Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Hemma från Tvååker

Av Camilla - 12 juli 2008 19:15

Helgen har varit trevlig men inte så bra som man skulle önska (man vill väl alltid ha bättre??)


Började med att vi fick komma in redan vid fem tiden och sätta upp vårat tält på utställningen, vilket underlättade enormt för första utställningsmorgonen.

Men när vi kom till Vandrarhemmet så var det sämre. Hade bokat ett rum för två personer och tre hundar på Mäshults Kursgård och Vandrarhem. Bokade i maj, och på hemsidan jag hittade deras uppgifter på stod pris 180 per person, inget pris stod på om man skulle ha hund med sig, och inte sjutton sa mannen något när jag ringde och bokade plats. När vi kommer dit, så ger de vår rumsnyckel till tjejen som stod framför oss, så vi fick vänta ytterliggare minst en halvtimme på att få ett rum, som inte ens var ordentligt städat innan... Priset stod 220:- per person och natt, och det var ju inte heller vad vi fått för uppgifter men det ändrade de efter att vi påtalat det. Var fler av de boende som råkade ut för samma prishöjning. Ett par som ställde Grand Danois fick betala 100kr (två hundar) för att deras hundar sov i bilen under natten (mannen satt i rullstol så inte en chans att de kunde ha hundarna inne på rummet)

 Inte en gryta fanns i köket på ovanvåningen, inte en kaffekokare utan bara bestick och så en vattenkokare. Lyckades hitta en kaffekokare på nedervåningn så att Anki kunde få med sig en balja doping till Tvååker.

Gick en runda på skogsvägen på kvällen och när vi kom hem plockade jag minst 17 fästingar som kröp på Lillan, Anki tog en på Skrållan och ett tio-tal på Molly.


På fredags morgonen regnade det, öste ner rakt ner. Men på plats så avtog det, och när vi åkte hem till vandrarhemmet så hade till och med tältet torkat.

Molly gick bra men ville inte stå... Lillan stod fint när vi inte hade domaren på plats och när domaren kom så satt hon ner. Molly fick en tvåa, och Lillan 1-3 i Ökk, men inget CK eftersom hon inte ville stå.

Tikcert denna dagen gick till Naitonos Ready To Rumble, hancert till Katarinas blenheim hane "Kevin" Pringel´s Royal Commission, BH vart Miletree Signature och BIR var Vouges Onassis, Grattis till glada ägare!


Lördagen, solsken fast regn i ca 10 minuter när ringen skulle starta. Molly gick kanon, och stod bra idag, men fick en tvåa för att hon behövde utvecklas.

Lillan ville fortfarande inte stå, trots att hon stod kanon när vi övade på kvällen innan, och fick sin allra första tvåa i Sverige. På Mollys kritik stode det Sweet b6t head, och det stämmer verkligen på lilla råttan =)

Visade en tik "Ellen" åt Lazycrofts i BT-klass, men oroa er inte, någon blenheim ska jag inte ha (Helena!) =)

 Idag gick hancertet till en läcker liten B&t hane som heter Vouges Invincible. BH blev Miletree Elliot (trf) och tikcertet har jag ingen aning om var det hamnade. BT blev Hannas tik idag igen.

GRATTIS GRATTIS!


Vi ville bara hem, och när jag tittade bort på Anki, när jag hade Lillan på domarbordet, så tog hon upp alla tältpinnar =)


Men trots att det inte gick så bra som vi ville, så har i haft det riktigt roligt, och frågan är om vi inte skulle göra md et igen, eller i alla fall något liknande....


Lillan har sovit flera timmar sedan vi kom hem, och sedan är det bara en sak som gäller: ÖVA ÖVA ÖVA! Ska väl vara F-N om hon inte skulle kunna lära sig att stå!! 


Nästa utställning är i Ronneby i augusti. Och så får vi se vad som händer sedan....


 
ANNONS
 
Marie o Nellie

Marie o Nellie

12 juli 2008 20:12

Tråkigt för er angående vandrarhemmet, var ju själv i Strömstad i Maj o på Öland ifjor, jättefina o bra ställe för hundägare på bägge ställena..Hälsa Lillan att vi snart skall ha Cavalierträff igen, o där blir det livat o glatt, hon får själv bestämma när hon vill sitta eller stå, ha ha..Visserligen tror jag mest hon springer. Har semester om en vecka och det skall bli såå skönt..Tänkte mig en Cavalierträff i mitten eller slutet på Augusti..Men kanske vi kan träffas nån dag bara vi, hade ju varit jätteroligt..Kram på er så länge

http://Nellie.Ksonart.se

 
Ewa

Ewa

22 januari 2009 16:51

Hej och tack igen i efterskott för väl visad BLENHEIM:)!!!!! Färgen klädde dej väl:)..
MVH Ewa@Lazycroft

http://www.lazycroft.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se