Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Ska det bli fler?

Av Camilla - 31 maj 2008 15:11

Min plan, eller kanske ska säga förhoppning, är att jag ska köpa in en b&t hane nästa år eller om två år. En hane som är obesläktad med Elton, så att jag kan använda den på Eltons barn. Jag letar på nätet, bland kennlar och på hemsidorna.

   Hade planer på att ta in en hane från Finland för två år sedan, men det blev inget.

Antingen är det fel stamtavla eller hittar jag något annat fel. Har jag för hårda krav? Som Helena sa: alla stamtavlor har någit fel, alla hundar har något fel, det är bara en frågan om att prioritera vilka fel som du vill leva med och vilka som är för stora.


Så:

1: Båda föräldrarna ska ha alla intyg UA enligt SCKCS regler.

2. Minst ena föräldern ska vara över 4 år.

3: Inget blenheim eller trefärgat på minst 2 generationer, helst mer.

4: Båda föräldrarna utställda med mer än en etta, gärna något CK också.


Hmm, inte lätt. Har kikat lite på norska sidor också, men tyvärr så redovisar NKK bara ögonintygen, varken knän eller hjärtan kommer med i deras Dogweb. Fast jag har hittat ett par intressanta hanhundar jag kan tänka mig att köpa valp efter, nackdelen är bara att de inte är äldre än 2 år själva.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se