Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Fy för obehagliga grannar!

Av Camilla - 17 maj 2008 08:47

Syrran bor i en marklägenhet bara några km från oss, och tyvärr så är det en hel del otäcka människor i det området. Ena grannen är en sk periodare, dricker hårt emellanåt, och dessutom så sitter han i rullstol (nej, att han sitter i rullstol gör honom inte till en otäck människa, missförstå inte den delen). Igår skulle syrran åka iväg och spela brännboll med sina arbetskamrater, men eftersom det är mindre än en mil hem så tänkte hon att mamma kunde skjutsa in henne och cykeln så cyklar hon hem...

   Mannen i rulstoll hade andra planer dock. Han har fått för sig att syrran ska vara den som skjutsar honom till sin leverantör av sprit (inte systembolaget) och Linda har sagt åt honom flera gånger att försvinna, inte ringa på mm... Igår öppnade hon helt enkelt inte, utan när han satt och slog på hennes trapp så höjde hon bara musiken. När hon sedan skulle gå ner och byta i tvättmaskinen så hade han slagit omkull hennes cykel så att bromsarna och lyset gått sönder. Som hämnd för att hon vägrar köra honom ?

   Sa åt henne att polisanmäla idioten! Nästa gång kan det vara hennes bil han repar och den är inte gammal. Och cykeln har hon inte heller haft så länge, den köpte hon alldeles ny för ett eller två år sedan.


Dessutom är det väldigt obehagligt att traktens fyllo tror man (hon) skulle ställa upp på att skjutsa runt honom. Hon brukar säga att ibland vill hon inte ens gå utanför dörren på grund av en del av grannarna, och ska det verkligen behöva vara så i ett kommunalt ägt lägenhetsområde?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 9 maj 09:14

    Rhinsk Scheck hane, född 2017. Efter egna och tyska linjer.  Utställd en gång i klass A, 93,5p på grund av fällning. Kan fås stambokförd på detta ifall man vill. Säljes med stamtavla, övergånsgfoder. 600:-       Kullsyskon hona ...

Av Camilla - Fredag 4 maj 15:28

I dag har vi haft prov i klassificering, och efter det fick vi fatt på en skoldator och gjorde de sista ändringarna på vårt examensarbete. När det var gjort skrev vi ut det i - förhoppningsvis - tillräckligt många exemplar och lämnade in det på googl...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:45

I går var vi på roadtrip neråt Skåne och hälsade på hos Peter och Ingrid Ahnelöv. Med oss hem hade vi en ny smurf åt Linda, en parad hona av rasen Lilla Wiener, blå.   När vi kom hem och satte in Ingrid i sin bur och gav övriga kaniner sin middag...

Av Camilla - Söndag 29 april 17:37

Berntsson's Emil   https://www.facebook.com/milla.berntsson/videos/10213421952122433/?t=0    Om ni är medlemmar i Facebook kan ni gå in och se Emil ute i hagen. Emil är en standard Rex (Rex-rasen finns som Rex och Liten Rex, så när man säge...

Av Camilla - Söndag 22 april 10:27

Årets kosläpp på Naturbruksgymnasiumet i Bräkne-Hoby är avklarat. *puh* 166 kaniner anmälda och BIS och Bästa Junior blev Alex Ahlgren, med en hermelin hona, viltgrå 96p.  BIM blev Familjen de Bie Ekström med en Fransk Vädur, chinchilla, hane 95p...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se