Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

Ärlighet vara längst

Av Camilla - 13 juni 2008 07:27

Fick ett mail inatt från en tjej som hade varit och kollat sina båda hundar, och den ena som var 4 hade blåsljud. Först hade hon tänkt att det skulle få vara, men så blev hon lite arg NEEJ! Och tänkte över vad jag skrivit om Elton. Så hon tog sin hane till en annan vet som inte hörde något alls, så nu ska hon överklaga det beslutet. Hon tackade för att jag berättat om Elton, vilket har varit henne till stor hjälp.


Önskar henne LYCKA TILL!


Och som jag sagt innan: inte alla biljud är ett blivande hjärtfel och inte alla är ärftliga. Våga kolla om, tror du osäker så prata med din veterinär och ge en pencillinkur om det skulle behövas.


Elton åt sin sista pencillintablett igår kväll, och nu ska han få vila ett tag innan vi ska kolla om.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se