Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Pyret har inga öron!!

Av Camilla - 13 juli 2008 10:23

Eftersom hon inte ska ställas mer, och har enormt mycket päls som fullpälsad, så klipper jag hennes öron med jämna mellanrum (lathet också, jag slipper att kamma igenom dom) men nu har hon med hjälp av snuskpelle Elton inget hår (eller bara enstaka testar) som hänger nedanför öronlapparna.

 I sin desperation över att INTE få para löptikarna så har han tuggat bort behänget på BÅDA Pyrets öron nu när jag varit iväg. Jäkla hund! Och slarvigt av dom som skulle hålla koll. det kommer ju tillbaka, bara han slutar att tugga, vilket inte händer förrän löpet är över om en vecka eller två. Men hon ser ju ut som en jättebebis!

Det är i sådana här tillfällen som man förbannar den dagen man köpte in en hanhund i flocken. Och jag som har planer på att köpa in en till...

 
ANNONS
 
Ingen bild

annylindgren

21 juli 2008 13:51

Hej! När jag läser din blogg så kommer jag på vad skönt det är att inte behöva hålla på med pälsvård .) Tack för dina kloka kommentarer på min blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se