Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Hoppsan-sa

Av Camilla - 17 april 2008 13:18

Lilla Hoppsan-sa har idag varit på återbesök hos veterinär Åsmund, och är nu redo för sitt nya hem. Hon flyttar på lördag. Samtidigt som det känns vemodigt så är det rätt skönt: jag får mitt sovrum tillbaka! Behöver inte stiga upp kl 5-6 för att det lilla buset vill ut.

Inatt vaknade jag halv fyra av att det var en månskensserenad i valphagen, så jag lyfte upp henne till mig i sängen, varpå hon busade, tuggade hår (inte nödvändigtvis Pyrets eller Lillans) och gnagade fingrar. Varm och go!

  Igår när jag kände mig så dålig så la jag mig och sov ett par timmar, men en liten Hoppsan på huvudkudden, precis som hennes mamma och storasyster brukar ligga, efter 2 timmar reste hon på sig och la sig utmed mitt ansikte istället, och sov glatt vidare. En helt underbar känsla, som jag kommer att sakna när hon flyttat.

Nu har hon krupit upp i sin korg, och lagt sig bland alla nallar och leksaker. Trött efter flera timmars bus, först med biltur till veterinären, sedan bus på gräsmattan både med övriga gänget och alldeles ensam. Lilla Hoppsan-Sa..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - Torsdag 28 juni 17:29

Japp, varit hos doktron i dag och fått diagnosen Trocanther Bursit. På vanlig svenska: inflammation i slemsäckarna i höfterna. Ont gör det i alla fall. Har haft det tidigare, även då i båda höfterna, men vi valde att bara ge kortison-spruta i ena höf...

Av Camilla - Lördag 16 juni 18:51

En härlig känsla när mitt examensbevis låg i brevlådan i går. 2 års studier, där jag kämpat och ett tag funderat på om det verkligen var värt det. Tillsammans med funderingar på min vardag och hemmalivet. Men det fungerade. 17 ämnen, varav 5 med G ...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:36

Japp, i fredags för en vecka sedan började vi dagen i Tivoliparken med en liten champagnefrukost. Sedan var det skolavslutningsmiddag på O'Learys i Kristianstad. Därefter var skolan slut. 2 år har nu ändats, och vi har börjat jobba i det yrke vi ut...

Av Camilla - Söndag 10 juni 08:26

Det var inte John Dears sista kull    Jag var osöker på om han ens hade klarat av att para sista honan, hon var superbrunstig och fräsig oc han darrig och skakig. Men det gick. Det ligger ett gäng rödtottar i boet.   Astah fick också en kull nu...

Av Camilla - Fredag 25 maj 16:11

  En liten riskaka (Rhinsk Scheck)       Popcorn (rex)   New Zealand Red, sista kullen efter vår John Dear, en liten hona     ...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se