Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Elton har dambesök

Av Camilla - 30 april 2008 18:45

I lördags kom Annika på besök. Annika är en jättehärlig trefärgad dam, född i Tyskland, men boende i Sverige.

Han var måttligt intresserad först, och hon inte så mycket svansvikande heller, så hon fick stanna kvar här.

I går kväll kl 22 blev det en parning fast med misslyckat häng (de lossnade efter 1 minut) men idag så gick det som på räls. Inte ett ljud hon sa när han hittade rätt, utan började smågnälla lite grand när han började svälla.

Sedan satt de ihop i 50 minuter, och jag var kissenödig under hela hänget. När de lossnade sprang jag på toa på stört!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie o Nellie

30 april 2008 22:03

Ja du det kan banne mig inte va lätt o vara inom uppfödarbranchen det hör jag ju,tur det inte är inom nån annan yrkeskår, då hade du säkert fått facket på dig..Tänk 50 minuter utan att få komma till toan..Men inte utan att man fick sig ett gott skratt verkligen..Ps tur det inte var jag iallafall..Puuh 50 minuter..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se