Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Skön natt

Av Camilla - 17 juli 2008 09:36

fast nackverken sitter kvar...

Jag har ont i nacken, får extra ont om jag sitter länge vid datorn eller i sängen och löser korsord eller läser. Så igår tog jag en av mina Tiparol, och ganska så snart somnade jag som en klubbad säl (tog en för lite sedan när jag hade ont i ryggen, sov som en stock i 5 timmar)

Vaknade vid halv nio, men skulle kunna ha sovit i flera timmar till. Fast jag har fortfarande ont i nacken.


Dessutom får jag gå till doktorn och kolla upp ett födelsemärke, det har vuxit lite och kliar. Vill ha bort skiten. Det irriterar. Helst om jag har en riktig BH på mig. Och vem vill alltid springa med en sport-BH påsig?? Inte jag!


Idag kommer Rune & Lilian för att hälsa på. Roligt. Lilian bor egentligen i Vrämland så det är 5 månader sedan vi träffade henne senast. Rine var här i juli, dagen innan resten åkte till Alingsås.


Och så behöver jag märka kaninungar.Har flera kullar där det är dags nu.


Men helst av allt vill jag gosa mops idag, så jags la försöka ringa Camilla och se om det passar att jag våldgästar något i förmiddag. Har ju inte sett Annas minsta valpar (inte mops) eller Ciders lilla tjej....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se