Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla - 21 mars 2008 20:17

Idag kom den. Det började egentligen med regn, och blåst, men framåt kvällen övergick det i SNÖ. Den ligger också. kanske den är kvar i morgon, då ska jag fota hundarna när de är ute i den =)

ANNONS
Av Camilla - 21 mars 2008 09:15

Gjorde fyra nya ljus igår. Egentligen fem, men det som har en kanin på sig gjordes i par. Blev ganska snygga om jag får säga det själv =)

   Det med amorinen och det med rosorna är Idas, kycklingen är mitt eget och kaninljusen gjorde jag åt mamma. Kommentera gärna!

ANNONS
Av Camilla - 21 mars 2008 08:58

Får man bete sig hur som helst mot domare och ringsekreterare egentligen? När man anmäler till en utställning så anmäler man ju sin hund för att bli bedömd av en särskild domare. Inte sjutton blir man alltid nöjd av resultatet, men det är ju spelets regler...

   Tyvärr är det en del dåliga förlorare (?) som vid mer än ett tillfälle skällt ut domare och andra i ringen.  Hur i hela världen kan vuxna människor bete sig på det sättet. Är det inte lite väl illa när ringsekreterare får springa in i annan ring för att hämta hjälp till en domare som blir verbalt attackerad?!!

Av Camilla - 21 mars 2008 08:56

 Vi skulle haft äggjakt idag, men regn och rusk väder gör att den ställs in, och vi gör ett nytt försök på måndag. Godis lär ju ungarna äta i vilket fall som helst, men jag är inte lockad att springa ute och gömma äggen och sedan grilla korv. Nej idag ska man egentligen helst ligga nedbäddad i sängen med en bra film eller bok =)

Av Camilla - 20 mars 2008 14:41

Mycket på gång just nu. Förutom valparna så är ida, erol och Benjamin Syrsa nere på besök och så är det allt det vanliga stöket runt omkring.

  Låg på sängen med Benjamin och gosade. Han var hur pigg som helst medans jag nu är färdig för att sova middag =)


Färdig med ett påskljus och två krukor. Snart dags att plantera mina krukor.


På grund av vad som ser ut att utveckla sig till ett överbett, kommer Hoppsan nog att bli till salu. Troligen till Reducerat pris och med avelsförbud. Som sällskap kommer hon att bli perfekt, charmig, nyfikenoch sällskaplig.

Av Camilla - 19 mars 2008 17:53

Jo, egentligen.

Kom till skolan vid lite över 10, och skulle ha svensak lektion, men det var bara jag som kom, så jag fick "ledigt" för att jobba med mitt Specialarbete i stället. Sedan en timmes håltimme innan det var dags för Naturkunskap B, och efter det en timmes håltimme till... sedan satt jag och väntade i Psykologisalen innan Teodore kom och berättade att den lektionen var inställd, och jag hade kunnat köra hem redan vid 14-tiden... SUCK!

Av Camilla - 19 mars 2008 17:49

Marie och cavalieren Nellie inbjuder alla som vill att delta på en Cavalierträff (promenad) på Yngsjö Hundbadplats den 5 april.

Vi träffas kl 14.

Ta med vatten till hunden/hundarna och fika till dig själv.

Anmälan och ev vägbeskrivning fås av Marie på 0709-69 59 87


Detta är ett helt privat arrangemang av Marie, och inget som egentligen går via SCKCS men alla välkomna! Jag har redan anmält mig dit. Kanske vi ses där?

Av Camilla - 19 mars 2008 10:56

Vi är bara fyra stycken elever på svenskan, och idag var vi bara: en. De andr kom aldrig, så svenskan blevinställd och jag ska sitta och jobab själv med specialarbetet. Synd att jag inte visste detta innan för då hade jag kunnat vara hemma till 12 i stället.

   Känns lite olustigt nu när valparna fått sin hage. De uppskattar den INTE, efter att ha haft hela golvet för sig själva har de nu en 8 gallerbitar stor hage. Stort för två stycken, men inte vad de vill ha. När jag öppnade för att byta ena gallerbiten mot en lägre så att Pyret kan hoppa in när hon vill, så jagade Love min fötter som en galning. Han vill ha kontakt. Blir nog så att de bara behöver vara i hagen när jag inte är hemma och på natten, sedan får de nog avar lösa som vanligt. Saknar deras tripp-trapp på golvet på morgonen...


Eftersom de är så små och vill kommaut ur hagen så har jag beordrat de som är hemma idag att gå upp en gång i halvtimmen för att kolla så de är okej. Kan tyvärr inte ta ner hage förrän i nästa vecka eftersom min syster kommer hem med make och Benjamin, och de ska sova nere. Trångt nog, och dessutom den platsen jag brukar ha till valphage. Så de får vara nere stunder med oss, men inte hela dagarna... längtar till påsklovet nästa vecka!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se