Alla inlägg under april 2008

Av Camilla - 23 april 2008 14:34

Joe Nichols är en av mina favoriter inom Country-musiken.

Min ena syster sa en dag lite nedsättande att Country är en deppig musikstil. Jag vet inte hur pass bra det stämmer på hela genren, men det finns inte många andra stilar som kan leverera dessa smäktande kärleksballader.

I och för sig sa Xander i Buffy-serien: Country - the music of pain.


Jag vet i alla fall att det är den musik jag helst somnar till, vaknar till och lyssnar på när jag läser, myser, badar, pluggar etc.


ANNONS
Av Camilla - 23 april 2008 12:11

Som fyller 55 år idag: HIPP HIPP HURRA!

ANNONS
Av Camilla - 23 april 2008 09:52

Skit också! Igår ringde de från Sjukhuset i Karlshamn, jag ska in och träffa kirurg, narkosläkare etc och så kanske, kanske det kan bli operation redan nu i maj... det sista sjuksköterskan säger till mig: undvik sjuka barn.

TJOFLÖJT!

Vaknar med feber. 37,1. "Nej men det är väl inte feber" kanske ni säger då, men eftersom min vanliga morgontemp är 35,5-36,2 så är 37,1 för mig FEBER! Och snuvig och lite hostig.


Hoppas jag hinner kurera mig tills jag ska till doktorn.


Nu hänger det på min förkylning, min vikt och min kondis, håll tummarna!

Av Camilla - 22 april 2008 09:12

Jag borde sitta hemma och skriva min svenska uppsats, men jag får inse fakta, den kommer inte att bli klar tills i morgon.

   Idag måste jag köra runt och göra ärenden: skjutsa Emme till skolan, betala för min hundmat, hämta släp, köra skräp till tippen, hämta hö, köra ut med Lindas trädgårdsmöbler...


Sedan ska man hem och försöka plugga, ge kaninerna. Hålla koll på Elton och Lillan (och Godis) så att inget otillbörligt sker. Har inga som helst planer på att para Elton med någon av dom, definitivt inte Godis (fel ras och fel ålder), och inte Lillan heller, där letar jag ju efter en passande b&t hane om 6-12 månader...

Av Camilla - 21 april 2008 19:51

Idag har jag beställt cavalier-foder, ska gå över till det på alla utom Godis (som äter Royal Canin Mini Mature, till hundar från de är 8 år gamla.)

  Lite surt eftersom man måste beställa minst 40kg när man har Mini, det betyder 42kg cavalierfoder och 1668kr på ett bräde. Och sedan jakt på vart jag kan förvara det så att det dels inte står fuktigt eller för varmt, och dels inte Lillan och Pyret kan bita sönder påsarna för då äter de hela tiden.  Förhoppningsvis får jag en tunna till när jag ska in och betala det i morgon. Då har jag tre stora fodertunnor från RC och borde kunna förvara det någolunda bra.

   Det jag har märkt på Elton efter ca 2 månader med fodret är att han äter bra hela tiden. Sedan har jag väl inte märkt så mycket på päls eller annat, men eftersom han är en velepotta med maten så är det helt okej.

   Lillan och Pyret äter allt så där är det inget att fundera på. I deras fall är det snarare så att de  äter för mycket och för fort om jag inte håller koll. Tro inte att de ska tugga sin mat, nej det är helt onödigt att göra så!

   Och jag såg på Hoppsan och Love att det var mycket uppskattat, de försökte sno för Elton hela tiden!

Av Camilla - 21 april 2008 12:14

Här är ljuvligt ute! Visst är nätterna kyliga, men dagarna är som sagt: ljuvliga. Varma vindar, blå himmel, fågelkvitter.

   Gammalt skrock säger: Om skatorna bygger sina bon lågt så kommer det att bli en varm sommar, och ja, skatorna här omkring bygger lågt.

   Hörde att det ska bli varmt i sommar. Man är ju en typisk svensk: blir aldrig nöjd. Men det kan ju bara bli bättre än förra sommaren, för här regnade den bort. Sedan behöver det ju inte vara 27-35 grader dagligen, men lite då och då är ju inte dumt alls =)

Av Camilla - 20 april 2008 13:22

Efter 15 år som uppfödare borde man ha vant sig, men det är snarare tvärtom i mitt fall. Vissa kullar och enskilda valpar är oerhört jobbigt att lämna ifrån sig.

Så ock med lilla Hoppsan och Love. Jag viste ju att det inte skulle vara någon ide med avel för Hoppsans del, eftersomhon har överbett. Skulle inte kunna ställa ut henne, vilket jag tycker om att göra med mina hundar då och då.

Hon flyttade idag med sin nya matte och husse, till södra Skåneland. Familjen verkar toppen och jag tror verkligen att de kan få många fina härliga år tillsammans, men ändå kändes det som ett svek att lämna bort henne. Jag kommer att sakna den lilla terroristen i min säng kl 4 på morgonen när hon tycker att det är dags att stiga upp och gå ut. Sakna ljudet av de små tassarna när hon springer ut i köket för att få sin mat, eller leker med skurborsten på golvet.

   Säger som Mattis: Hon fattas mig!

Men önskar henne och hennes familj mycket gott tillsammans....

Av Camilla - 19 april 2008 17:22

för första gången efter sin kull, sju månader sedan förra löpet nu. Lite planerande då, ska jag para henne på nästa löp? När blir det då? Vilken hane?

   Jag vill ha en B&t hane til henne, minst 4 år gammal, och med officiella intyg på föräldrarna UA minst 4 år gamla. Bara att planera och leta då.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se