Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Varit och hälsat på Eltons senaste kull:

Av Camilla - 24 juni 2008 16:01

Idag körde jag till Kristianstad och hälsade på Fredrik, My och hundarna. Fredriks tik Tindra har en kull efter Elton, och det var fyra härliga röda små krabater som kom tultande i hallen för att hälsa. Ja, tillsammans med mamma Tindra och halvsyster Kiara (även hon ett Elton-barn).

  Minstingen Inez vägde bara 80g när hon föddes, men är nu bara 2g mindre än ena syrran, och har inte behövt en dag med stödmatning. Brorsan Enzo (en riktig snygging) är störst, med en vikt på ca 1600g.

   Av Eltons åtta födda kullar så är detta nog den snyggaste, inklusive mina med honom. Ska bli spännande att se dom i vuxen ålder senare.


Vill ni se dom så gå in på Eltons sida och klicka på hans avkommor, kullen finns underst.

 
ANNONS
 
Anki J.

Anki J.

24 juni 2008 23:58

Kollade in bilderna på Eltons sista kull (och du vet ju varför :)) och fastnade för lilla Inez. Så himla sött huvud hon har och så näpen att man blir helt svag....

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:36

Kvart efter beräknad avfärd lämnade vi Edenryd. 9 människor och ca 40 kaniner fördelade i en Renault Traffic. Gott om plats och flaskor med fruset vatten mellan kaninfacken i fall det skulle bli varmt. Linda körde. Första stoppet var nere i Svågetorp...

LIA

Av Camilla - Söndag 18 feb 12:23

LIA vecka 2 är öve roch i morgon börjar tredje veckan. Lär mig massor och det är jättehärliga människor där, både sekreterare, sjuksköterskor, logopeder och läkare. Trivs bra.   Denna veckan ska jag få göra studiebesök i Karlskrona.    ...

Av Camilla - Torsdag 8 feb 06:00

Japp, i dag är det dags att ge sig av. 60 mil enkel resa, tillsammans med andra kaninnördar. Till Oxbøl, Danmark.  1173 kaniner är anmälda och vår buss står för ett 40-tal ungefär. Fraktar 2 dvärgvädurar ner och 2 hem (tror jag) och sedan har jag 8...

Av Camilla - Måndag 5 feb 17:47

I dag började jag min sista LIA.  Strul med internet dock så jag har "bara" gått bredvid och kollat.  Men i morgon fungerar förhoppningsvis allt det tekniska.   Dessutom varit på anställningsintervju. Och ikväll ringde de, jag har fått jobb p...

Av Camilla - Måndag 22 jan 16:24


    I dag kom det äntligen. Diplomet som visar att Berntsson's D CHarlie blivit champion, på 285,5p. Troligen hans sista utställning, då ha n inte är road av det, inte gillar när man vänder och vrider på honom, och börjar bli tung. Men som avel...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se