme i skolan, handla, sola och elda sjutton för att hålla värmen. Åt ett McDonalds mål idag, för första gången sedan innan operationen. Ett Happy Meal =) och det var nästan för mycket.

Tittade ett tag på tv, men nu kl 9 känner jag att det är dags att lägga sig, läsa ett par kapitel i en bok, och sedan släcka lampan.

I morgon är det nya tag, några kaninburar som ska städas, vanliga bajsrundan på tomten och kanske en promenad med Lillan och Kajsa. Pyret och Godis får stanna hemma.

God Natt allesammans!

Av Camilla - 23 januari 2009 11:56

Idag bokade jag min flygbiljett och betalade. Lite nervös känsla, nu börjar det bli en realitet.... Bara en månad kvar....

YES! Ojdå....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards