Alla inlägg under maj 2008

Av Camilla - 15 maj 2008 07:38

Nej, egentligen är det inget nytt... jag har JEANS på mig! Har saknat mina jeans, och det är 1½ vecka sedan jag hade senast på mig. Inget ont om mysbyxor och joggingbyxor, de är sköna att slappa i. Men det är så dåligt med fickor i de byxorna.

 Har tillbringat två dagar med att putsa på de kaninerna som ska med till Önnestad på lördag. När en svart kanin fäller så ändrar en del hårstrån färg till att bli grå-vita... och mina ungdjur fäller fasligt nu. Detta är egentligen fel årstid att stälal ut svart i, vet inte vad jag ska ta till Landskrona i juni, för en svart kanin blir brun när fällningen påbörjas.


 Kanintidningen kom ÄNTLIGEN för någon dag sedan (över en vecka försenad som vanligt) och jag har lyckats knåpa ihop hela 28p, det är mer än vad jag hade förra året. Och i nästa nummer borde Björnstorp också finnas med, där blev jag tvåa i klass B med ytterliggare ett 10-tal poäng.

ANNONS
Av Camilla - 13 maj 2008 18:03

Efter en tur in till akuten och ett antal prover så fick pappa komma hem igen.  Vad det var för fel vet de inte riktigt, men det kan knappast varit något allvarligt, för då hade han inte fått åka hem. Vi får väl se vad proverna säger.

ANNONS
Av Camilla - 13 maj 2008 09:09

När jag vaknade idag (halv nio som först) så satt pappa vid köksbordet och väntade på ambulans...

   Han hade vaknat och haft svårt att andas. Och med tanke på hans tidigare propp i lungan (innan han fick göra sin Cardio By Pass) så tog de det säkraste före det osäkra och skjutsade in honom till akuten. Han var dock mycket piggare än den gången.

  Kanske en reaktion på det varma vädret som verkar vara tillbaka igen idag, eller varför inte en släng av lite vår allergi, man behöver ju inte vara allergisk för att reagera enstaka gång på all pollen. Dessutom så har bonden kört och plockat sten mm på åkern utanför vårt i ett par dagar, och det dammar.

  Vi får se vad de säger. Han får väl ringa hem om någon/några timmar.

Av Camilla - 12 maj 2008 15:47

Passade på att ta en bild. Visst ser det fint ut?!

Nu kan jag duscha igen med fint och tätt bandage om såret.

Av Camilla - 12 maj 2008 13:31

Ska till distriktsköterskan idag och lägga om såret. Det var så varmt på Malin o Antons konfirmation, trots att jag satt i skuggan, så jag svettades loss förbandet på två ställen strax under brösten (kan det vara ett tecken på att man har hängbröst tro??)

  Ska ta med mig kameran och passa på att fota det när det ändå ska rengöras och läggas om. För jag har inte duschat ordentligt sedan i lördags och jag vill göra det nu!!  


Av Camilla - 12 maj 2008 13:26

Tindra fick ju 1 pojk och fyra flickor efter Elton bara dagar innan jag åkte in på sjukhuset. Ynkliga födslovikter på de flesta, men pigga krabater! Minstingen som bara vägde 70g när hon föddes klarade inte det tyvärr, men det finns tre flickor och en pojke kvar. Deras vikter igår var:  174g (flicka) 239g (flicka) 304g (flicka) och sist grabben 414g.


Är ni intresserade av en ruby så kan ni maila Fredrik för mer info, hans adress får ni om ni skickar ett mail till mig HÄR


Det är ännu för tidigt för att säga om Annika blivit dräktig. Ska man räkna på hängets längd (två häng på nästan en timme vardera) så borde det bli något i slutändan. Jag håller tummarna för Claudia, som även varit och parat Shary.

Av Camilla - 11 maj 2008 07:52

Idag vaknade jag halv fem, lite ont i ryggen även om jag kan börja ligga lite grand på sidan nu, och pigg. Gick på toa, och sedan en runda på tomten. Det var så svalt och skönt!

   Har haft världens galnaste dröm inatt! Jag var en kampsport flicka och tillsammans med en känd tv-kock... varifrån får man allting??? Fast även i drömmen så var jag opererad. Det var raggningsrepliken till kocken, för att han skulle se: jag är nyligen GBP opererad och behöver recept till soppor. HAHAHA inte klokt! 


  Har precis betat igenom mina tabletter, två av dom är stenhårda och kräver bearbetning innan man kan krossa dom, fem minuter per tablett.Tacka vet jag Nexium tabletten, den löser jag upp i vatten.


Eltons kull med Tindra har decimerats lite, minstingen som bara vägde 70g när den föddes klarade inte strapatserna. hur det ligger till med vikterna och antal nu vet jag inte, jag har mailat och smsat Fredrik men inte fått svar. Jag hoppas att det är okej med dom.


 När jag ändå var borta hos Lotta igår så passade jag på att gosa med hennes Walter-Kajsa valpar. Ruby-tiken har precis som Lillan, vita baktassar och vit svanstipp. "Bara hon inte blir lika galen som Lillan" sa Lotta, men det är ingen fara... det finns ingen lika loco som min Pillerill =)

Av Camilla - 10 maj 2008 19:38

och tack för det. Det har varit en jobbig men rolig dag.

Kl 12 idag konfirmerades Malin och Anton tillsammans med 5 kamrater. Det var en mycket fin och rolig konfirmation, med glad sång och applåder. Malin sjöng solo, med Carolas "Ge mig handen min vän", hon ör jätteduktig. Jag missade lite i början men har det mesta av det inspelat på kameran. Lite skakig var jag så kvaliten är kanske inte den bästa.

   Sedan har vi varit på deras k-kalas hela kvällen. Ett ganska så stort gäng, för vi är många syskon i släkten. Utöver det så kom Eva, Kenne och Linus, samt Jeanette, Roger och Moa Björk.


Dags för kvällens Fragmin (propplösande/förebyggande) sedan blir det bums i säng och sova körslaget =)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se