Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Godnatt efter detta

Av Camilla - 31 maj 2008 22:24

Klockan är snart halv elva och jag är redo för sängen. Men först en liten rapport från min dag. Är du inte intresserad - så läs inte =)


Linda och jag tog en tur in till Karlshamn idag, skulle kolla efter öronhängen på Guldfynd. Har bara en sak att säga - om du har brått eller ont om parkeringstid så gå INTE in dit. I alla fall inte i Karlshamn. Tror fler tröttnade på väntetiden och gick än de som faktiskt handlade. Hörde ett par damer säga att detta var andra gången denna vecka som de var tvungna att gå innan det var deras tid, och väntetiden var oacceptabelt lång.
Visst hör det till att expediterna i sådana affärer ska vara trevliga och prata med kunderna, men det här var löjligt. Det diskuterades små barn, student och bal. Skippa allt onädigt snack eller anställ en till när det är lördag.


Sedan körde vi inom mormor på vägen hem. Hon hade namnsdag denna veckan (Ingeborg) så det var mycket fina blommor på graven. Mitt ljus hade släkts så vi tände det igen. Saknar dig, och skickar en kram upp till dig!


Linda berättade att det alla redan kommit rockers till Norje. Varför då? Men, har ni missat att Sweden Rock Festival börjar på onsdag? rena turist/folknöjet att åka förbi och se alla dessa svartklädda blekfisar som ska tillbringa flera dagar med att dricka öl, sova i tält och lyssna på Hård Rock.  Så intressant att se alla olika typer av människor som kommer dit. Det är minsann inte alla som är som de rockers jag beskrivit, nej det är en himla massa olika sorters människor från hela världen.  För något år sedan var det en tjej från Kina/Japan (tror jag) som erbjöd sig att hjälpa till att sätta upp scenerna bara för att få se Nightwish spela. tror att de fixade så hon fick träffa dom också.


Vi har tältgäster på gräsmattan. Malin och Anton har satt upp sina tält, och i Malins sover hon och Joel, och i Antons sover han och Emme. Utan Emme inget tältande för Antons del just nu, eftersom det är snart dags för en ny kramp. Han har epilepsi, och krampar med mellan 3-6 månaders mellanrum. men han blir ju så besviken när han inte får sova över som de andra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se