Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Skön natt

Av Camilla - 17 juli 2008 09:36

fast nackverken sitter kvar...

Jag har ont i nacken, får extra ont om jag sitter länge vid datorn eller i sängen och löser korsord eller läser. Så igår tog jag en av mina Tiparol, och ganska så snart somnade jag som en klubbad säl (tog en för lite sedan när jag hade ont i ryggen, sov som en stock i 5 timmar)

Vaknade vid halv nio, men skulle kunna ha sovit i flera timmar till. Fast jag har fortfarande ont i nacken.


Dessutom får jag gå till doktorn och kolla upp ett födelsemärke, det har vuxit lite och kliar. Vill ha bort skiten. Det irriterar. Helst om jag har en riktig BH på mig. Och vem vill alltid springa med en sport-BH påsig?? Inte jag!


Idag kommer Rune & Lilian för att hälsa på. Roligt. Lilian bor egentligen i Vrämland så det är 5 månader sedan vi träffade henne senast. Rine var här i juli, dagen innan resten åkte till Alingsås.


Och så behöver jag märka kaninungar.Har flera kullar där det är dags nu.


Men helst av allt vill jag gosa mops idag, så jags la försöka ringa Camilla och se om det passar att jag våldgästar något i förmiddag. Har ju inte sett Annas minsta valpar (inte mops) eller Ciders lilla tjej....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 7 sept 15:27


          Jag har ett tag funderat på att skaffa en kompis till Pajas, men varit rädd för att han skulle bli sur och ge sig av.  Men jag har funderat och funderat och bestämde att vi skulle testa. Men jag ville ha en röd hane, kisonge.  S...

Av Camilla - Söndag 13 aug 08:21

Har tyvärr inga bilder att visa men igår var Blekinge KAF och visade upp kaniner på Jämshögsdagen. Vi hade lte kelkaninbedömning och hade kaniner på bordet som folk fick klappa, både vuxna och barn. ...

Av Camilla - Söndag 13 aug 08:03

I torsdags morgon gav vi oss över Öresundsbron och med siktet inställt på Legoland och Givskud Zoo. Redan när vi körde förbi Bromölla så började Linus med: - Är vi framme snart? Är det långt kvar? Är vi i Danmark snart? Är vi fortfarande i Sverige?...

Av Camilla - Måndag 31 juli 18:19

Linus ville ut och cykla i dag, så vi passade på att ta en tur när jag ändå skulle träffa syrran vid Ica uppe i byn. Så vi började med att cykla upp till byn, och när jag och syrran pratat färdigt så fortsatte vi till Olofström via Banvallen. Stannad...

Av Camilla - Fredag 28 juli 21:48

Japp nu har vi satt igång. Stommen till första våningen är klar, höhäcken där är klar, bara grindar och tak kvar på den. Andra våningen blir några centimeter högre eftersom jag tänkte fel när jag mätte, men bättre några centimeter högre än minsta g...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se