Alla inlägg under juni 2008

Av Camilla - 18 juni 2008 12:09

Precis hemkommen efter ca 50 minuters svettig promenad tillsammans med mina fyra idioter. Idag ligger de inte högt i kurs, de har varit hopplösa! (Fast det är väl egentligen mitt eget fel som inte lärt dom riktigt från början)

   Så för att lugna mina nerver ska jag spela två helt underbara låtar för er... fast de är på italienska så jag fattar egentligen inte så mycket av dom, mer än att de är lugna, härliga och ... ja lyssna själv:


Förresten, kommer ni ihåg denna från Eurovision Song Contest?

Av Camilla - 17 juni 2008 14:56

Gillade ni stuket på förra låten så kommer ni att gilla denna också!

Av Camilla - 17 juni 2008 14:32

Idag är det tisdagen den 17 juni, en helt vanlig dag. Jag har egentligen inget särskilt att blogga om, men det får tiden att gå.

   Har regnat en hel del idag, och ute är det dessutom blåsigt och lite kyligt, så det är tur att det fanns två bokpaket från Harlequin i brevlådan igår. Har redan plöjt igenom det ena paketet, 2 vanliga och två dubbelböcker. Nu har jag tre Historiska romaner kvar. Har man ingen egen romantik hemma så får man väl läsa om andras. ;)

  Joel har åkt hem idag. Han ville nog inte riktigt, och inte blev det bättre av att hans mamma såg ut som en citron... men han kan inte vara här alltid.

Malin och Anton är på "skolresa" idag. De är nere på Skånes Djurpark. Hoppas att de har finare väder där nere än vad vi har här.

  Hittade en av mina favorit böcker på Tradera, och la ett bud. Vann boken också, Farliga Vidder av Nora Roberts. Den boken som de filmade Montana Sky från. Synd bara att de gjorde den så "tråkig". Minst halva tjusningen med hennes böcker är den roliga, och dubbelbottnade dialogen.

   Skrev överklagande till Försäkringskassan igår och postade. Inte för att jag tror att det hjälper, men min personliga åsikt är att idag blir den straffad som har för avsikt att studera. Man får ju inte stämpla heller över sommaren om man ska studera till hösten. Så vad ska alla studenter leva av? Inte alla hittar jobb, men man har ju ändå försäkringar, hyra och annat över sommaren...


Av Camilla - 16 juni 2008 18:13

Lyssna på denna!

Av Camilla - 16 juni 2008 11:06

I lördags tjuvstartade jag med en knäckeskiva med ost och fil till det, när vi kom hem från Landskrona. Underbart gott.

Igår var det fil och knäcke till frukost, knäcke till mellanmål, och sedan kom tredje inslaget på kvällen: sås, 1 liten potatis och så hela 4 stycken köttbullar. Mumsigt gott!

   Men man har hört så mycket om dumpningar, yrsel, illamående mm så visst sjutton är man nervös när det är dags. Varje nytt inslag i dieten ger lite ångest först.


Och på fredag ska jag äta potatis & sill med de andra, enda skillnaden mot förra årets midsommarafton är att jag får ha fil iställt för gräddfil och grädde, och så ingen lingon... Men det är nog bara en vanesak, för det gick ypperligt att äta sås,potatis och köttbullar utan lingonsylt.


Förresten, i fredags när de andra åt cheesecake och glass, så åt jag vaniljefil som mixats med frusna hallon och blåbär. Blir som glass.

Av Camilla - 16 juni 2008 11:04

vet inte hur mycket klockan var, men jag vaknade av flera rejäla knallar och ljudet av regn på plåttaket.

   Jag älskar åska, underbart att sitta och titta på blixtarna som far över himlen, men inatt var jag alldeles för trött (också en effekt på grund av åskan: jag blir trött och dåsig) så jag bara startade cd-spelaren och vände mig mot väggen igen =)

 8mm regn kom det. Inte mycket men alla droppar är välkomna på gräsmattan. Dessutom är det väl perfekt med åska och regn på natten och sedan soligt och varmt på dagen?!

Av Camilla - 16 juni 2008 08:42

 Idag blir Indra fyra år gammal. Indra är den förstfödda valpen hos både Pyret (Zeraphina's Fancy Face) och Wiggo (Campanards Indian Blues)


Hon bor i Älmhult.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN från oss alla här!

Av Camilla - 15 juni 2008 09:33

Igår tillbringade vi hela dagen i Landskrona, på Kaninfarmen där det var utställning.

   Jag och Lotta skötte sekreteriatet, Linda och pappa skötte vägningen.

Dagen var solig och varm, förutom en liten, liten regnstund.

   Linda lyckades bäst, hon blev 5a i klass A med Nordhman, Gertie och Astrid.

  Jag hade 6 kaniner med mig och fick pris för två: Blue Nun fick sin allra första 94p och fick 21 platsen. Kompis fick ytterliggare en 94p trots förskräcklig fällning och 30:e platsen.

  Pappa hade två kaniner med sig och fick 94p på Öhman. Platsen någonstans mellan mina båda.


BIS blev en junior, Elicia, som fick dagens högsta poäng: 96p på en hermelin Blå Zobel. Stort Grattis till henne!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards