Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Fy för obehagliga grannar!

Av Camilla - 17 maj 2008 08:47

Syrran bor i en marklägenhet bara några km från oss, och tyvärr så är det en hel del otäcka människor i det området. Ena grannen är en sk periodare, dricker hårt emellanåt, och dessutom så sitter han i rullstol (nej, att han sitter i rullstol gör honom inte till en otäck människa, missförstå inte den delen). Igår skulle syrran åka iväg och spela brännboll med sina arbetskamrater, men eftersom det är mindre än en mil hem så tänkte hon att mamma kunde skjutsa in henne och cykeln så cyklar hon hem...

   Mannen i rulstoll hade andra planer dock. Han har fått för sig att syrran ska vara den som skjutsar honom till sin leverantör av sprit (inte systembolaget) och Linda har sagt åt honom flera gånger att försvinna, inte ringa på mm... Igår öppnade hon helt enkelt inte, utan när han satt och slog på hennes trapp så höjde hon bara musiken. När hon sedan skulle gå ner och byta i tvättmaskinen så hade han slagit omkull hennes cykel så att bromsarna och lyset gått sönder. Som hämnd för att hon vägrar köra honom ?

   Sa åt henne att polisanmäla idioten! Nästa gång kan det vara hennes bil han repar och den är inte gammal. Och cykeln har hon inte heller haft så länge, den köpte hon alldeles ny för ett eller två år sedan.


Dessutom är det väldigt obehagligt att traktens fyllo tror man (hon) skulle ställa upp på att skjutsa runt honom. Hon brukar säga att ibland vill hon inte ens gå utanför dörren på grund av en del av grannarna, och ska det verkligen behöva vara så i ett kommunalt ägt lägenhetsområde?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 6 september 2018 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - 20 juli 2018 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - 28 juni 2018 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se