Alla inlägg under maj 2008

Av Camilla - 29 maj 2008 07:52

Lotta ska proviantera inför valparnas flytt med lite smått och gott, och jag ska köpa Galltvål.

Galltvål är kanon! Man kan använda det till det mesta, tvätta vita hundar och kaniner, fast kanske inte med perfekt resultat, tvätta vita kläder (inkl underkläderna), vita dukar och annat.

Dessutom kan man skrubba sin psoriasis med det, sedan smörja in med Aloe Vera (märke Forever Living) Propolis Creme, så håller man sin psoriasis i schack. Sedan jag började köpa Propolis cremen, så har min psoriasis minskat enormt, dessutom så gick det än snabbare med galltvål...


Sedan vet man ju aldrig vad man hittar för smått och gott i den affären, kan bli en hel del =)

ANNONS
Av Camilla - 28 maj 2008 19:21

Den har varit intensiv!

Först vid 10-10,30 åkte jag in och hälsade på Ingrid och Zacco. Zacco är en stor kille nu, men ack så härlig. Lite unghundslater men det har ju alla bebisar i den åldern.


Sedan hem för att äta, innan det var dags att hämta Emme i skolan, Linda på jobbet och så till Kristianstad. Lämnade Linda på firman som har rostskyddsbehandlat underredet på hennes bil, och sedan vidare först till Djurmagazinet, på jakt efter en underullskniv. Visst hade de den modellen där, men den med 6 tänder är för gles, och kostade 379, den med 14 tänder är för fin och den kostade betydligt mer (?)


Vidare till nästa djuraffär där de hade nästan den varianten jag letade efter. Hittade en 12 tandad i plast för 80kr. Köpte den (trots att Helena sa jag skulle ha den med träskaft) och hem och testade på hundarna. Vad päls jag fick bort på Elton, allt detta ulliga, mjuka underhåret som han fäller just nu och som ligger under tv-bänken och bakom sängen, nu fick jag loss en hel del. Likaså i Lillans nacke. Godis funkade den också bra på, men hon gillade det inte och gick istället.


Nästa affär var Biltema, och sedan inom i Drögsperyd med reservdelar till Magnus som fixar mammas bil, och när vi körde där ifrån så flippade min bil totalt! Den ville inte gå på alla cylindrar, sköt inte men gick hackigt, och när jag skulle köra ut på vägen så ville den inte alls svara på gasen, utan när jag släppte upp kopplingen och gasade så dog bilen, hela tiden. Stannade och öppnade motorhuven, nej alla kablar och sladdar ser ut att sitta på rätt plats. Starta igen och rusar lite grand innan den kör som vanligt, med en liten anmärkning: bensinmätare, hastighetsvisaren, varvräknaren och trippmätaren: totalt döda!


ANNONS
Av Camilla - 28 maj 2008 08:40

Har ni sett att det kommit ut en skiva "Absolute 90.s" ? Ren nostalgi, på nitti-talet var min ålder 16-26 år.

Spelade upp den för Emme och kommenterade hela tiden: kommer du ihåg den låten? Oh lyssna på denna etc.

Varpå Emme helt torrt konstaterar: Men hur ska jag komma ihåg dom, jag föddes 1989, inte lyssnade jag på musik och minns det....

Av Camilla - 28 maj 2008 08:39

Igår var jag, Linda, Emme och Emil på bio och såg den nyaste Indiana Jones filmen. Lika bra som vanligt, 2 timmars renunderhållning med humor, spänning och så klart lite kärlek.

   När eftertexten rullar så säger jag något i stil med att "den var lika bra som de andra" och DÅ säger Emme: det är den första Indiana Jones filmen jag har sett... Hoppla...

Av Camilla - 28 maj 2008 08:38

En liten lista för att förgylla livet för alla kvinnor! Tack Viveca för den =)

DET ÄR GOTT ATT VARA KVINNA.
1. VI KOM AV TITANIC FÖRST. I ALLA FALL SKULLE VI OCH VÅRA BARN DET, ENLIGT ALLA REGLER.

2. VI KAN SKRÄMMA MANLIGA CHEFER MED MYSTISKA GYNEKOLOGISKA PROBLEMURSÄKTER.

3. TAXIBILAR STANNAR FÖR OSS.

4. VI SER INTE UT SOM GRODOR I EN MIXER NÄR VI DANSAR.......

5. VI BEHÖVER INTE FJÄRTA FÖR ATT ROA OSS SJÄLVA.

6. OM VI GLÖMMER ATT RAKA OSS, ÄR DET INGEN SOM BEHÖVER FÅ VETA.

7. VI GRATULERAR VÅR KOLLEGA UTAN ATT NÅGONSIN RÖRA HENNES RUMPA.

8. VI BEHÖVER ALDRIG GRÄVA I FICKORNA FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT ALLT ÄR KVAR.

9. VI HAR FÖRMÅGA ATT KUNNA KLÄ OSS SJÄLVA.

10. VI KAN PRATA MED DET MOTSATTA KÖNET UTAN ATT VARA TVUNGEN ATT FÖRESTÄLLA OSS DEM NAKNA.

11. OM VI GIFTER OSS MED NÅGON SOM ÄR 20 ÅR YNGRE, SÅ ÄR VI I ALLA FALL MEDVETEN OM ATT VI UPPFATTAS SOM IDIOTER.

12. VI KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA ATT VI TAGIT HÅL I ÖRONEN.

13. DET ÄR STUNDER DÅ CHOKLAD VERKLIGEN KAN LÖSA ALLA ENS PROBLEM.

14. VI KAN FÄLLA KOMMENTARER OM HUR OTROLIGT DUMMA MÄN ÄR UTAN PROBLEM i DERAS NÄRVARO - FÖR DE LYSSNAR JU ÄNDÅ INTE.

Av Camilla - 27 maj 2008 08:10

Igår regnade det, 8mm kom det. Hela eftermiddagen och kvällen i blöta. Behövdes, men var ändå lite tråkigt.


Cykeln kom, monterades, den var i halv byggsats, dvs styre, trampor och cykelkorg skulle på plats. Fick provcykla den på gräsmattan för att se om styre och sadel var rätt placerade, och det gillade hundarna, till och med gamla Godis och Elton sprang runt cykeln. Efter justering av nämnda delar så blev det en provrunda till och då sprang de fortfarande runt mig. Synd att jag inte har en låång väg eller en stoor åker där jag kan cykla med dom, vet en annan vinstrik kennel från förr som motionerade sina cavalierer så, cyklade på grusvägen med hundarna springande på sidorna av cykeln. Även en borzoi kennel fixar sin motion på det viset.


Var borta och gosade med Lottas valpar igår, nu är alla tingade. Sötnosar. Passade på att kika i kattdagiset också, Lottas tre honkatter har alla kellat, och i lådan låg 13 kattungar! Härliga färger, och chans på långhårat, intresserade kan ta kontakt med Lotta på 0709-53 04 82.


Fredrik har eventuellt en tik och en hane kvar otingat efter Tindra och Elton, ruby-färgade (eller oranga/brandgula som Lottas Barnbarn Molly 5 år, kallar alla ruby)

Av Camilla - 26 maj 2008 08:58

Ute är det kyligt, himlen syns inte akom molnen och solen?? Den finns absolut inte över Agerum.

  Delade känslor: visseligen är växtligheten i skriande behov av regn för att leva, och vi mår bättre av en svalare dag då och då.


MEN jag fryser! Bara att palta på sig då =)

Av Camilla - 25 maj 2008 15:25

Precis varit på promenad med hundarna... vet inte vilken som är tröttast nu, jag eller dom?


Promenaden är inte så lång, bara några kilometer, men solen gassade och jag är ur form så det tog en timme....och hundarnas "slipsar" hängde hela vägen hem.


Hade krig med Lillan och Elton innan vi skulle gå. De envisas med att skälla (läs "vråla") från det att du tar i kopplet tills det att vi passerat ut på asfalterade vägen 200m från hemma. Jag hotar med ridspö och strypkoppel, men det vet att det kommer jag inte att göra i verkligheten så vad bryr de sig. Dessutom är Elton den som ALLTID måste ha sista ordet oavsett vad det gäller.


Så nu sitter jag och äter mellanmål: lättfil med rivet päron.

är sugen på banan, men det kan vara stoppande sa dietisten och det är en sak som jag absolut iNTE behöver just nu!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se