Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla - 27 mars 2008 14:06

Har uppdaterat hemsidan med nya foton på valparna, från deras bus-tur ute =) 

ANNONS
Av Camilla - 27 mars 2008 09:56

" Hundar ska rastas var 6:e timme

Sverige 26 mar 22:24
Jordbruksverket kommer nu med hårdare regler för djurägare.
- Hittills har vi haft bestämmelser om avelsprogram och utrymmen, regler för hur stora boxar och rastgårdar ska vara. Men det har inte stått något om djurens skötsel, säger Christina Lindgren, veterinärinspektör på Jordbruksverkets enhet för sällskapsdjur i Jönköping, till unt.se.
Bland annat säger de nya reglerna som införs 1 maj att hundar som hålls inomhus ska rastas var sjätte timme. Sjuka och skadade hundar ännu oftare.
Hundvalpar under fyra månader får bara lämnas ensamma kortare stunder. Liggplatser för hundar ska ha mjukt underlag och hundarna ska ha möjlighet att bädda själva, slår jordbruksverket fas.
Hundar får inte hållas bundna inomhus och katter får inte hållas bundna över huvud taget."


Men hallå!! Vart är världen på väg om man måste lagstifta om detta? Är det inte en självklarhet? Jösses! Jag säger till alla mina valpspekulanter att helst var 4.e timme. Behöva hålla sig i 6 timmar, det är ju inte klokt!

ANNONS
Av Camilla - 27 mars 2008 08:38

Klockan 8 vaknade jag (känns som om jag har försovit mig) och ute är det visseligen -1 i skuggan men i solen är det säkert flera plusgrader, luften är frisk, fåglarna kvittrar och det både känns och luktar VÅR!

Av Camilla - 27 mars 2008 08:36

I  natt krystade Liza ut sina små svarta bebbar. Mest hanar (suck) men alla B&T. Pappa är Walter, mitt livs kärlek och Lillans första fästman.


GRATTIS


Valparna, Liza och Anki tillhör kennel Jankils.

Av Camilla - 27 mars 2008 08:32

Nu tror ni säkert att detta är påhittat men en vän tillmig har en väninna som var i New York för några år sedan. När hon åkte dit fick hon höra varningar från alla om hur mycket tjuvar, huliganer, gängmedlemmar etc det fanns och hon skulle vara riktigt försiktig.

En dag stod hon i hissen för att åka ner från Hotell-rummet och dörren öppnas på en våning. En stor färgad kille kommer in i hissen med en schäfer (?) hund. Tjejen blir lite skakig, han ser lite bister ut,  och hon kommer ihåg alla varningar. Hunden är också lite orolig, eller snarare yster eller ouppfostrad så tillslut ryter killen till "Sit! Down!" varpå tjejen slänger sig ner på golvet. Det blir alldeles tyst i hissen men så hörs det ett kacklande läte (eller kanske mer som en åsna), och hon kikar runt sig. Hunden sitter fint jämnte husse som skrattar så tårarna nästan rinner. Det var eddie Murphy och han hade rutit på sin hund för att den skulle lyda....=)

Av Camilla - 26 mars 2008 13:14

Idag vägde Love 1046g och Hoppsan 1016g. Att jämnföra med Pyrets förra kull (6st) i samma kombination som vägde mellan 1084-1754´... så mycket mindre än Carinjo som var minst är de inte längre. Vad skönt!

   Tyvärr har Hoppsan utvecklat ett överbett vilket gör att hon inte kommer att sparas, utan jag säljer henne till reducerat pris mot att hon inte används i avel. Jag har fått höra att det troligen beror på att hon var så liten och tog sådan tid på sig innan hon satte igång att växa, men jag kan ju inte garantera något.


Igår fick de stifta bekantskap med snö, Love var lite fegare men Hoppsan till och med bajsade ute.Idag har de varit nere och busat med pappa Elton flera gånger. De är så charmiga och det kommer att bli jobbigt att sälja dom.

Av Camilla - 25 mars 2008 15:22

Eftersom man har ett begränsat antal foto på denna bloggen så har jag gjort en egen sida till mina ljus- som ökar i antal från dag till dag.  Kommer att ta bort bilderna från bloggen senare.


Har du en snygg näsduk eller servett med ljus, så skicka gärna ett ex till mig, eller ge näst vi träffas. =)

Av Camilla - 25 mars 2008 15:20

Jaha, då är bilen besiktigad klar för denna gången och ett år att köra till. Skönt. Hatar verkligen att besiktiga bilen! Även om det är ombesiktning.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Zeraphina med Blogkeen
Följ Zeraphina med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se