Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Anna Book

Av Camilla - 14 januari 2009 15:36

Jag är en stor beundrare av Anna Book. Den stammar från Solstollarna, när hon var i 15-års åldern (tror jag). Hon var med i Melodifestivalen med ABC.

Hon har en underbar röst, verkar ha en härlig, positiv personlighet och så är hon vacker. Inte söt, nej, inte enbart, utan VACKER!

Trots att hon innan sin operation hade en hel del för mycket kilon på sig (liksom jag) så har hon alltid varit en vacker, snygg, sexig KVINNA. (Ojdå, det låter som om jag vore kär i henne...*fniss*)


Under 2008 gjorde hon en likadan operation som jag har gjort, och jag brinner av nyfikenhet över att få se hur hon ser ut idag. Det är få foton ute på nätet, men de jag har sett visar en lika vacker Anna som alltid.


Får erkänna att jag under en period i min ungdom, var fruktansvärt avundsjuk på henne, och innerst inne finns säkert fortfarande ett gryn av det, men samtidigt är jag även så glad för hennes skull. Och så önskar jag fortfarande innerst inne att jag hade lite av hennes skönhet, självförtroende och gnista. Jag menar, det lyser ju om henne! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se