Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Varit och hälsat på Eltons senaste kull:

Av Camilla - 24 juni 2008 16:01

Idag körde jag till Kristianstad och hälsade på Fredrik, My och hundarna. Fredriks tik Tindra har en kull efter Elton, och det var fyra härliga röda små krabater som kom tultande i hallen för att hälsa. Ja, tillsammans med mamma Tindra och halvsyster Kiara (även hon ett Elton-barn).

  Minstingen Inez vägde bara 80g när hon föddes, men är nu bara 2g mindre än ena syrran, och har inte behövt en dag med stödmatning. Brorsan Enzo (en riktig snygging) är störst, med en vikt på ca 1600g.

   Av Eltons åtta födda kullar så är detta nog den snyggaste, inklusive mina med honom. Ska bli spännande att se dom i vuxen ålder senare.


Vill ni se dom så gå in på Eltons sida och klicka på hans avkommor, kullen finns underst.

 
ANNONS
 
Anki J.

Anki J.

24 juni 2008 23:58

Kollade in bilderna på Eltons sista kull (och du vet ju varför :)) och fastnade för lilla Inez. Så himla sött huvud hon har och så näpen att man blir helt svag....

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se