Alla inlägg under september 2008

Av Camilla - 19 september 2008 06:40

En arbetskamrat till Anki letade efter en liten hund som kunde passa ihop med barnen, och de har lånat Elton på prov i 14 dagar.

Förutom fyra 2-benta flickor finns det en "lillebror" i familjen i form av ca 1½ år gamla Cane Corson "Julle". Eftersom Elton kan vara tyken mot hanhundar så fick de komma hit och hälsa på först, och visst morrade han lite grand, men inte alls så påstridig som han kan vara (kan det vara storleken som avrådde honom??) I vilket fall som helst tog de E med sig hem för att börja sin provtid.

Jag har sagt sedan diagnosen biljud att jag skulle placera om honom där det inte finns tikar, men FY vad jobbigt... För det första blev det så brott på, det var i onsdags som matte Emma ringde och frågade om Elton. För det andra så är det så myclet känslor med i ekvationen. Jag är nog en dålig kennelägare, för när de hade åkt med min lille Eltonen-Peltonen så stod jag i köket och grät.


Funkar det med Julle och familjen och Elton så är jag glad, då får han bo kvar. Men skulle det INTE funka, ja då får han gå här tills det inte finns någon annan lösning om x antal år än att få somna in, för jag gör INTE om detta igen. Så jobbigt. Grät flera gånger under kvällen.

Det blir bättre sa syrran, och visst, känslorna dövas efterhand, samma som när en älskad hund har dött. Men jag är inte funtad på det viset att jag kan sälja älskade familjemedlemmar när de inte längre går att använda i aveln. Inte min filosofi i avel och inte i hundhållning...


Så innerst inne vet jag inte riktigt säkert: vill jag att det ska funka eller inte?


ANNONS
Av Camilla - 18 september 2008 07:06

Och håller på med mudden på framstycket nu. Ibland har jag ont i händerna, men inte alls så mycket som jag trodde. Och dessutom: vilken känsla att se sitt arbete växa fram. Längst upp på modellen är det mosstickning. Det har jag aldrig gjort innan, men nu så. Snyggt blir det, även om jag kortade modellen 3 cm för jag tyclte den var så lång....

ANNONS
Av Camilla - 18 september 2008 07:03

Ann-Marie skrev en kommentar den 16, till min viktminskning och hårförlust. Tack för tipset om tabletterna, ska se om de finns i våran hälsokost idag, annars får jag leta i grannbyarna. Allt är värt att testa.


Kom på en sak igår, när det var kyligt och jag skulle ta på mig en tjockare tröja.... jag har inga tjocka tröjor! Inga collegetröjor alls. Blir till att få handla när pengarna kommer. Jag har alltid varit varm av mig, alltid gått i t-shirt och tunna tröjor. Men NO more, ska jag säga. Jag fryser, händerna är vita och tårna ska vi inte snacka om.... Min isolering försvinner =) 

Av Camilla - 18 september 2008 07:02

Igår (ja, jag vet... skulle skrivit det igår, men är för trött när jag kommer från skolan) blev Lina (Zeraphina's Modesty Blaise) 11 år ung. Ja, hennes bröder också förstås, men skam att säga, jag haringen kontakt med deras hussar & mattar så jag vet bara att Boye dog i våras, de andra har jag ingen aning om tyvärr.


Hipp Hipp!!

Av Camilla - 16 september 2008 19:25

Lilla Råttan och hennes mormor ska sova här i natt. Molly tar verkligen alla chanser att få springa ut och in som hon vill. Skrållan gillar också att strosa runt på gräsmattan och äta gräs, kissa över de andra tjejernas kiss och skälla ut katterna som inte närmar sig huset så länge damerna bror här.

   Men Skrållan är döv, så det gäller att ta till knep för att få in henne. Nyss stod hon på trappen, och när jag skulle locka in henne så hörde hon inget. Jag böjde mig försiktigt fram och smekte hennes ena lår, och gamla damen hoppade ner för alla trappstegen och ett par steg på plattorna innan hon vände och såg vad det var.

   I natt ska de sova i min säng, och i morgon eftermiddag kommer Anki och hämtar dom igen.

Av Camilla - 15 september 2008 19:22

Vägde mig igår och nu är det uppe i 24kg minskning. känner mig som en ny människa, fast det är risk för peruk innan jul =)


Flera stycken igår kommenterade att jag gått ner i vikt, och undrade hur mycket. Roligt att höra =)


Idag hade jag en skjorta och ett par byxor på mig som jag inte haft på flera år. Vilken känsla. Byxorna provade jag för ca en månad sedan och då kunde jag inte knäppa dom, inte ens om jag låg ner på sängen, idag kunde jag knäppa dom när jag stod upp =)

Dessutom, förutom24kg borta så har midjan på mindre än en månad, minskat med över 3 cm, det ni! 

Av Camilla - 15 september 2008 19:15

Var på utställning igår och ställde hundar, Jag hade Lillan, Anki ställde Molly och Ingrid var där nere med Zacco. Men det var inte riktigt vår dag. Alla tre fick tvåor...


Gillade domaren, trots resultatet. Men han gav bra kritiker och ett väldigt bra intryck. Förutom en sak. När det var dags för öppen klass tikarna så gick han runt och hälsade på alla - utom Lillan ???


I Mollys klass var det 21 tikar och av dessa var det bara 5 som fick ettor, så han var hård!

Av Camilla - 15 september 2008 19:14

Skulle skrivit igår:


GRATTIS Anki på ... födelsedagen. man talar ju aldrig om en kvinnas ålder, men å andra sidan så är man ju heller aldrig äldre än man gör sig, och du är precis lagom=)

Kramis

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se