Alla inlägg under juli 2008

Av Camilla - 4 juli 2008 12:26

Värmen tar på en! Idag vaknade jag med huvudvärk och mår lite tjyvtjockt... får se vad som händer, måste dricka mer under dagen

Av Camilla - 4 juli 2008 12:22

Först och främst: den passar nog bäst till hundar från storlek "Springer" och uppåt.

Lillan kan springa under den, så jag får hela tiden hålla koll så hon inte hamnar för nära cykeln. Jag fick förlänga hennes koppel så det inte var operation strypning... Visst bestämmer man själv hur högt upp på cykeln som man vill sätta springern, men om jag sänker den så fastnar jag i den med mina egna ben när jag trampar.


Tycler fortfarande att den är säkrare än att cykla och hålla i kopplet själv, eftersom jag har lite dålig balans.


Dessutom: rätt var det är så sätter sig Lillan ner och ska kissa, och jag får snabbt som sjutton ställa mnig på bromsen, annars åker hon med ett par meter. Farligt farligt.... Ändå var hon nyrastad innan vi gav oss ut på cykeln.


Av Camilla - 3 juli 2008 12:27

Vi finkammade tomten efter mask, och lyckades tillslut hitta en 6-7 stycken. Tur var väl det för det var mörtar som plockade rätt så snabbt när vi kastat ut revarna.

Men vi lyckades få upp varsin ändå. Tog foto på dom och kastade tillbaka. Ingen här som äter fisk, inte ens katterna, och de var i rpincip oskadda, varsitt litet, litet hål i munnen där kroken suttit, men jag var försiktig när jag krokade av dom, och så tillbaka med dom igen. Vid halv nio när solen gick ner och jag började frysa, så plockade vi upp spöet igen och då hoppade det flera stycken fiskar i havet.... typiskt!

Av Camilla - 2 juli 2008 16:30

Idag startade Killebom, med den årliga knallemarknaden. Jags om INTE skulle ha något kom hem med pennor, skor, nya torktrasor till hundbaden, en bassäng till Lillan, men som tyvärr inte var tillräckligt djup för att hon skulle simma och strumpor.

Igår var vi inne på Fruit of the Loom - Outlet, och då köpte jag en ny fleecejacka, en tshirt och en collegetröja. Det bästa av allt: innan har jag haft XXL i deras fleeceajckor, men i år räckte det med XL: HÄRLIGT!


Killebom varar hela veckan, avslutas på lördag natt, men knallemarknaden är bara idag. Karusellerna och det jippot varar lika länge som öltälten.


Vi skulle ta en fika, men inget av fiken i Sölvesborg har annat alternativ än vatten till de som inte vill/kan ha kolsyra eller socker. DÅLIGT.

Av Camilla - 2 juli 2008 07:10

I går blev jag stoppad i en poliskontroll och polisen sa:

-Detta är körkortskontroll, var vänlig och kliv ur bilen. Ni har druckit.

Jag: Jag försäkrar att jag inte druckit något.

Polisen: OK. Då ska vi genomföra ett litet prov. Föreställ er att ni kör på en dåligt belyst väg. Plötsligt ser ni två ljus komma emot er.
Vad är det?

Jag: Det är en bil.

Polisen: Javisst, men är det en Mercedes, en Audi eller en BMW?

Jag: Jag har ingen aning?

Polisen: Alltså är ni berusad.

Jag: Jag försäkrar. Jag har inte druckit något!!

Polisen: Okay. Vi försöker igen. Föreställ er att ni kör på en dåligt belyst väg. Plötsligt ser ni ett ljus komma emot er.
Vad är det?

Jag: Det är en motorcykel.

Polisen: Javisst, men är det en Honda, en Kawasaki eller en Harley?
Jag: Jag har ingen aning?

Polisen: Som jag sa. Alltså är ni berusad.

Jag började surna till så jag ställde en motfråga.
Jag: Jag har en motfråga. Föreställ er att ni ser en kvinna, stående vid ett gathörn, i nätstrumpor, högklackade skor i en mycket kort kjol.
Vad är det?

Polisen: Ja den saken är klar.
Det är en prostituerad.

Jag: Javisst, men är det er dotter, er fru eller är det er mor?

Sedan dess har jag inget körkort.

Av Camilla - 1 juli 2008 18:52

satt och kikade runt på hemsidor och upptäckte på BKK's sida att sista anm dag till ronneby snart är. Så jag slängde in en anmälan på Lillan.


Surfade vidare: domaren på Öland verkar intressant. Och Sofiero, där dömer Sara Nordin, det hade varit intressant att ställa en vuxen Lillan för henne.

SCKCS helsingborg, dit ska vi också anmäla.... och jag som är helt utan inkomst i sommar, och så mycket man vill göra.... nu ligger Englands pengarna illa till...

Av Camilla - 1 juli 2008 11:58

Har precis mailat Anki på Grace Kelly´s kennel, och anmält mig, Joel och Lillan till Cavalierträffen som ska vara hemma hos henne på lördag.

Ska bli spännande och roligt!


Mans ka få prova på agility, utställninsgträna, pälsvård mm. Och så får man ta med sig fika, och gå en tipspromenad.


Resten av de fyrbenta får stanna hemma på grund av löp och sexuell frustration.

Av Camilla - 1 juli 2008 09:52

Bara 1½vecka kvar tills det är dags. Var inne och tjuvkikade på Hallands hemsida igår: på fredagen är det 73 cavalier och på lördagen är det 63.

  Anki, jag, Molly och Lillan (och kanske Skrållan) ska bo på Mäshults Vandrarhem, ska bli så roligt.


Ringarna ligger inte alls långt ifrån entrén. Det är man inte så bortskämd med precis! Tänker på Sofiero, där dvärghundarna ALLTID placeras längst bort ifrån alla entréer och veterinärkontroller, sedan ska man dra burvagn, tält, tol, bur och hundar över de tjocka gräsmattorna och uppför stigen, för att leta sig längst bort på den gräsmattan.... därför anmäler jag inte så ofat till SKK Sofiero. När man har kroppen full av värk så är det den absolut sämsta utställningen att gå på!!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards