Alla inlägg under juni 2008

Av Camilla - 11 juni 2008 08:40

Tittade inte på första halvleken, men väl på andra, för det var ju där det hettade till.

Zlatans mål var fint, Hanssons lite mer bara på ren tur och envishet. Men det var 2 mål mot Greklands noll, och det är det som räknas. Som vanligt ( i mitt tycke) så är Henke den lysande spelaren på plan, utan honom och hans slit hade inte de andra kunnat göra sina mål. Ja, Ljungberg också förstås.

   Men varför är det bara Zlatan, Henke och Ljungberg som man lägger märke till på planen? Fniss, att man lägger märke till Z kan ju bero på hans näsa och längd över havet, men om kroppslängden har betydelse så borde man ju inte märka Henke?


Eller är det för att media fokuserar så mycket på de tre spelarna?


I vilket fall som helst: Way to go, boys! En seger är alltid en seger och 2 poäng är ALLTID välkommet!


(Jag är inte ens sportintresserad)

ANNONS
Av Camilla - 10 juni 2008 15:04

Är precis hemkommen från Växjö, följde med Lotta dit i morse när hon skulle leverera lilla Zimba, som nu är på väg till Norge.

VARMT stora delar av vägen, och blåsigt värre.... får hoppas att det lugnar ner sig för på torsdag är det dags att sätta upp party-tälten, och på fredag tar Emme studenten.

ANNONS
Av Camilla - 10 juni 2008 14:59

Idag kom det ett brev från SKK:

"Härmed bekräftas att SKK mottagit och registrerat uppgiften om att det vid auskultation påvisats att Er hund S24021/2003 Bedecna Happy Red  Lucky Luke har blåsljud på hjärtat (systologiskt blåsljud över mitralis ostiet) och därför har på förts avelsspärr, dvs avkomma kan ej registreras i SKK.

SKK tackar för er vänlighet att ställa denna information till förfogande för andra och därmed bidra till att minska spridningen av anlaget för sjukdomen"

Men det stod INGETING om hur man kan gå till väga om man vill häva avelsspärren, dvs om man ska göra en skrivelse till SKK, och vilka veterinärer man ska vända sig till OM/NÄR man ska undersöka om hunden. Har skickat ett mail till reg avdelningen som var de som skickade ut det till mig, så får vi se vad man får för svar.

Någon sa att det räckte att vända sig till Torkel Falk, han lyssnar och gör ett ultraljud. Men om man har lite problem att ta sig till honom då? Hmm, vi får se vad de svarar....  

Av Camilla - 9 juni 2008 20:40

Jag tror helt klart att denna låten med Kid Rock kan bli en sommarfluga. jag älskar den!

Är inte så förtjust i Kid Rock i vanliga fall, men har hört en del klart bra låtar med honom ändå =)

Av Camilla - 9 juni 2008 12:19

Gick igenom hur det ska gå till när jag börjar äta riktig mat nästa vecka. Vad jag ska börja med, vad som är bra och vad som är dåligt, och hur det har gått dessa veckor sedan operationen.


Vägningen: 107,2kg, det är nästan 13 kg mindre än på OP dagen. Så härligt!

Av Camilla - 8 juni 2008 18:34

Gunilla gillar att leka med stora bollar, vanliga tennisbollarräcker inte till, nej det är för litet.

Så när hon är hos mormor och morfar leker hon helt sonika med hoppebollarna. Riktig busig dam =)

Av Camilla - 8 juni 2008 08:30

Skulle ju inte åkt ut dit, men skjutsade ut mamma, pappa, Emme, Lotta och Ingmar dit. Och stannade en stund, gick en runda bland alla marknadsstånd.

VARMT, torrt, dammigt och MYCKET folk i varierande nationaliteter, utseende och procent i kroppen. Ni som känner Lotta vet att det är inte mycket som hon INTE vågar och helst när hon har fått ett par öl i kroppen, så hon stannade två killar i kilt och frågade om de var äkta under kjolen eller fuskade med kalsonger. Den ena bara fingrade på sin kilt, men den andra verkligen lyfte upp och visade... och han körde äkta vara. Överhuvudtaget var det många med kilt där, fast mest svenskar då förstås. Jo, en dag såg vi "vår norrman" Linda och jag. Ett år var det två norrmän som gick med kilt och en päls på överkroppen, och sa till alla svenska tjejer att de kommit till SRF för att befolka sverige. Vi skrattade fortfarande när vi gick därifrån och de var nog ganska så förnärmade =) Töntvarning!

En stund satt vi på SRF egen restuarang, jag drack vatten =( och övriga en oerhört god cider som hette.... Ooze/Virgin. Smakade lite energidryck. Jag vet för jag smuttade en gång lite försiktigt på Lottas. Emme fick själv gå och köpa sin, hon har åldern inne numera =) 

Idag ska alla börja packa ihop och åka hem. Ja flera gjorde det redan i natt. Scenbyggarna har ett brådis jobb, min farbror jobbar där ute och han berättade att ena scenen (tror det var den stora) skulle börja plockas ned så fort spelningen var över för senast Tisdag ska den vara på plats i Hultsfred.


Körde själv hem vid 10, tog ett varmt och härligt  bad, bytte i sängen och la mig för att titta film, Gunilla snodde mer än halva sängen också. Och sedan ringde Lotta mig vid 12 och bad mig hämta dom. Linda var också därute men hon cyklade, fick sms vid 1 tiden då hon kommit hem.

Av Camilla - 7 juni 2008 18:39

Ute är det över 30 grader i solen och jag sitter inne. Får ont i huvudet av solskenet och svettas som en ko =) (svettas kor i värmen?) Det är så varmt så jag vet inte ens om jag cyklar någon runda idag...


   Ska snart ge kaninerna deras mat, har idag putsat alla som ska med utom pappas ena röda hermelin, som ska få sina klor omsedda i morgon om jag orkar.


  Ska skjutsa ut övriga till SRF sedan köra hem, jag orkar helt enkelt inte sitta där, lånade en bra film av syrran, så när jag kommer tillbaka ska jag fröst ta ett BAD (ja, ni läste rätt... ett BAD, som jag har saknat det!) innan jag ska kolla film tills jag somnar.


Jag är ingen Party-animal, föredrar mitt eget lugn och ro.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se