Alla inlägg under april 2008

Av Camilla - 29 april 2008 09:40

Gjorde sista provet idag, Power Point, och hade 91% . Detta var mitt sista ECDL prov, och Datakörkortet är ny färdigt i den senaste tappningen. Skoj.


Så oavsett om det blir operation eller inte så har jag fixat den delen av mitt liv, har nu bara Svenska C, Naturkunskap A och Pyskologi A ikvar, men det mesta kan jag nog fixa på hemuppgifter.


I morgon är det dags för doktorn och min dom, håll alla tummar och tår för att det går igenom och blir operation!

ANNONS
Av Camilla - 29 april 2008 06:54

Efter att ha  haft minus var och varannan morgon när man vaknade så var det en stor skillnad idag. Jag fick faktiskt gnugga mina ögon lite för jag trodde att jag såg fel men det far 9,9 grader varmt kl 06,36 i dag. HÄRLIGT!

ANNONS
Av Camilla - 29 april 2008 06:52

När jag startade datornidag så hade jag fått en rolig historia av Anki på Jankils, som jag tänkte dela med mig:


Jaktlaget beslutar att ingen får gå med laddade vapen i skogen. Den som bryter mot bestämmelserna ska straffas!
En dag upptäcker de att Gösta går med laddat vapen. Straffet blev att han kläddes av naken och blev fastbunden vid en myrstack. Sen gick de på pass.
På kvällen när de kom tillbaka frågade de om myrorna varit jobbiga.
Gösta svarar:
- Nej värst var det med älgkalven som inte var avvand!
 

Av Camilla - 28 april 2008 13:43

I vanliga fall blir jag sällan riktigt förkyld. jo, lite snuvig men inte febrig.

 Nu bara för att jag måste hålla mig frisk och kry inför eventuellt operation, så har jag haft feber flera dagar sedan de ringde från kirurgen. Skit också! Känns som om det sitter i biholorna, och när det väl rinner så är det löst och tunnt. Jag låter som Fran Fine, men kan andas obesvärat genom näsan...

Av Camilla - 27 april 2008 14:13

Ursäkta att jag skriker, men jag SAKNAR verkligen den! Skickade tillbaka den för en vecka sedan och sedan har de inte hunnit fixa felen... och jag vill ha den typ nu! Har sett en hel del som jag skulle vilja fotografera, men somn inte funkat. Kommer nog att slita ut den när jag får hem den igen =)

Av Camilla - 27 april 2008 14:07

Runt den 6/5 ska Tindra föda sina valapr, efter Elton. I den kombinationen blir enbart ruby (kan bli blenheim också) då båda föräldrarna är rubisar.

   Elton har lämnat ungefär tre gånger så många tikar som hanar, så vi förväntar oss det denna gången också.

   Jag kommer att skriva här när valparna är födda, om jag är hemma då. Kan förmedla husses mail till de som är intresserade.

   Tindra är en ruby tik, alla intyg UA i februari, blir 3 år i augusti. Tyvärr aldrig utställd. Hennes pappa är en ruby, hjärta UA 6½ år gammal, nu 7 år gammal. Farfar B&T hjärta UA  nästan 8 år, farmor b&t UA 5½år. Tindras mamma är en ruby, hjärta UA 4 år, morfar b&t UA 5 år och mormor ruby UA 7 år.

Av Camilla - 26 april 2008 14:00

För en tid sedan var Marlene och Carinjo hos veterinären och ögonlyste. Carinjo hade enstaka veck i ena ögat och är UA för avel. I torsgdas var Claudia iväg med kullsystern Tessan och där var allt ok också. 3 av 6 i kullen undersökta. SKOJ!

Tack till Claudia och Marlene för att ni tar intyg på era hundar!

Av Camilla - 26 april 2008 13:58

Lotta ringde nyss. Hon har ju en kull med valpar efter Walter och Kajsa, som är 2 veckor gamla ungefär. Idag stannade det en bil och en gubbe (man) dönar ut: "Har ni valpar till salu"

Nej det har vi inte sa Ingmar (med betoning på inte).

Lotta har annons på blocket, men med så pass unga valpar så ringer man väl ändå? Vad är det för pucko som tror att man kan få tag på en renrasig valp av en seriös uppfödare genom att bete sig så? Hmm....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se