Alla inlägg under maj 2008

Av Camilla - 20 maj 2008 10:42

Igår kväll regnade det. Ganska så rejält för oss, 11 mm. Men det behövdes, vattnet i ån som rinner förbi vårat var lågt, och bönderna runt omkring har ju börjat att vattna sina grödor. Träden och blommorna ser lite färgfattiga ut, för de behövde vatten.


Idag luktar det friskt och gräset är grönt igen. Temperaturen kunde väl varit bättre, men 11 grader i solen är ändå lagom.

ANNONS
Av Camilla - 19 maj 2008 19:34

Har skickat iväg två anmälningar till Lillan. Anki ska även anmäla Molly.

I år ska jag vidga mina vyer lite grand och åka på en utställning som jag aldrig varit på, jo egentligen en gång men då var den på en helt annan plats i länet.


Har även bokat rum på vandrarhem, för Anki, Molly, Lillan och mig. Ser fram emot det, fast att det nästan är 2 månader dit =)


Fast Lillan hinner inte komma riktigt i päls, svansen är ganska ynklig fortfarande... Men som det heter:


FRISKT VÅGAT - HÄLFTEN VUNNIT

ANNONS
Av Camilla - 19 maj 2008 08:25

2 grader kl 7 på morgonen, vad liknar det den 19 maj? Tog våren en paus, eller blir det lika vidrigt som förra året när sommaren regnade iväg för oss?

 Tittar man ut genom fönstret så ser det varmt och soligt ut, men vilken synvilla. När man väl kommer utomhus så är det blåsigt, kallt och mindre lockande! Fast man kan ju alltid sätta sig i trädgårdsstolarna nere vid kaninerna för där är det varmt och mindre blåsigt.

Av Camilla - 18 maj 2008 10:44

sprutan alltså.

Sista kvällen som jag leker nåldyna i sängen. Visseligen har det inte varit så farligt, knappt känts alls, men det var skönt att det är över. Nu rä det "bara" alla tabletter kvar, fast de får jag leva med länge. En del av dom för livet ut, och det är väl inte så farligt...

Av Camilla - 17 maj 2008 17:52

Och från min uppfödning fanns Tessan med. Tessan fick en slät etta i unghundsklassen.

Av Camilla - 17 maj 2008 17:50

Jag var bara där en stund och hälsade på, men hade skickat 2 vuxna och 3 ungdjur. Två av ungdjuren Troj och Trotsa såldes. Troj fick 94p och det gav mig en 3:e placering i klass B och nya fina poäng till årets utställare-listan. Jag har inte en chans att slå mig upp bland de högsta, bara glad att finnas med där.

I klass A fick min svarta hane 94p trots brunaktig färg och fällning.

Av Camilla - 17 maj 2008 08:47

Syrran bor i en marklägenhet bara några km från oss, och tyvärr så är det en hel del otäcka människor i det området. Ena grannen är en sk periodare, dricker hårt emellanåt, och dessutom så sitter han i rullstol (nej, att han sitter i rullstol gör honom inte till en otäck människa, missförstå inte den delen). Igår skulle syrran åka iväg och spela brännboll med sina arbetskamrater, men eftersom det är mindre än en mil hem så tänkte hon att mamma kunde skjutsa in henne och cykeln så cyklar hon hem...

   Mannen i rulstoll hade andra planer dock. Han har fått för sig att syrran ska vara den som skjutsar honom till sin leverantör av sprit (inte systembolaget) och Linda har sagt åt honom flera gånger att försvinna, inte ringa på mm... Igår öppnade hon helt enkelt inte, utan när han satt och slog på hennes trapp så höjde hon bara musiken. När hon sedan skulle gå ner och byta i tvättmaskinen så hade han slagit omkull hennes cykel så att bromsarna och lyset gått sönder. Som hämnd för att hon vägrar köra honom ?

   Sa åt henne att polisanmäla idioten! Nästa gång kan det vara hennes bil han repar och den är inte gammal. Och cykeln har hon inte heller haft så länge, den köpte hon alldeles ny för ett eller två år sedan.


Dessutom är det väldigt obehagligt att traktens fyllo tror man (hon) skulle ställa upp på att skjutsa runt honom. Hon brukar säga att ibland vill hon inte ens gå utanför dörren på grund av en del av grannarna, och ska det verkligen behöva vara så i ett kommunalt ägt lägenhetsområde?

Av Camilla - 15 maj 2008 13:56

Idag tog jag och mamma, mina hundar och gick vad jag brukar kalla för Möllebjörke-rundan. Inte så lång, bara ett par km, men ganska så skön. Asfalt hela vägen eftersom jag inte ville gena genom skogen (fästingar) men med skog runt.

   Lite svettigt när man kom hem, och den tog mycket längre tid än vanligt (jag har avancerat från min Ozzy-stil säger syrran).

 Fast grönskan börjar se lite matt ut. Det behövs en eller ett par dagar med regn innan solen kommer tillbaka. Eller det ultimata: regn om nätterna och sol om dagarna!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se