Alla inlägg under april 2008

Av Camilla - 9 april 2008 16:55

Hihihi!

   I förra veckan smakade jag en Xider som heter Spring och är kanongod! Gick till Systemet i Sölvesborg i måndags för att köpa några fler, men där var det helt slut. Så idag när jag hade 2 timmars håltimme gick jag till Systemet i Bromölla och tänkte jag skulle handla där. Inga problem: -kan jag be att få se leg, svarade tjejen (som såg ut att vara i min ålder) varpå jag skrattade. Jag fyllde 34 i februari, och får visa leg på systemet, toppenkul (och faktiskt lite smickrande). Så berättade jag det i skolan var på fler än en svarade: - Ska du verkligen bli 35 nästa år? Vi trodde du var 24-25år. WOW! Snabbt och lätt blev jag ca 10 år yngre. Fräsch också? Njae, det vette sjutton.

ANNONS
Av Camilla - 9 april 2008 11:25

På en tavla i korridoren på Komvux, är det någon som skriver ett citat varje dag. Idag står det:

När man precis lärt sig gårdagen,

så kommer denna dagen

ANNONS
Av Camilla - 9 april 2008 07:45

och eftersom deras mamma och Micke jobbar så har de sovit hos mormor och morfar i natt... Och Joel vaknar med tuppen så när jag varit nere och hämtat Trollens frukost kl 6, så steg han upp, klarvaken och pigg...

Av Camilla - 9 april 2008 07:43

 Har prov i NkB idag. Vår lärare använder inga läroböcker, uatn genomgångar i klassrummet och en del anteckningar på nätet, vilket är förvirrande för mig (oss alla). Tror inte det kommer att bli något bra resultat för mig, tyvärrr.

Av Camilla - 9 april 2008 07:40

Fick en fråga om limmet. Det limmet jag har som är flamsäkert köpte jag via Direct Trade i Hörby.

   Men det är sällan jag använder lim på ljus, går ypperligt att smälta ner motivet i ljuset med en varm sked. Sedan talar jag om för de som köper/får ljuset att det kan ta sig i motivet om man tänder ljuset. Oftast vill man inte elda ett ljus med motiv, utan då kan man elda ner det tillräckligt för att ett värmeljus får plats i gropen, och så är det bara att byta det med jämna mellanrum.

Av Camilla - 8 april 2008 16:36

Körde ner till Joels skola i mjällby och hämtade honom. En STOOR överraskning för Joel, han hade ingen aning om det.

   Sedan åkte vi in till Lindas jobb och hämtade henne, och Joel fick se lite av ytterhamnen, bland annat de stora kranarna och timmertruckarna hon brukar sitta och jobba i. Skjutsade upp henne till bilfirman där hon fick tillbakas in bil,och Joel och jag körde vidare till Kopparsträtets Fik, där vi tog en liten fika. Vi blev lite besvikna över utbudet och det är tveksamt om vi kommer att göra om det igen, vi ska nog testa Coffeehouse nästa gång.

   Tog Emme i skolan och körde hemåt, med planer på vad vi ska hitta på på lördag.

Av Camilla - 8 april 2008 12:08

Vägde de små trollen igår:


Love väger 1640g

och Hoppsan väger 1610g.


När jag ger Elton hans mat (kämpar för att han ska lära sig TASS) så är de framme och snor bitar ur hans mat. Cavalierfodret från RC finns ju bara i vuxen variant än så länge, men det går precis lika bra enligt trollen som ÄLSKAR det! Det ska ätas torrt tycker dom.


Skönt för ingen av dom har i dagsläget sin pappas aptit, uatn mer mamma och stora-syster varianten: allt på en gång.  Smygreklam: sedan jag bytte till Royal Canins hundfoder har avvänjningarna gått som på räls, inga problem alls! 

Av Camilla - 8 april 2008 12:03

Följde med syran till Karlshamn idag, först var vi på MA-shopen på lasarettet, där jag passade på att inhandla pärmarna till valparnas papper, och bajspåsar till deras tillbehörs-väska. hittade lite roliga pennor också som jag inte kunde låta bli att köpa.

   Sedan fortsatte vi till Lantmännen, för Lotta skulle köpa mat till Gunilla. Gunilla tål inte all mat, hon får klåda, så hon utfodras med Access (stavning?) enligt mig inte ens förtjänat att kallas hundfoder, men som passar Gunilla perfekt. Hon har ingen klåda längre och mår bara bra av det.

   Där passade jag på att köpa en aktiveringskula. Lillan har fattat poängen med den ganska så snabbt. Elton tyckte den var otäck, och föräldrarna idiotförklarade mig när Lillan började dribbla med den på vårat golv, låter som en bowlingkula på knaggligt underlag på väg nerför rännan. Men roligt har hon!

   Skulle fota det, men kameran gav sin sista suck, och ligger just nu på SPA för att "ladda batterierna" (hahaha)


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se