Alla inlägg under september 2008

Av Camilla - 27 september 2008 08:10

Eller egentligen är det så att det är Sös som valpar. Tre är komna. Så spännande!  Nu hoppas vi att resterande fyra små telningar ploppar ut utan problem. Har skickat önskning till Helena om flera trefärgade tikar =)

(ett personligt skämt)


Håller koll på Cucciolos hemsida!

ANNONS
Av Camilla - 27 september 2008 08:02

nej skämt åsido, det gör jag inte =)


Men jag kom att tänka på när Ida var tonåring och gick på högstadet. Ibland kom hon hem och sa : så skönt att det är fredag, ikväll kan jag vara uppe hela natten och titta på tv... Och sedan vid 8-9 tiden sov hon som en stock. 


Igår var det fredag, en vecka på VFU över och jag kände att ikväll ska jag titta på tv, läsa lite mer i mina böcker (ja, jag håller på med tre stycken böcker samtidigt för egen del, och dessutom tre skolböcker) men strax efter klockan nio stängde jag av datorn och gick och la mig i sängen, kunde knappt se för alla mina gäspningar....


Och då kommer nästa grej: klockan 7 i morse vaknade jag och kunde inte somna om, jag och hundarna behövde stiga upp och gå på toa. Sedan går det inte att somna om.ANNONS
Av Camilla - 26 september 2008 15:39

För någon vecka sedan tog sig en mink in till hönsen och bet ihjäl alla utom en tuppe.... den jäveln slog vi ihjäl!


Idag tog en ny mink sig in till stackars Pärla, och har bitit sönder hennes ansikte och siktat på ögonen. Stackaren är nu i en anna bur och alldeles skräckslagen. Har vi tur så kommer hon att få behålla synen på ena ögat. men förtroendet är ruinerat.

Den minkjäveln sköt vi med luftgevär, men är inte säkra på att han dog riktigt. Katterna har sprungit nere runt kaninburarna, och jag tog med mig Lillan ner så jag hoppas att den är borta!

Av Camilla - 25 september 2008 16:05

Börjar att vänja oss nu, men den första tiden var jobbig!

Jag hoppas att det gått bra, för de har inte hört av sig ännu, och jag vill inte ringa och fråga, kan bli för jobbigt!

Av Camilla - 25 september 2008 16:03

Jag är på G att byta hundmat. Är inte nöjd med pälsarna med Royal Canin, de fäller hela tiden och bygger aldrig upp den ordentligt igen. Dessutom har det blivit för dyrt att använda, med tanke på att jag inte nöjd med kvalitén.

Nu är frågan - vad ska jag ha istället?? Funderar på att byta till Purina Pro Plan, fast kommer att fortsätta med RC Mature till Godis-biten.

Av Camilla - 25 september 2008 16:01

När jag kom hem igår så hade vi varken telefon eller internet... fatta hur jobbigt det är!


Jag skulle ringa till Hudläkaren och beställa tid så att jag kan få nya salvor till huvudet, och alla mail som man vill besvara...

Idag kom det tillbaka - tack till den ansvariga - och jag kan surfa igen =)

VFU

Av Camilla - 22 september 2008 15:44

Idag började jag min två veckor långa VFY (verksamhetsFörlagda Utbildning). Jag är på en skola i Sölvesborgs Kommun, i en trea.

Första dagen var ganska lugn, eftersom det var skoljogg, så förmiddagen gick åt att vara vakt utmed vägen, och sedan äta grillad korv.


I morgon börjar allvaret mera, då ska jag ha en bok att läsa högt, och sedan ska barnen få göra en bilduppgift till det. Har inte bestämt riktigt vad det ska bli ännu. Ska läsa boken ikväll.

Av Camilla - 20 september 2008 07:52

Syrran, Lotta, fyller 40 i morgon så ikväll blir det baluns i trädgården.

Gäller att ha varma kläder, men det ska finnas värme i hennes partytält, och det går alltid att ta på sig mer om det skulle behövas.


Kommer nog inte att stanna så länge för jag är så snorig, men ett par timmar vill jag vara där.Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se