Alla inlägg under augusti 2008

Av Camilla - 13 augusti 2008 18:17

Anki, Julia, Marie och jag träffades i Rinkaby, där vi åkte ner till havet så att hundaran fick springa av sig och bada i havet. Blev förvånad, för Pyret var faktiskt ute i havet och badade...

Av Camilla - 13 augusti 2008 09:17

Och gissa om jag är trött i armar och ben!

När jag kommit nästan ända hem så tog jag en avstickare på Möllebjörkevägen och den extra turen gjorde att min motionsslinga blev över 1 mil. Men det känns minsann både i rumpa och ben=)

Hade "tur" med vädret idag, blå himmel, sol och varmt. Och så det viktigaste av allt: go musik i öronen!


I eftermiddag ska jag och Lillan åka till Rinkaby och träffa Anki & Marie, om vädret håller i sig. Vi ska gå och bada med hundarna. Jag tar bara Lillan med mig, de andar får stanna hemma...

Av Camilla - 12 augusti 2008 15:35

Inte illa... så många cavalier-stamtavlor har jag samlat ihop i mitt dataprogram PedX.

Vad knäppt, kanske ni säger, De finns ju fritt på nätet. Men faktum är att stamtavlor är ett av mina stora intresse, jag gillar att släktforska på mina hundar. Det är också till STOR nytta när man letar efter en passande avelshane, eller planerar att köpa in en ny tik/hane till sin egen kennel.


Dessutom så är det kul att kunna dra fram 10 generationer på sin hund och se hur långt tillbaka man kan komma. 

Av Camilla - 12 augusti 2008 11:43

Vaknade vid halv åtta, disigt och lite dimmigt, men inget regn och alldeles vindstilla. Så jag steg upp, åt min macka, gav hundarna deras frukost och sedan tog jag cykeln för min vanliga runda. Lättare idag än igår, men jag funderar på om jag skulle cykla den åt andra hållet i morgon?


Krockade med en geting, men kom undan utan ett stick, den flög rätt mot min kind, precis där örat börjar. Borde kanske ha störtkruka på sig när man cyklar.... och glasögon för jag har flertalet gånger fått flugor i ögonen....


Ute regnar det nu. Hade varit hemma ungefär en halvtimme när det startade. Skönt att jag hann. Vill ha min dagliga runda, men vill inte cykla i regnet.

Av Camilla - 11 augusti 2008 12:37

Av talböcker. Har inte förstått vitsen med dom innan, varför lyssna på dom när man kan ligga ihopkrupen i sängen, under ett varmt täcke, med varma hundar runt en och drömam sig bort i fantasin, en kärlekshistoria, mordgåta, thriller....

Nu sitter jag vid datorn nästan hela dagen och lyssnar, när jag ska sova så har jag den i cd spelaren... jag är beroende!

Av Camilla - 10 augusti 2008 20:12

Har precis legat i badkaret en stund, tillsammans med Benjamin. Förra gången vi badade så var han pluttig, en riktig liten Syrsa. Men idag var det lite mer att hålla i. Han gillar att bada, det lilla trollet. Balsam-flskan i tajt grepp och smaka lite på toppen/botten av flaskan, den härliga röda färgen på flaskan lockade honom direkt.

Fötterna plaskade lite glatt i det varma vattnet och han njöt, det syntes. Lyfte upp honom så att han fick se sig själv i spegeln, och då var det bara spegeln som gällde.

Varm, doftande av Palmolive, den lila flaskan, ren och hungrig tog Ida upp honom ur badet och så fick han riktigt god välling (hans tycke, inte mitt)

I morgon åker han hem igen och det dröjer 8-9 veckor tills vi ses igen....

Av Camilla - 10 augusti 2008 14:44

Började idag kl 13. Som vanligt smet det folk innanför bandet och började slita  i sakerna innan det var dags.

Själv gick jag direkt till boktältet som vanligt. Hittade inte så mycket som jag brukar, men det var helt okej. Tog 2 pocket och 3-4 inbundna, faktiskt två stycken Nora Roberts =)


Men det viktigaste fyndet var ändå min pall. Köpte en fotpall, som jag ska ha till Godis. Gamla damen har lite svårt att komma upp i min säng, eftersom den är lite högre än vanliga. Nu ska det bli lättare för damen.

Av Camilla - 10 augusti 2008 08:41

Jag har stått stilla i vikt jättelänge, till min stora sorg.

Men så satte jag undan vågen, för att inte bli stressad av den.

Är nog ca en vecka sedan jag vägde mig senast, och i morse när jag ställde mig på vågen stod den på 99,3kg: JAG ÄR UNDER 100 KG!!

Så underbart skönt!



Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards