Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla - 14 mars 2008 17:56
http://www.youtube.com/watch?v=bAGa8GROzNM

Som passar mig perfekt denna fredag.

regnet ute och detta inne, härligt!

ANNONS
Av Camilla - 14 mars 2008 12:56

Idag testade jag att sätta dom ute på gräsmattan någon minut för att se om de ville kissa eller annat. Men de såg bara ut som två illa rullade strumpor som låg bredvid varandra och rörde sig inte det minsta. Så det gick snabbt innan de kom in igen.


 Däremot har ed sovit bredvid mig i min säng någon timme idag, när jag tittade på film. Bortskämda? nej det kan jag väl aldrig tro! =)

ANNONS
Av Camilla - 13 mars 2008 09:06

Idag är de små redan 4 veckor gamla. På grund av deras storlek kommer jag dock att behålal dom tills de är 9-10 veckor innan de får tillåtelse att flytat hemifrån.

  Det är så roligt att se dem leka, stappla runt på styva ben, försöka bita tag i varandra och "döda bytet". Lika härligt som att se dom krypa ut ur valpkorgen och göra sina behov på tidningarna på golvet innan de kryper tillbaka upp i korgen för att sova igen. Har inte börjat med hage ännu, de har sin korg och hela golvet att leka på.


Här är deras 3 veckors foto.

Av Camilla - 12 mars 2008 11:57

Vaknade upp till regn mot fönsterrutan,och jag som tänkt ta ut valparna några minuter idag... inte det inte!

   På svenska-lektionen övergick regnet till hagel... Våväder som heter duga.

 Hektisk vecka, skola, skriva dagordning och verksamhetsberättelse till klubbens årsmöte på lördag (hjälper ordförande med den uppgiften) på lördag ska vi ställa Molly i Malmö, och på söndag ska vi hem till Rune och kika på Otto-bebisarna i hans kaninstall

Av Camilla - 11 mars 2008 10:59

Har plockat på Lillan redan, med denna löjliga vintern så har de bara frodats, de små äckliga rackarna.

Så idag började jag med Expot på Lillan och Tiguvon på elton. Elton tillhör dom som inte tål Expot: han skriker, kliar, får ont, ökad värme, darrig, kan inte gå. Har gett honom en gång, och efter någon timme fick jag bada honom för att få bort Expoten igen! Det betyder också att jag kan inte använda Scalibor halsbanden på honom heller.

Av Camilla - 11 mars 2008 10:55

Tyvärr kommer det baar att säljas i 0,5kg resp 1,5kg påsar i affärerna. Är du uppfödare så kan du beställa 3 säckar som innehåller 14kg var, och få det hemkört till dörren, men då kommer nästa problem: var ska jag förvara det på bästa sätt? Tyvärr inget alternativ för mig.

   Jag beställde dock en påse på 1,5kg på prov, för att testa. Påsen har s.k ziplock, vilket är ett stort plus, och Elton, som är väldigt kräsen med sin mat, åt direkt av det.  Det är han som ska vara försökshunden här =)

   Hade man varit någar stycken cavaliermänniskor som gått samman så hade man kunnat köpa det ihop, men för mig ensam är det inte aktuellt =(


Fodret ska hjälpa till att motverka hjärtproblemen samtidigt som det inte är för fett. Rapport följer längre fram under våren.

Av Camilla - 11 mars 2008 10:53

Vägde de båda små idag, och de väger 467 resp 457 g. Fortfarande små, men de börjar att se riktigt runda ut, och är inte magra på något sätt!

  Passade även på att ge dem deras första avmaskning, tillsammans med mamma Pyret. Kan ju tala om att INGEN av dom gillade det! Ganska intressant att se hur en hund kan visa äckelkänslor med ansiktet =)

Av Camilla - 11 mars 2008 08:40

Lite disigt, men alldeles underbart ute, fågelkvitter i körsbärsträdet, och stararna som har ägg under taket pratar mycket. Tror ni att våren är på väg nu? Jag hoppas att det inte kommer något bakslag.

   Ska köra in till Sölvesborg och ta ut valparnas stamtavlor nu, snabbt färdiga. Dyrt blev det, 818kr för två stamtavlor, trots att båda föräldrarna är utställda på officiell utställning. Tyvärr har E sprutat på sig massor av en vidrigt stinkande parfym så det blir med fönstret öppet då vi ska dela bil in. Jag får migrän hela dagen av starkt luktande parfymer, och tyvärr är det precis det som E fastnat för... suck.

   Ska skriva ett argumenterande tal till Svenska C i morgon, men har inte kommit på ämnet ännu... Kanske man skulle kunna skriva om just den här ovanan folk har om att spruta på sig massor av stinkande, tunga parfymer som irriterar för oss överkänsliga eller rent av allergiska människor!

   Blir det varmare senare så ska valparna få komma ut ett par minuter och prova på att kissa och bajsa ute. Det brukar gå snabbt att lära sig.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se