Alla inlägg under november 2008

Av Camilla - 7 november 2008 06:36

Och livet återgår till det normala.

Gissa om det var skönt och annolunda utan hane i huset nu när hon löpte! Fast visst planerar jag att köpa in en ny hane tids nog, men jag ska njuta under tiden vi är tjejliga istället!


Fick en förfrågan för någon dag sedan om varför jag inte parar Lillan med en särskild blenheim... tanken leker. Visseligen är blenheim inte min färg, men sagda hane är mina bsoluta favorit i färgen, champion, charmör, lämnat CK valpar och FRISKA valpar. Dessutom även han en äldre herre.... Ojojoj! Mycket att tänka på!  Har ett halvår på mig.

Annars hade jag tänkt att bara para Lillan med B&T, och dessutom så har jag hittat en hane i DK som jag gillar, fast han är ju bara 2 år, och blir inte sämre av att få vänta ett år till =)


Myror i hjärnbarken.....

Av Camilla - 7 november 2008 06:33

Igår när jag var i Bromölla och skulle hjälpa till med en parning så hände något, riktigt vad vet jag inte, men redan när jag körde hem så började ryggen värka, och när jag kom hem fick jag ta dubbel dos värktabletter. Har haft problem med att vända mig om i sängen inatt.

Vet att så fort det blir halt och snö ute så spänner jag mig så att jag får ont i övre bröstryggen. Kanske det är samma nu eftersom det blåser ute så att bilen gärna byter körfält emellanåt.


Får hoppas det är bättre till i eftermiddag när det är dags att åka dit och försöka igen...

Av Camilla - 6 november 2008 16:15

Har jag haft idag med ena läraren. Fick VG på min VFU och skrivuppgiften till den. Skönt.

Lite nervpirrande eftersom man inte visste hur det skulle gå till, varken att skriva eller hur samtalet skulle gå till, men det gick mycket bra. Behöver lite mer kött på benen när det gäller att skriva uppsats sedan, hur man ska skriva referenserna, men det tar sig =)

Av Camilla - 3 november 2008 15:11

Varit på besök hos dietisten idag, och var det glädjande eller var det =)

Jag har sagt till alla att jag tappat 27kg, och det har jag.... sedan UTskrivningen från sjukhuset på fredagen, men när jag skrevs in på måndagsmorgonen inför operationen, så vägde jag mer, egentligen har jag tappat 31kg sedan 5/5-08 JIPPIIEEE!!!!


Tänkte inte på att jag vägde mer när jag skrevs in.


Dessutom så var jag beredd på skäll eftersom jag egentligen skulle vägt än mindre, men inte ett ord om det. Fick mycket beröm för hur jag äter (lämnade in ett ifyllt papper med 4 dagars måltider och drycker nedpräntade) och tips om att jag måste lägga till 3 glas mjölk om dagen för att få i mig kalcium.


Dessutom var det helt okej och naturligt att jag inte gått ner som jag skulle i somras när jag cyklade en mil om dagen, och kanon att jag använt måttbandet istället =)

Tycker ju egentligen samma sak, även om jag är liiite besviken över att minskningen inte är mer (hahahaha) men det är skönt att få höra det från andra, även om jag har svårt att ta emot det också.

Av Camilla - 2 november 2008 15:49

Igår var det Camilla, Eva, Gunvor och Anette som kollade hur det hade gått med vikten. Och idag fortsatte det med Hanna, Joakim, Per och Bengt. Så roligt att få höra att det syns och att man ser bra ut (känner mig så pigg och fräsch!)  Joakim beordrade mig att köpa nya kläder nu och inte bära tält. Fast man är ganska så fast i tjocktänket ännu =)

Alla belv förvånade att det är 20kg till som ska bort. Kul att man inte ser så tung ut som man är =)

Av Camilla - 2 november 2008 15:40

verkar vara Lillans förbannelse denna helgen, en etta i ökl, och sedan bland de SEX som plockades ut till sluteplaceringen men tack och hej, leverpastej, ingen placering =(

Fast fin kritik och skötte sig ganska okej. Och "bara" en etta är minsann inte så bara, det kunde blivit blått band istället.

Av Camilla - 2 november 2008 07:24

Fixat fikat, kokat kaffe och håller nu på att byta om från nattens värmande lager till dagens lite snyggare (stor skillnad, eftersom jag just nu har rosa chenille-strumpor, röda pyjamasbyxor och rosa nattlinne på mig)

Vaknade en timme innan klockan skulle ringa, och hade kramp i båda fötterna, sedn frös jag (inte riktigt bra) och hux flux gick alarmet så det var bara att stänga av klockan och stiga upp...


Håll tummarna idag!

Av Camilla - 1 november 2008 14:56

Lillan bedömdes som hud nr 82 i ringen och man ska räkna ungefär 25 hundar i timmen, så jag tänkte att det räcker med att jag är där uppe vid 11 tiden. Men så körde jag lite tidigare eftersom det hade varit lite halt, och var där redan halv elva, och det var tur för de var redan i slutet av unghundsklass tikar =)

Lillan skötte sig kanon, inte mycket strul med ståendet och vi fick en etta. Sedan plockade domaren ut 7st tikar av de 23 som var anmälda, och Lillan var enda helfärgade i det gänget. Ytterliggare ett varv och sedan placerade domaren 5st blenheim. Men jag är nöjd ändå!


Brände mig på tungan på hemvägen när jag drack kaffe, lite trött, men inte mer än att jag kunde stanna och fota lite höstbilder, en bild på sjön i Tingsryd, nästan spegelblank och med höstträd runt =)


Jag älskar färgerna ute just nu, alla gula, röda nyanser. Synd bara att jag inte kan fånga de härliga träden med kameran.


Håll tummarna för i morgon ska jag ställa tos-lisan på SCKCS specialen =)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards