Alla inlägg under april 2008

Av Camilla - 26 april 2008 13:56

Fast idag fick Elton stanna hemma eftersom han får damsällskap i eftermiddag. Så tre tjejer plus mig och Emme (ja okej, fem tjejer får man väl säga då) och musik i öronen, fast att vi (läs: jag och Godis) var vädligt trötta så tog rundan inte så lång tid alls idag.

   Känns i baksidan av benen, men vågen visade på 2-3kg mindre idag så det är helt okej.


  

ANNONS
Av Camilla - 25 april 2008 18:14

Idag följde Joel med oss på våran långpromenad, och det var en trött grabb som stapplade hemåt sista biten. Han gäspade när vi åt middag efteråt.

   Hundarna ligger som utslagna lite här och var, och själv är jag precis uppkommen från badkaret, och alldeles mör i hela kroppen. På ett skönt sätt.

ANNONS
Av Camilla - 25 april 2008 12:39

Betade av tre stycken prov på ECDL idag, ett var omprov på Excel Db som jag missat på innan, och de andar var Allmän IT och Internet/Outlook som övriga ska göra nu nästa vecka och framåt.

   Betyder att jag bara har ett enda ECDl prov kvar, ska göra Power Point nästa vecka så att jag är färdig med det också. Sedan är den kursen över, ifall att operationen går igenom....

Av Camilla - 25 april 2008 09:42

Skulle åkt hemifrån vid halv tio idag, men rätt var det var så kom det ett SMS från Lotta till Emme: Vill du åka bort och hjälpa Ingmar, två kaniner har kommit ut... Så det var bara att plocka ihop sakerna och köra dit. Eftersom Ingmar skulle åka med mig in till stan, och Emme skulle passa puppisarna och Gunilla så var det ingen mening att åka hem  emellan... Så jag är lite tidig i skolan, typ 30-45 minuter.

Av Camilla - 25 april 2008 07:34

Ska se till att göra några prov i ECDL idag så att jag har betat av dem, vill ju ha klarat kursen ifall det blir operation och sjukskrivning.

   Vaknade vid 7 av att det droppade ute, och var uppe ur sängen som skjuten ut en kanon, TÄNK om det regnar. Men det var takdropp efter nattens minusgrader. PUH!

   Föräldrarna åkte till Tyskland i morse, så det är jag och Emme ensamma, sedan ska Emme bort till Lotta och passa Gunilla medan Ingmar är i stan, och när vi kommer tillbaka så ska vi, Emme, jag och hundarna ut och motionera våra lurviga igen.

   Emme tar detta på allvar att jag måste tappa mer i vikt innan op, så igår kl 9 tvingade hon ut mig att hoppa studsmatta också, 100 studs i nattlinne och utan BH. Trodde det skulle kännas i revben mm idag men det är ingen fara.

   Måste komma ihåg att handla lite innan jag åker hem idag, mamma skrev upp lite som hon ville ha hem, och så måste även jag ha något att äta, även om det är utan kolhydrater och med mycket protein. Vad sägs om kyckling och sallad? Låter mumsigt. Med lite kokt broccoli och blomkål...

Av Camilla - 24 april 2008 17:14

Fick en underbar liten fräckis på mailen av Anette:
Ett äldre par satt och firade sitt guldbröllop på samma restaurang som  de åt sin bröllopsmiddag för 50 år sedan.
Mannen lutar sig över bordet och viskar till sin fru: "Kommer du ihåg när vi hade sex för fösta gången för 50 år sedan? Precis bakom denna restaurang  och älskade mot staketet?" Frun svarar: "Det kommer jag mycket väl ihåg!"
Mannen fortsätter: "Ok, vad bra! Vad säger du om att köra en omgång nu,  för ett långt äktenskaps skull?" 

 Frun svarar: "Åhh Henry, din fuling, det låter som en bra idé!"
En polis sitter vid bordet bredvid det gamla paret och har hört allt de sagt. Han tänker: "Det här måste jag se, ett äldre par ha sex mot ett staket. Bäst jag håller ett öga på dem så inget händer." Han följer efter dem när de går ut från restaurangen. 
Paret haltar fram och stöder sig på varandra när de går runt knuten till baksidan. Efter mycket om och men kommer de fram till staketet. Frun lyfter upp sin kjol och tar av sig sina underkläder och lutar sig mot staketet. Mannen närmar sig frun och plötsligt börjar jucka frenetiskt mot varandra, den iakttagande polisen har aldrig sett något liknande.
Dom hoppar och studsar som ett par i 18-års åldern skulle göra, och de håller på i över 40 minuter! Frun skriker "Åhhh,guud" och mannen håller i sig för glatta livet i hennes höfter. Det är den mest atletiska sexakt polismannen sett, "Otroligt  tänker han för sig själv" 
Till slut faller både frun och mannen till marken, helt utmattade.
Polisen är överväldigad, han har fått en helt annan syn på hur bra sex ser ut! 
Efter att ha legat på marken i en halvtimme reser paret vacklande upp och börjar klä på sig igen. 
Polismannen tänker för sig själv: "Det där var helt otroligt, han höll på som ett tåg! Jag måste fråga vad hemligheten är!"  
När paret går förbi polismannen säger denne: "Det där var något jag aldrig sett förut! Ni hade sex i minst 40 minuter! Hur lyckas ni med det?  Ni måste ha ett underbart liv tillsammans, vad är hemligheten?"

Mannen svarar: "Nej du, det är ingen hemlighet! För 50 år sedan var det satans staketet inte elektriskt!"

Av Camilla - 24 april 2008 14:28

Jag känner mig bättre, näsan har startat att rinna lite och visst är jag varm men jag känner mig samtidigt inte så febrig. Så jag tog hundarna och tillsammans med Emme gick vi en långpromenad på minst en timme, ute i skogen. Vägen går tyvärr längs med järnvägen och har mycket vilt så vi vågade inte släppa dom lösa, men med bra musik i öronen och vackert väder så var detta underbart.

   Nu ligger det fyra 4-benta lite runt om och har slipsarna ute. Fräschast är dock gammelkäringen Godis, 8½ år.

Av Camilla - 24 april 2008 12:22

Eller inte riktigt. Vaknade vid 7, fortfarande med feber, fast mycket mindre än igår. Ut med hundarna, och opp i sängen igen. Sov till 10 och precus nu kl 12,20 har jag bytt om till riktiga kläder.  Känner mig fortfarande lite nere och febrig, men mår ändå markant bättre än igår.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se