Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Elton har dambesök

Av Camilla - 30 april 2008 18:45

I lördags kom Annika på besök. Annika är en jättehärlig trefärgad dam, född i Tyskland, men boende i Sverige.

Han var måttligt intresserad först, och hon inte så mycket svansvikande heller, så hon fick stanna kvar här.

I går kväll kl 22 blev det en parning fast med misslyckat häng (de lossnade efter 1 minut) men idag så gick det som på räls. Inte ett ljud hon sa när han hittade rätt, utan började smågnälla lite grand när han började svälla.

Sedan satt de ihop i 50 minuter, och jag var kissenödig under hela hänget. När de lossnade sprang jag på toa på stört!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie o Nellie

30 april 2008 22:03

Ja du det kan banne mig inte va lätt o vara inom uppfödarbranchen det hör jag ju,tur det inte är inom nån annan yrkeskår, då hade du säkert fått facket på dig..Tänk 50 minuter utan att få komma till toan..Men inte utan att man fick sig ett gott skratt verkligen..Ps tur det inte var jag iallafall..Puuh 50 minuter..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se