Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Bilen ja *rodnar*

Av Camilla - 29 maj 2008 19:25

Hmm, så var det detta med bilen... Ni som läste bloggen innan har läst om bilens uppförande på väg hem från Magnus...

   Idag när föräldrarna skulle hämta sin lagade bil, så tog de min upp så att han kunde ta en kik i den. Och ganska så snabbt konstaterade han felet... säkringen som går till rumpvärmen. Den var duktigt bränd, vilket vi missade igår när vi drog upp och kollade dem, eller så missade  vi att dra upp den.  En ny säkring och bilen går som den ska igen.


Tur att det inte var ett allvarligare fel, men.... vilken pinsam miss ändå!

Och nu får jag inte använda rumpvärmen i bilen längre. Får köpa en extern sits som kopplas till cigarett-tändaren istället. För utan rumpvärme vill jag absolutinte vara. På vintern får jag alltid ont, spänner mig i snö och kyla, och blir alldeles stel i ryggen, då är rumpvärmen perfekt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se