Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Hoppsan-sa

Av Camilla - 17 april 2008 13:18

Lilla Hoppsan-sa har idag varit på återbesök hos veterinär Åsmund, och är nu redo för sitt nya hem. Hon flyttar på lördag. Samtidigt som det känns vemodigt så är det rätt skönt: jag får mitt sovrum tillbaka! Behöver inte stiga upp kl 5-6 för att det lilla buset vill ut.

Inatt vaknade jag halv fyra av att det var en månskensserenad i valphagen, så jag lyfte upp henne till mig i sängen, varpå hon busade, tuggade hår (inte nödvändigtvis Pyrets eller Lillans) och gnagade fingrar. Varm och go!

  Igår när jag kände mig så dålig så la jag mig och sov ett par timmar, men en liten Hoppsan på huvudkudden, precis som hennes mamma och storasyster brukar ligga, efter 2 timmar reste hon på sig och la sig utmed mitt ansikte istället, och sov glatt vidare. En helt underbar känsla, som jag kommer att sakna när hon flyttat.

Nu har hon krupit upp i sin korg, och lagt sig bland alla nallar och leksaker. Trött efter flera timmars bus, först med biltur till veterinären, sedan bus på gräsmattan både med övriga gänget och alldeles ensam. Lilla Hoppsan-Sa..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:26

Mina syskonbarn Malin och Anton ska delta i Toughest Family 2018, i Malmö i maj.    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/solvesborgarna-tranar-for-toughest-family ...

Av Camilla - Onsdag 4 april 20:21

Sicken otur....  Halkar på soldäcket och sträcker mig lite grand. Och bara några dagar senare får jag ett träd över mig. Inget tjockt träd, och ytetrsta delen, tack och lov, men det kom med kraft och jag fick en rejäl snärt i huvudet och på vänstra...

Av Camilla - Lördag 31 mars 07:29

I dag ska Linus, Klara och Hampus ha påskäggsjakt i Agerum. Ingen karta i år utan de får små ledtrådar som leder till nästa ledtråd och så vidare. Ska bli roligt. Jag tror att jag har precis lika roligt när jag skriver ledtrådar och gömmer som de har...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:03

Vi körde hem i förtid från danska LU i februari eftersom vädret blev sämre och vi var oroliga för att inte kunna köra över bron. Så vi hoppade över prisutdelningen men Bent var så snäll att ta hem våra priser nu när han och Hanne är och hälsar på hos...

Av Camilla - Fredag 30 mars 10:00

Livet går upp och ner som en bergochdalbana och jag vill bara hoppa av.....   Små saker kan såra så mycket mer än vad man tror. Och såren tar längre och längre tid för att läka. ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se