Direktlänk till inlägg 3 juni 2008

Nu går det lättare

Av Camilla - 3 juni 2008 21:18

Cyklade till Pukavik nu i kväll, och det var jättehärligt. 24 grader i solen och lite lätt motvind i början. Härligt härligt.

   På vägen dit plingade jag med ringklockan och sa hej till Lottas puppisar, och på hemvägen stannade jag i några minuter och kelade med dom. Härliga små monster, det räckte med att jag plingade och sa "Hej puppisarna" så kom alla sex fram till staketet och skulle hälsa. Öppna och framåt, och betyder det nog lite också att Lotta och jag har snarlika röster.

   Stolt över mig själv: använde ingen ettans-växel alls, utan höll mig till 2-3. Gick snabbare också, utan att flå-cykla så tar det knappt en halvtimme. Ska snart öka till varje dag, och när det känns okej får jag väl öka rundan. Kanske ta Pukavik-Norje?

  

I normala fall är min åsikt att cavalierer inte hör hemma i varken hundgård eller löplina, men faktum är att Lillan numera får tillbringa en viss tid var dag i löplina på gräsmattan. Hon är en fenomenal hoppare, och tar sig in till grannen var eller varannan dag och äter upp all kattmat och grädde som tanten sätter ut till sina katter, och nu får det vara slut!


I Sölvesborg är befolkningen mångdubblad, affärerna gör sig en bra hacka denna helgen, och då menar jag faktiskt inte bara systemet. Nej det var rockare i matvaruaffärerna, på Apoteket (som hade bullat upp med tips om vad som behövdes tex öronproppar, myggspray, solskydd mm). Faktiskt ganska roligt att se alla som kommer hit från jordens alla hörn. Hade varit kul om tex det hade funnits en "gästbok" där alla fick skriva en liten hälsning och landet eller staden de kom ifrån. Kuriosa men ack så roligt.

Längs med E22 genom Norje finns diverse campingar och parkeringar iordningställda, längs med ån på SR-sidan är det fullt av olika tält (flera militärtält) husvagnar och husbilar. Och fortsätter vädret så kommer de att ha det underbart MEN många kommer att få ordentlig solsveda och risk för solsting.


Nu ska jag byta om till nattlinne och krypa till kojs med den tjocka Harlekin-boken jag köpte idag, 4 noveller i en. Lite att bita i, varar nog en eller två dagar i alla fall. Kanske jag ställer mig på vågen först för en tjuvtitt =)


 
 
Anki J.

Anki J.

4 juni 2008 00:49

Så flitig du är... Tänk om jag bara hade haft hälften? Fast i dag cyklade jag faktiskt till vc och lämnade blodprov. (kan det bero på att bilens bensintank visar nästan 0?)Malva fick följa med och det uppskattar hon. Hon är även jätte duktig när hon springer lös sidan om cyklen och fast vi mötte en en hund på promenad så räckte det med att jag sa -"nej Malva" så fortsatte hon vid min sida som om inget hade hänt (lite stolt var matte!)
Är det inte snart dax att dina får följa med på lite språngmarch? (ja inte Elton nu) Något för Lillan kanske som tydligen har mycket spring i benen!(blink)
Kram

http://www.jankils.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 14 mars 09:39

Ja, faktiskt det är helt okej. Det är mindre okej att vara elak och småsint för att man känner så. Jag kan vara avundsjuk på andras framgång, lycka eller tur. Det betyder inte att det är okej att börja prata illa om dem, till dem osv. Jag är avun...

Av Camilla - Tisdag 12 mars 12:05

Förra veckan var ganska stressig för mig, en dag extra på jobbet, innebandymatcher på helgen (publik men det tar på krafterna med all spänning) ett extra vattenpass på söndagen. I går hade jag semester för att skjutsa mamma till sjukhuset för koll av...

Av Camilla - Måndag 4 mars 18:36

Det är mer som en fars - den vilda jakten på att komma fram på telefon till sin vårdcentral. När jag ramlat på jobbet ringde jag flera gånger till vårdcentralen när jag började få ont. Jag ramlade i november, kom fram i mitten av januari. När jag...

Av Camilla - Lördag 2 mars 16:58

I dag har jag och Lotta varit och tittat på en lokal inför kaninutställning. Det är ju inte Mörrums Folkets Park precis, men den är alldeles för dyr för att hyra numera. Så vi har hittat en mindre lokal och ett datum i september. Kanske vädret tillåt...

Av Camilla - Fredag 1 mars 20:19

Så då har man anmält kaninerna. På söndag ska samtliga kaniner ställas, Maja 3 år gammal, hennes döttrar från förra året och Linus båda hermelutter. I Örsjö ska hermelutterna och Majas döttrar ställas.  Snart dags att anmäla till Önnestad också...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards