Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Hoppsan-sa

Av Camilla - 17 april 2008 13:18

Lilla Hoppsan-sa har idag varit på återbesök hos veterinär Åsmund, och är nu redo för sitt nya hem. Hon flyttar på lördag. Samtidigt som det känns vemodigt så är det rätt skönt: jag får mitt sovrum tillbaka! Behöver inte stiga upp kl 5-6 för att det lilla buset vill ut.

Inatt vaknade jag halv fyra av att det var en månskensserenad i valphagen, så jag lyfte upp henne till mig i sängen, varpå hon busade, tuggade hår (inte nödvändigtvis Pyrets eller Lillans) och gnagade fingrar. Varm och go!

  Igår när jag kände mig så dålig så la jag mig och sov ett par timmar, men en liten Hoppsan på huvudkudden, precis som hennes mamma och storasyster brukar ligga, efter 2 timmar reste hon på sig och la sig utmed mitt ansikte istället, och sov glatt vidare. En helt underbar känsla, som jag kommer att sakna när hon flyttat.

Nu har hon krupit upp i sin korg, och lagt sig bland alla nallar och leksaker. Trött efter flera timmars bus, först med biltur till veterinären, sedan bus på gräsmattan både med övriga gänget och alldeles ensam. Lilla Hoppsan-Sa..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 6 sept 18:30

Sitter här i soffan med huvudvärk och bihålesvärk, och ont i en tand, fast egentligen är det i käken. Snoriga hösten är här.   Vi har varit en dag på High Chaparall, Linda ordnade biljetter via jobbet då Södra abonnerade hela parken en lördag för...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:44

    Då lägger vi in frusna vattenflaskor i burarna, och alla, men speciellt rexarna ÄLSKAR det! Underst i denna rex-högen ligger en flska med fruset vatten. ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:31

December 2016 köpte jag en surfplatta på HN i Kristianstad, till Linus i julklapp. Inom 6 månader åkte den in på första reparation,  laddade inte när den hade sladden kopplad, något sönder i den porten. Tog tid innan den kom tillbaka men den kom.  ...

Av Camilla - Fredag 20 juli 21:25

I dag har vi varit på utfärd. Jag har inte varit på Kjugekull på många år, långt innan pappa gick bort. Linus har aldrig varit där, inte heller Markus tror jag. Men i dag tog vi en tur dit, lagom temperatur trots att jag svettades floder, och den röd...

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se