Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Inget körkort för Lära-Gå-bilar

Av Camilla - 22 oktober 2008 08:48

Benjamin vurpade precis med sin lära gå bil. Inte lätt att ratta den, hålla koll på döda vinklen och kolla var alla i köket är någonstans samtidigt som man backar och svänger =)

Lill-killen vägrade att krypa eller stå av sig själv när de kom ner till oss förra helgen, men de senaste dagarna har det hänt så otroligt mycket med "Karlsson på Taket", igår tog han tag i bordsbenen och försökte resa sig upp. När  hans aktivitetsboll rullade iväg så studsade han efter på rumpan, och i går började han att "gå" när han sitter på sin Lära-Gå-bil, rör sig över större ytor dag för dag.

Så efter att ha tröstat honom medan pappa Erol fixar frukosten (äppelmos) så fick han göra näst bästa saken: äta =)


Om någon timme eller så ska jag ta honom i vagnen och gå en stor runda med honom och hundarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se