Alla inlägg under juni 2008

Av Camilla - 23 juni 2008 11:21

Tog hundarna på promenad och är precis hemkomna igen. Ganska varmt och kvavt, och himlen såg mer hotfull ut för varje meter hemifrån vi kom. Medn vi hann. Fyra trötta fyrbeningar ligger som "strödda" över golv, säng och i utställningsburen. Inte mycket liv i dom just nu =)

ANNONS
Av Camilla - 23 juni 2008 11:19

Fick mail från Pepsi och matte Ursula idag, Pepsi ställdes ut på Bosjökloster inoff, och vann först sin valpklass, sedan blev hon BIR mot hanen, och när det var dags för semifinalen blev hon utplockad som en av de tio som domaren valde. Ingen placering bland de fem bästa idag, men detta var hennes första utställning och vilken start!

Kanske hon ska gå i mamma Lillans fotspår, henne är man bortskämd med, hon vann i princip ALLTID BIR-valp =)


Duktig handler var Melinda, 8 år.


GRATTIS!

ANNONS
Av Camilla - 22 juni 2008 12:49

Idag har jag tagit mig i kragen och uppdaterat min hemsida. Sedan Eltons diagnos har jag inte varit riktigt hågad, men idag har jag uppdaterat en hel del: Eltons sida på engelska och svenska, nya bilder, intygen mm.

 Ska förnya hans sida med avkommor också, fick en del härliga bilder av Fredrik på hans bebisar som är 8 veckor på fredag, och så är det snart dags för Eltons sista kull att födas: efter Annika.

Av Camilla - 22 juni 2008 12:48

Blir så full i skratt över Molly idag, flera gånger när jag varit i köket så har hon varit helt överlycklig, och gått till dörren. När jag sedan öppnar den för henne så stannar hon tvärt på trappen för regnet har öst ner =)

Sedan tittar hon in på mig med besviken blick "ser du inte att det är vått och kallt ute?"


Av Camilla - 22 juni 2008 09:13

Började dagen "stenhårt":

Släppte ut hundarna och medan de rastade sig så gick jag och städade gräsmattan efter dom.

Sedan gick jag ner till kaninerna och gav alla vatten, likaså i längan. Och när jag gick in i längan såg jag mördarsniglar på gången så jag avslutade alltihop med att klippa ihjäl de äckliga slemmiga krypen.Av Camilla - 21 juni 2008 09:07

Fast när vi grillade igår kväll så var det faktiskt riktigt mysigt, 18 grader, vindstilla och blå himmel.

Men idag vaknade jag till ljudet av ihållande, STOORT regn. Ett väldigt sövande ljud, hade det inte varit för hundarna så hade jag nog kunnat sova flera timmar till av ljudet av regn.


Fick min första känning av dumpning igår. Åt ett grillspett, en potatis och sallad, men vägde inte maten, och det blev för mycket, och kanske det gick för snabbt också. Svårt att hålla på sin halvtimme när man är 8 personer som sitter och äter, och de andra äter snabbt. Först fick jag oerhört ont i magen, och sedan kom illamåendet. Det bara rann vätska ut ur munnen på mig. Men trots fingrar i halsen så kräktes jag knappt inget alls, och en stund senare var det över. Otäckt. (Det är fel att framkalla kräkningar själv så, men när man mår riktigt, riktigt illa så blir det lättare om man får kräkas)


Idag tar jag det extra lugnt och bara små portioner.


Ute är det nu uppehåll i regnet men jag kommer inte att hinna klä på mig och få koppel på de hundarna som skulel fått följa med innan nästa skur kommer, den hänger precis utanför och är redo för nästa rotväta.


Undrar vad bönderna ska gnälla om nu? "Vår" höbonde gnällde sist, han hade höjt priset på sitt hö, för det blir inte mer i år, det har bränt bort i det torra, nu ska han väl gnälla att det blir för blött. Ja, jag vet, lite fördomar, inte alla bönder är sådana, men vår höbonde är!!


Lite arg på Molly i morse, trots öppen dörr så bajsar hon inne på golvet. Samma igår. I morgon får hon nog stå i löplina tills hon verkligen bajsat ute eller så frå jag ta en morgonpromenad med henne (om inte Anki kommer och hämtar henne idag) Nackdelen med att ha hund i lägenhet, ibland blir de så beroende av att bajsa med koppel på sig, och kan inte slappna av när de rusar fritt. Men det är klart, ibland funkar det jättebra, och det kan ju vara som Molly inte har vant sig igen. Visst trivs hon här, men hennes familj är ju inte här,och det kan vara lite knasigt ibland.

Av Camilla - 20 juni 2008 10:20

Ja, egentligen skulle jag vilja ha med Gunilla också, för hon kommer lite senare, men då hade jag ALDRIG fått ihop en gruppbild! Hon hade aldrig kunnat sitta i soffan samtidigt som Molly och Skrålletrollet.

Från vänster:

jag (i tokfrilla, babyhåret gör att jag ser ut som en förrymd mentalpatient =)...) Molly (b&T) Lillan (ruby) Pyret (B&T 7 år) Skrållan (B&T 10 år) Elton (ruby) och Godis (pappskallen).


Så med denna bilden vill jag önska ER alla en TREVLIG MIDSOMMAR!Av Camilla - 20 juni 2008 08:39

Igår hade vi Korv Stroganoff och ris till middag, men det var ingen höjdare. Jag kan inte säga att jag blev illamående eller så meddetsamma, men jag hade en känsla av att jag ätit för mycket resten av kvällen, och kunde knappt få i mig filen och knäckemackan som var "slutmålet" igår. Det var rejält motigt!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se