Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Skön natt

Av Camilla - 17 juli 2008 09:36

fast nackverken sitter kvar...

Jag har ont i nacken, får extra ont om jag sitter länge vid datorn eller i sängen och löser korsord eller läser. Så igår tog jag en av mina Tiparol, och ganska så snart somnade jag som en klubbad säl (tog en för lite sedan när jag hade ont i ryggen, sov som en stock i 5 timmar)

Vaknade vid halv nio, men skulle kunna ha sovit i flera timmar till. Fast jag har fortfarande ont i nacken.


Dessutom får jag gå till doktorn och kolla upp ett födelsemärke, det har vuxit lite och kliar. Vill ha bort skiten. Det irriterar. Helst om jag har en riktig BH på mig. Och vem vill alltid springa med en sport-BH påsig?? Inte jag!


Idag kommer Rune & Lilian för att hälsa på. Roligt. Lilian bor egentligen i Vrämland så det är 5 månader sedan vi träffade henne senast. Rine var här i juli, dagen innan resten åkte till Alingsås.


Och så behöver jag märka kaninungar.Har flera kullar där det är dags nu.


Men helst av allt vill jag gosa mops idag, så jags la försöka ringa Camilla och se om det passar att jag våldgästar något i förmiddag. Har ju inte sett Annas minsta valpar (inte mops) eller Ciders lilla tjej....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se