Alla inlägg under december 2008

Av Camilla - 10 december 2008 09:13

Har räknat efter och kollat min kalender, och beslutat att 2009 blir inget utställningsår (om jag inte kan låna en annan hund att ställa, och jag har lite planer på att låna min fasters schipperke om jag får lov)

Lillan har dels fått ett väldigt ljust nospigment och dels så ska hon paras så fort hon löper om Merlin är pigg på det (april månad i så fall)

Den 24 Januari är det utställning i Danmark, som jag och Helena eventuellt hade planer på, men resten av familjen är i Tyskland så det faller på min lott att ta hand om hus, djur och vedeldning (klagar absolut inte, de ska göra det samma för mig när jag är i England månaden efter)

I mars är det SV-utställning i Malmö, och den helgen ska jag på LU i Eksjö med kaninerna, inplanerad sedan januari 2008... och efter det är dte bara tikar som ska paras, valpa och valpar som ska hållas koll på.

Men som sagt... jag har lite planer på att fråga min faster om jag får låna hennes Ella och ställa i alla fall i Hässleholm och i Ronneby. Går det bra, och Kerstin inte har något emot det så får jag väl kidnappa henne lite till =) men jag ska inte säga för mycket, jag har inte ens frågat Kerstin ännu, och dessutom så behöver jag ju träffa Ella mycket mer och öva henne först i så fall.

Av Camilla - 10 december 2008 08:58

Som är en jakthund, tror med Wachtel i sig.

När jag och flickorna tog vår promenad igår så gick vi förbi Douglas som var ute på sin gräsmatta tillsammans med matte. Och ett par timmar senare så kom han på visit på våran gräsmatta.

Pyret löper nu så det var väl hennes dofter som lockat honom. Men hans husse sa också att en annan hund på våran promenad löper, och dit har hans mitit ett par gånger så hankanske bara tog en avstickare till våran tomt.

Hade lite problem med att hitta husses telefonnummer, men så känner jag deras granne så jag ringde till dom istället så de sprang ut och sa till husse. Matte hade redan tagit bilen och kört iväg till det huset där den andra löptiken bodde, för att plocka upp honom, men husse tog bilen och kom till oss.

Vi hade bundit honom på vår tomt, vågade inte låta honom springa fritt, det kör en hel del tung trafik runt på våra vägar, i och med att det finns lite grisa-gårdar runt omkring, och även andar lastbilar.

Men förutom det att Douglas smitit hemifrån så var han en väluppfostrad kille, han hoppade inte, pratade en himla massa, men det var bara snack och ingen verkstad. Och när husse och min pappa stod och pratade så låg han plats där husse lagt honom.

Av Camilla - 10 december 2008 08:55

Från en av de bästa filmerna som finns! Varsogoda: "Billy Mack" från Love Actually

Av Camilla - 9 december 2008 13:14

Efter vår promenad. 1 timmes promenad, med rastning, sniffning, kissning och allt som hör till.

Matte är också trött, så nu ska vi vila en stund. Försöka att återhämta våra krafter ett tag =)

Hälsningar

Godis, Pyret och Lillan

Av Camilla - 9 december 2008 09:05

Killen som var med i Ally Mcbeal, han med den helt underbara rösten:

Josh Groban


Får rysningar av hans röst, älskar den!

Av Camilla - 8 december 2008 19:39

Den ena är en individuell uppgift om Pedagogisk Grundsyn, den har jag redan mina böckerna till hemma, kan börja meddetsamma (fast inte ikväll..=)..)

Den andra är en gruppuppgift (vi är två om den) och där får vi leta litteratur på nätet och på bibblan. Jag och Emelie ska skriva om Aspergers hos Förskolebarn - Vad kräver det av pedagogen? Men när jag var inne på Aspergers hemsidan så står det inget där om förskoleåldern, de har två indelningar: 1-17 och vuxen... Finns det inga yngre än 7 med Aspergers, eller fastställer doktorerna inte några diagnoser innan den åldern? hmm, får luska lite mera på nätet i morgon...

Tips tas tacksamt emot!

Av Camilla - 8 december 2008 16:46

Nu börjar julkorten att dimpa ner i min mailbox, och snart kommer de få som skickar vanliga även att posta sina.


Jag har beslutat att inte skicka några i år. Har inte ork att sitta och skriva ner och posta till alla, eller att göra egna kort som jag gjort några år, varken riktiga eller på datorn. Inte heller ids jag göra en sida med julkort att sätta in på hemsidan... i år är jag lite Grinchen, främst med tanke på att energin istället får läggas ner på att skriva de två uppsatserna som ska vara inlämnade i januari, till Högskolan. Suck!


Istället säger jag TACK till alla som skickat, och sätter in en bild på Molly i julkulorna, som jag därmed önskar alla God Jul med.

Av Camilla - 8 december 2008 08:23

Idag är det dimmitg, och dessutom frost (japp, det har varit minus i natt)

Så jag bjuder på detta fotot. Fast det är taget en dag förra veckan när vi hade dimma. Huset man kan ana i dimman ligger "2 åkrar iväg" och vi brukar kunna se om det går någon på tomten där, men denna dagen var det bara vitt... Likaså idag, fast min kamera flippar så den vill inte medverka.


Vi börjar 10,30 idag och slutar 14. De har varnat för halka och jag kör med MS däck så jag ska ta det lugnt. Köra tidigare och köra i min takt. Med min musik =)

Visseligen alltid min musik. Men Emme brukar åka med mig, och jag gillar att lyssna på Dwight Yoakam, vilket hon INTE gillar så.....

Tjo på er!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards