Alla inlägg under december 2008

Av Camilla - 23 december 2008 08:57

med gänget från Galenskaparna. En hel del julsånger på rad, för att fira att I MORGON ÄR DET JULAFTON =)


God Jul till alla från oss här hemma


Kramar

Av Camilla - 22 december 2008 09:10

Har haft mitt Nintendo Wii utlånat, och fick tillbaka det i fredags, så igår bowlade jag, Ida, Erol och mamma. Sedan körde mamma och pappa på bio (Vi hade i alla fall tur med vädret - igen) och då fortsatte vi att leka med Wii fast lite andra sporter än bowling. Bland annat visade jag när man tränar boxning, när man ska slå ner boxsäckarna under tid, och då slog jag mitt tidigare rekord (innan har jag klarat 16p men i fredags slog jag 18p och igår blev det 21p) och andra gången tangerade jag poängen igen-

Men tro inte att det är mindre jobbigt att träna med Nintendot. Nej, man får minsann jobba där också (även om man inte får själva kontaktytan med säcken på vart slag)

Så idag har jag träningsvärk i högra armen, i min biceps. =)

Roligt är det i alla fall!

Av Camilla - 22 december 2008 09:08

Jag ska lyssna samtidigt som er, för jag har inte hört denna versionen innan.

22 december idag, 2 dagar kvar...


Av Camilla - 21 december 2008 16:00

Låg i ganska länge, först med varmt skumbad och en bra bok, sedan med en liten kille som i princip förvandlade hela mormor och morfars badrum, till en plaskdamm =)

 Så nu är vi nybadade, luktar gott av tvålen och iförda rena kläder. Moster sitter och gäspar medan lillkillen verkar ha fått en vitamininjektion av badet, efter att ha fått rena kläder på sig, och blivit placerad på sin älskade bil, så körde han in i badrummet igen för att diskutera en stund med mig medan jag plockade undan tvål o schampoo, och duschade av badkaret. Inte för att jag förstod mycket men det var ju bara att skratta, nicka och säga "nej men, oj då, duktigt" i varierande tonfall =)


Av Camilla - 21 december 2008 09:08

Idag, och inte en snöflinga så långt ögat kan se. Men ojoj vad det har blåst i natt.

Allt som var blött är nu upptorkat av blåsten, och jag tror inte att jag har mer än 17 graderi mitt rum. Känner mig lite smådassig, efter en tidig morogn på toaletten och nu huvudvärk och lite ont i magen.

Nu fick jag ett SMS; tur att det är en tydlig signal för jag vet inte var jag har lagt telefonen, så nu får jag leta där ljudet hördes, tjingeling!

Av Camilla - 21 december 2008 09:06

Sjungen av Linda Ulvaeus. Rätta mig om jag har fel men det är väl Agnetha och Björns dotter, ni vet dom från ABBA?

Borde vara det i alla fall, dels med det efternamnet och delt eftersom det är fullt med bilder från Björn och Agnetha i snutten.

Av Camilla - 20 december 2008 12:52

Fick detta på mailen av Lottie idag, ett gott skratt förlänger livet så mitt blev markant längre här =)

Tack, Lottie!


HUNDENS DAGBOK:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK:

783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

Av Camilla - 20 december 2008 08:17

Igår satt jag, Ida och Emelie på golvet och lekte med Idas 1-åriga pojk Benjamin. Han var fascinerad av julgranen (ja lite fusk i år, den har varit inne i flera dagar nu) så vi tog ner tre kulor till honom att leka med, och han försökte få dem att studsa när han kastade dom.

Så mamma gick och letade upp ett par bollar och något skumgummihjärta som vi kastade till varandra, ju fortare det gick desto mer skrattade lille syrsan.

Så rätt var det var satte Godis igång med att leka, hon hoppade in i ringen och försökte sno bollen, först genom att stöta med framtassarna men sedan genom att bita efter den. Om vi kastade iväg bollen med mest studs så sprang hon efter den och skulle ta den, hjärtat fick vi ta bort för det låg hon och tuggade på.

Hon har ALDRIG, inte ens som valp, varit den som lekt med bollar... Börjar gamla damen bli senil eller är edt julkänslan som rycker tag i henne, hihihi

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards