Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Bilen ja *rodnar*

Av Camilla - 29 maj 2008 19:25

Hmm, så var det detta med bilen... Ni som läste bloggen innan har läst om bilens uppförande på väg hem från Magnus...

   Idag när föräldrarna skulle hämta sin lagade bil, så tog de min upp så att han kunde ta en kik i den. Och ganska så snabbt konstaterade han felet... säkringen som går till rumpvärmen. Den var duktigt bränd, vilket vi missade igår när vi drog upp och kollade dem, eller så missade  vi att dra upp den.  En ny säkring och bilen går som den ska igen.


Tur att det inte var ett allvarligare fel, men.... vilken pinsam miss ändå!

Och nu får jag inte använda rumpvärmen i bilen längre. Får köpa en extern sits som kopplas till cigarett-tändaren istället. För utan rumpvärme vill jag absolutinte vara. På vintern får jag alltid ont, spänner mig i snö och kyla, och blir alldeles stel i ryggen, då är rumpvärmen perfekt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se