Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Anna Book

Av Camilla - 14 januari 2009 15:36

Jag är en stor beundrare av Anna Book. Den stammar från Solstollarna, när hon var i 15-års åldern (tror jag). Hon var med i Melodifestivalen med ABC.

Hon har en underbar röst, verkar ha en härlig, positiv personlighet och så är hon vacker. Inte söt, nej, inte enbart, utan VACKER!

Trots att hon innan sin operation hade en hel del för mycket kilon på sig (liksom jag) så har hon alltid varit en vacker, snygg, sexig KVINNA. (Ojdå, det låter som om jag vore kär i henne...*fniss*)


Under 2008 gjorde hon en likadan operation som jag har gjort, och jag brinner av nyfikenhet över att få se hur hon ser ut idag. Det är få foton ute på nätet, men de jag har sett visar en lika vacker Anna som alltid.


Får erkänna att jag under en period i min ungdom, var fruktansvärt avundsjuk på henne, och innerst inne finns säkert fortfarande ett gryn av det, men samtidigt är jag även så glad för hennes skull. Och så önskar jag fortfarande innerst inne att jag hade lite av hennes skönhet, självförtroende och gnista. Jag menar, det lyser ju om henne! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 14 jan 08:46

Grattis till Siv och Zoo-Erik som blev BestInShow med en liten järngrå hermelin hane. En liten kille som bara satt och satt och såg ut som en mindre staty. 96p i klass B. GRATTIS!!   BIM blev en urcool vit Angora på 95,5p. Imponerande päls, och h...

Av Camilla - 26 december 2017 21:22

Bedömd med 95p i klass A.       Bedömd med 94,5p i klass A.   Båda damer ska troligen med till Danmark i feburari: http://www.dm2018.kaniner.dk ...

Av Camilla - 26 december 2017 21:17

  I år fck jag Markus till att inte bara ha en jultröja utan även ställa upp på ett foto. Ingem vanlighet något av det. Tröjan enbart för att vi skämtat om att gå all-in denna julen och fotot för att vi faktiskt är en familj, och familjer brukar t...

Av Camilla - 18 december 2017 08:23

Nu startar snart den sista terminen på utbildningen och sedna är det skarpt läge som gäller.  Så nu i december avslutades svenska, anatomi, latin, it och företagsekonomi. I våras avslutades administration och journaldokumentation och så hade vi ett...

Av Camilla - 18 december 2017 08:17

Nu börjar det bli brått med det sista julpysslet. Det ska målas ett par gånger till innan det kan sättas fram till allmän beskådan. Mamma och Linda vet vad det ska bli, ska bli spännande att se vad andra tycker om det. Jag lovar att sätta ut bilder h...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se