Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Anna Book

Av Camilla - 14 januari 2009 15:36

Jag är en stor beundrare av Anna Book. Den stammar från Solstollarna, när hon var i 15-års åldern (tror jag). Hon var med i Melodifestivalen med ABC.

Hon har en underbar röst, verkar ha en härlig, positiv personlighet och så är hon vacker. Inte söt, nej, inte enbart, utan VACKER!

Trots att hon innan sin operation hade en hel del för mycket kilon på sig (liksom jag) så har hon alltid varit en vacker, snygg, sexig KVINNA. (Ojdå, det låter som om jag vore kär i henne...*fniss*)


Under 2008 gjorde hon en likadan operation som jag har gjort, och jag brinner av nyfikenhet över att få se hur hon ser ut idag. Det är få foton ute på nätet, men de jag har sett visar en lika vacker Anna som alltid.


Får erkänna att jag under en period i min ungdom, var fruktansvärt avundsjuk på henne, och innerst inne finns säkert fortfarande ett gryn av det, men samtidigt är jag även så glad för hennes skull. Och så önskar jag fortfarande innerst inne att jag hade lite av hennes skönhet, självförtroende och gnista. Jag menar, det lyser ju om henne! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se