Alla inlägg under april 2008

Av Camilla - 7 april 2008 12:28

Är väl ordet för att beskriva dagen än så länge. Vaknade vid halv sju av att det var två små troll som levde rövare med storasyster i hagen. Och när de mräkte att det rörde på sig i sängen så var det singalen för: MAAT!! "Vi svälter! Flera timmar sedan vi fick mat förra gången"

  Efter frukosten var det dags att gå ner och få springa av sig och göra annat på gräsmattan. Klockan var strax efter 8 och ute i solen var det riktigt varmt! Himlen var blå och fågelkvitter från alla håll.

   Sedan fick de busa inne en stund innan det var dags att sova middag. Och tur var väl det, för jag hade en Psykologi uppgift som skulle skrivas färdigt och lämnas in.

   Pratade med Anki om planer på att ev åka till Yngsjö till helgen och vandra med hundarna i sanden igen, denna gången även med det lilla arslet och hennes mormor. Får se hur vi ska få in det i schemat med skola, familj och arbete. Annars så kan vi ju åka dit när som helst, för dit kommer vi att köra fler gånger, det var underbart för hundarna. Fast nästa gång ska jag filma mer!

Av Camilla - 5 april 2008 17:47

Idag har vi varit på Yngsjö Hundbadplats och träffat andra cavalierer och deras två benta. jo, Godis och Minna var med så det var 16 cavalierer, 1 papillon, 1 phalene och 14 människor. HÄRLIGT! Först gick vi en bit, släppte loss en del hundar och så tog vi en fika ihop.

  Sedan var det en del som var tvungna att åka hem, så vi blev 4 vuxna och två barn kvar, med de två P-na och sju cavalierer. Vi gick en bit till, och jag släppte denna gången lös mina tre, vilket både Elton och Godis uppskattade! Fick tyvärr inte så många foton som jag skulle vilja.


Jag hoppas att filmen funkar snart, annars så kommer den nog att sättas igång under kvällen...


Nu är vi trötta, både fyrbenta och två benta, när vi åt middag ikväll satt Lillan på mattan inne i rummet och orkade knappt hålla sina ögon öppna =)

Av Camilla - 4 april 2008 19:14

Ligger där i godan ro i badkaret, varmt, skummigt och mysigt. Ställer proppen på att vattnet ska rinna ut i maklig takt, och sköljer bort balsamet.... så ska jag stiga upp ur badet, drar undan draperiet och tar en titt ner på badlakanet på golvet: vatten över hela toagolvet. 

Mycket fniss och svärande när det ska torkas upp, bort med fondplåten och kolla röret varför det rinner ut på golvet....

   Säger bara en sak:


SAXÅN handdukar från IKEA!

Av Camilla - 4 april 2008 16:44

13-14 grader i solen ute, och valparna har varit ute länge och lekt. Sedan fick de mat och sover nu i hagen igen.

   Fåglarna kvittrar och kaninerna bäddar för fullt. Flera nya kullar i kaningården har det kommit, fast en del av dom har också dött, troligen på grund av de varierande kalla nätterna =(


  De har hotat med regn i morgon, men jag har lagt in en begärab om samma väder som idag, när vi ska ha vår promenad. Det hade väl varit gott?!

Av Camilla - 4 april 2008 08:31

 I skolan betyder 1½ timmes ECDL lektion, och sedan hem. När man har långt till skolan så känns det ibalnd nästan som om det var onödigt att åka in dit. Men jag har ECDL prov nästa vecka, i Excel DB så det är väl lika bra att åka in och gäspa sig igenom lektionen (jag blir alltid så trött när jag har ECDL).


   Inget stort planerat under helgen, förutom CAVALIER-PROMENAD i Yngsjö. Om vädret inte sätter käppar i hjulen så kommer vi nog att vara två siffrigt antal hundar, jättekul!

Av Camilla - 3 april 2008 13:54

Jaha, då var det dags igen... Lite oroande denna gången eftersom jag ALLTID är den som får sin först i familjen, och de senaste 4-5 årenhar jag fåt pengar tillbaka... men i år har till och med pappa fått sin men inte jag...

   Och eftersom jag är kontaktperson med den ersättningen från kommunen så kan jag inte heller gå ut på nätet och få min slutliga skatt bekräftad där. Ingen fara på taket egentligen, men man är ju nyfiken och vill veta nu, helst redan igår =)

Av Camilla - 2 april 2008 18:35

Tog hela gänget med mig ut och filmade lite medan de lekte... förstår ni hur svårt det är att göra det? Var är valparna någonstans oftast? Jo vid dina fötter. Det blir ingen snygg vinkel.

   Fotade en hel del också, mest på Love men det är på grund av att Hoppsan antingen är på språng eller så vänder hon bort sitt ansikte.

Av Camilla - 2 april 2008 15:44

Idag har jag lärt mig något nytt. Filmade bebbarna när de busade med resten av gänget, och la ut på YOUTUBE. Kika på de båda små huliganerna =)


Nähä, skulle precis kolla den själv så säger YOUTUBE att den inte längre finns..... hmm

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards