Alla inlägg under juni 2008

Av Camilla - 25 juni 2008 15:49

Skickade in mitt betyg den 12 juni (sista dagen att komplettera var väl den 18 tror jag) och inte förrän idag var det bokfört. Sedan tar det ju sin lilla tid innan man får besked på OM man kommit in eller inte.


Och så räknas betyget om, har inte riktigt fattat hur det går till. Mitt var 16,49 tror jag, är det bra eller dåligt?


ANNONS
Av Camilla - 25 juni 2008 15:46

Var minsann svettig! Vi gick gamla vanliga: rundan runt och möllebjörke som jag kallar den, vet inte riktigt hur lång men den är ju säkert 4-5 km sammanlatg. Får nog köra den med bilen någon dag och mäta =)

  Godis tyckte den var jobbig, sista biten gick hon bakom oss andra.


men Lillan måste jag hitta annan form av motion till, får nog sätta springern på cykeln nu och börja cykelmotionera henne. Hon går i passgång vilket gör att hon inte alls tränar sin kondis och sina ryggmuskler som hon ska.

ANNONS
Av Camilla - 25 juni 2008 10:05

Får hålla koll på Godis o Elton. Godis löper inte, ska inte löpa på flera månader. Men ändå så springer Elton i baken på henne, han rider på henne ibland, de leker med varandra.

Man får hela tiden hålla koll och skälla på dom om de blir för kärvänliga. Fast de två har ett speciellt band, de kan ligga bredvid varandra i soffan eller på gräsmattan i evigheter och sova eller bara gosa.


Är lite orolig för att det skulle kunna vara en pyometria på Godis, men hon har aptit för tre, ingen feber, dricker inte mer än vanligt och inga flytningar.


Koll, koll, koll... känner mig som en spion.

Av Camilla - 25 juni 2008 09:58

Till Anki:

24/6

 Japp, Inez var en riktig pudding. Jättefina alla fyra, så trygga och härlia, busade på golvet eller låg i soffan. Inez blev tinagd när jag var där, annars hade jag nog fallit till föga och haft henne med mig hem, även om min absoluta favorit nog var Zelena.

23/6

De växer som ogräs i den åldern. Ska bli roligt att träffa henne längre fram och se hur det blir.

Till Pinepo 22/6

Visst kommer hela gänget överens, men Molly och Skrållan bor egentligen inte här, de var bara på kollo. Molly är ju född hos mig och Skrållan levde sina första 6 år tillsammans med mig och min familj. Och regn.... nej jag har nog inte heller träffat en hund som gillar det.

Till Edda 20/6

Jag mår kanon efter OPen. Slarvar med motionen på grund av vädret, är alldeles bekväm och lat av mig. Ibland känner jag av min verk mer än annars, men på det hela: KANON! Och inte ett par jeans som sitter som de ska nu mera =)

Till Anne-Gun & Elvis, samma dag;

Så härligt att höra från er. Jag hoppas att allt är bra!

 Till Malin den 24/6

Ja, country musik är den musik jag lyssnar på mest. Tror att det egentligen är många i Sverige som gillar den, men det är sällan man ser/hör av den på festivaler, i radio och Tv. Fast stor del av Dansbandsmusiken är ju influerad av countryn eller mer än det: gör covers på kända country-låtar, som tex Lasse Stefanz


Av Camilla - 24 juni 2008 20:29

min senaste nin är ingen Kanin utan en hare. En belgisk hare närmare bestämt. I den så ovanliga färgen tan svart (min favorit, det förstår ni kanske)


Ska bli så spännande att få ställa henne i höst =)

Av Camilla - 24 juni 2008 20:27

Först: varför blir man ALLTID törstig när man badar?


Ikväll börjar en av mina favorit-serier på två: Morden i Midsomer. En stilla undran bara, hur får de folk att vilja flytta dit när de tar död på en 10-20 personer var sommar?Av Camilla - 24 juni 2008 16:01

Idag körde jag till Kristianstad och hälsade på Fredrik, My och hundarna. Fredriks tik Tindra har en kull efter Elton, och det var fyra härliga röda små krabater som kom tultande i hallen för att hälsa. Ja, tillsammans med mamma Tindra och halvsyster Kiara (även hon ett Elton-barn).

  Minstingen Inez vägde bara 80g när hon föddes, men är nu bara 2g mindre än ena syrran, och har inte behövt en dag med stödmatning. Brorsan Enzo (en riktig snygging) är störst, med en vikt på ca 1600g.

   Av Eltons åtta födda kullar så är detta nog den snyggaste, inklusive mina med honom. Ska bli spännande att se dom i vuxen ålder senare.


Vill ni se dom så gå in på Eltons sida och klicka på hans avkommor, kullen finns underst.

Av Camilla - 23 juni 2008 16:55

Min faster Kerstin har precis skaffat sin allra första hund.

Det blev en liten schipperke-flicka som kallas för Ella. Visst är det lilla trollet söt? Hon ser ut som en liten svart rävunge.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se