Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Skön natt

Av Camilla - 17 juli 2008 09:36

fast nackverken sitter kvar...

Jag har ont i nacken, får extra ont om jag sitter länge vid datorn eller i sängen och löser korsord eller läser. Så igår tog jag en av mina Tiparol, och ganska så snart somnade jag som en klubbad säl (tog en för lite sedan när jag hade ont i ryggen, sov som en stock i 5 timmar)

Vaknade vid halv nio, men skulle kunna ha sovit i flera timmar till. Fast jag har fortfarande ont i nacken.


Dessutom får jag gå till doktorn och kolla upp ett födelsemärke, det har vuxit lite och kliar. Vill ha bort skiten. Det irriterar. Helst om jag har en riktig BH på mig. Och vem vill alltid springa med en sport-BH påsig?? Inte jag!


Idag kommer Rune & Lilian för att hälsa på. Roligt. Lilian bor egentligen i Vrämland så det är 5 månader sedan vi träffade henne senast. Rine var här i juli, dagen innan resten åkte till Alingsås.


Och så behöver jag märka kaninungar.Har flera kullar där det är dags nu.


Men helst av allt vill jag gosa mops idag, så jags la försöka ringa Camilla och se om det passar att jag våldgästar något i förmiddag. Har ju inte sett Annas minsta valpar (inte mops) eller Ciders lilla tjej....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Måndag 10 juli 16:21

Typ så. I lördags tog vi stora släpet och körde till våran hö-bonde. 36 balar hö fick vi upp på släpet, inlindade i pressenning då det ÖSTE ner regn. Hem och lasta av det, stapla det dels i stallet och dels i skjulet. Sedan en kopp kaffe och lite f...

Av Camilla - Torsdag 6 juli 13:05

För en vecka sedan sålde vi en liten nzr grabb som sällskap åt en liten kille. Redan nu ligger han på mammas mage och tittar teve, går i koppel med grabben osv. Sådant är alltid roligt att höra!!   Ikväll flyttar en liten rex hona till sin nya fa...

Av Camilla - Torsdag 6 juli 13:01

Japp, snart dags att starta omgång 2. Jag blödde 16 dagar, hade 3 dagar blödningsfritt innan jag startade en veckas medicinering, och 3 dagar efter sista tabletten så startar det igen. Nu får vi se om jag slipper det efter 6 dagar (i dag) eller om ...

Av Camilla - Torsdag 6 juli 12:56

Tjo vad tiden får snabbt! Redan torsdag i tredje veckan. På måndag börjar sista ordinarieveckan. Sedan är det en del strödagar. Fredagar när ordinarie receptionist är ledig. Det har varit roligt, lite "dötid" men för det mesta ett jämnt flöde. Härl...

Av Camilla - Fredag 30 juni 10:36

Jag fick sommarjobb som receptionist. Gick bredvid första veckan, och helt ensam denna veckan. Med backup av de två medicinska sekreterarna vid behov. Och ja, det går ganska bra, inte försnillat några pengar, inte skällt ut några patienter. Blivit ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se