Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Pyret har inga öron!!

Av Camilla - 13 juli 2008 10:23

Eftersom hon inte ska ställas mer, och har enormt mycket päls som fullpälsad, så klipper jag hennes öron med jämna mellanrum (lathet också, jag slipper att kamma igenom dom) men nu har hon med hjälp av snuskpelle Elton inget hår (eller bara enstaka testar) som hänger nedanför öronlapparna.

 I sin desperation över att INTE få para löptikarna så har han tuggat bort behänget på BÅDA Pyrets öron nu när jag varit iväg. Jäkla hund! Och slarvigt av dom som skulle hålla koll. det kommer ju tillbaka, bara han slutar att tugga, vilket inte händer förrän löpet är över om en vecka eller två. Men hon ser ju ut som en jättebebis!

Det är i sådana här tillfällen som man förbannar den dagen man köpte in en hanhund i flocken. Och jag som har planer på att köpa in en till...

 
ANNONS
 
Ingen bild

annylindgren

21 juli 2008 13:51

Hej! När jag läser din blogg så kommer jag på vad skönt det är att inte behöva hålla på med pälsvård .) Tack för dina kloka kommentarer på min blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se