Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Finns det något mer irriterande

Av Camilla - 30 april 2008 08:05

än hemsidor som aldrig blir uppdaterade?

Visst, jag förstår helt att det kan vara besvärligt och dyrt för de som inte kan själva. Eller svårt för de som gör åt andra, man kan ju inte skriva in saker eller sätta ut foton om man aldrig får något att jobba med.

   Men det finns en uppsjö med hemsidor från privatpersoner och uppfödare av olika slag, som ALDRIG blir uppdaterade. Hur svårt är det att skriva då och då vad som har hänt, om man tagit nya intyg, varit på promenad i skogen, parat, fått valpar, köpt ny hund, exporterat, ställt ut eller tävlat/tränat någon gren som kräver lite innanför pannbenet på hundarna,  eller bara vill dela med sig av sin vardag.  Det hade varit jätteintressant att läsa om domarnas uppdrag utomlands, kanske inte på hemsidorna men i rastidningarna. Vilka plockades fram till vinnare? Hur var utställningen jämnfört med i Sverige? Hur många var anmälda?

   En hemsida ska vara informativ (enligt mig) och det finns alldeles för många som bara visar några bilder, inte talar om vad man har för något. 

T ex: har man cavalierer anser jag att man mycket väl kan visa upp intyg, åldrar på hjärtfriska etc. Den som har avelshanar kan göra en sida med hanar och deras åldrar/meriter. Sedan är det ju upp till var och en om man vill låna ut eller inte. Importer - exporter

   Har man en hemsida så borde man i alla fall uppdatera den 2-3 gånger om året, men det finns sidor om allt möjligt på nätet som det aldrig händer saker med, och då kan man fråga sig: varför finns de utlagda överhuvudtaget??


Eller är det bara jag som undrar?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se