Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Skön natt

Av Camilla - 17 juli 2008 09:36

fast nackverken sitter kvar...

Jag har ont i nacken, får extra ont om jag sitter länge vid datorn eller i sängen och löser korsord eller läser. Så igår tog jag en av mina Tiparol, och ganska så snart somnade jag som en klubbad säl (tog en för lite sedan när jag hade ont i ryggen, sov som en stock i 5 timmar)

Vaknade vid halv nio, men skulle kunna ha sovit i flera timmar till. Fast jag har fortfarande ont i nacken.


Dessutom får jag gå till doktorn och kolla upp ett födelsemärke, det har vuxit lite och kliar. Vill ha bort skiten. Det irriterar. Helst om jag har en riktig BH på mig. Och vem vill alltid springa med en sport-BH påsig?? Inte jag!


Idag kommer Rune & Lilian för att hälsa på. Roligt. Lilian bor egentligen i Vrämland så det är 5 månader sedan vi träffade henne senast. Rine var här i juli, dagen innan resten åkte till Alingsås.


Och så behöver jag märka kaninungar.Har flera kullar där det är dags nu.


Men helst av allt vill jag gosa mops idag, så jags la försöka ringa Camilla och se om det passar att jag våldgästar något i förmiddag. Har ju inte sett Annas minsta valpar (inte mops) eller Ciders lilla tjej....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Tisdag 14 nov 14:52


  Ganska nöjd med dagen    Linus och jag sov över i Agerum hos mamma så det inte skulle bli så tidigt för oss på lördagen.  Vi skulle haft släp men eftersom Lotta och Malin var ensamma i sin bil så kunde de fälla sitt baksäte och då ha 2 av vå...

Av Camilla - Lördag 4 nov 18:48

I dag har vi varit i Agerum, jag och Linus, medans Markus har jobbat. När Markus klocka ringde halv fem i morse så var jag gråtfärdig, nej skulle jag behöva stiga upp tidigt en dag till? Jag var rätt lycklig när det inte var jag som behövde upp. Me...

Av Camilla - Onsdag 1 nov 08:57

I lördag hade Olofströms kommun Halloween-kalas på torget. Det regnade bort det mesta sorgligt nog, men Linus och kusin Klara åkte någon karusell, Hampus ville inte alls åka karusell.   Efter det (ganska snabbt) åkte vi hem och började karva vars...

Av Camilla - Onsdag 1 nov 08:40

Inte klokt vad tiden går fort när man har roligt. I dag är det sista onsdagen på min LIA denna hösten. På Valjehälsan. En mycket trevlig arbetsplats med roliga, härliga människor som gjort allt för att man ska vara en i gänget redna från början.  ...

Av Camilla - Tisdag 24 okt 11:50

Jag sover dåligt om nätterna igen. Inte bara för att jag blir störd av Linus när han vaknar utan även vaknar av mig själv. Och biter ihop käkarna så de nästan är fixerade när jag vaknar med blodsmak i munnen. Har provat med bettskena men det går inte...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se